DB JUNK'ta kullanılan fotoğraflar ve içerik izinsiz yayınlanamaz...

20.02.2010

Londra'nın Yıldızı Hakaan...

[hh4.JPG]    
































Wooohowww, yuppiii, kocaman alkışlar Hakaan için :))
Hakan Yıldırım Londra'da yaptığı ilk show'u ile dünya klasmanına girdi...


[hh3.JPG]

Hakaan'ın en büyük destekçilerinden efsane Türk moda tasarımcısı Rıfat Özbek 'Bir yıldız doğuyor' yorumunu yaptı. Hakan'ın başarısına hepimizin içi titredi, gözleri doldu... 
Kate Moss, Vouge Paris Yayın Yönetmeni Carine Roitfeld ve Emmanuelle Alt defileyi izleyenler arasındaydı...

[hh1.JPG]



Bandaj elbiselerde üç boyutlu kama formlu futuristik detaylara bayıldım :) Aşağıda verdiğim linke tıklayıp yakından görmelisiniz inanılmaz bir işçilik...

[hh2.JPG]


Gelecek kışa Browns gibi Londra'nın en önemli butiklerinde karaborsa satacağını düşündüğüm Hakaan'ın cok beğendiğim 3 modelinin peşine şimdiden düşersem belki bulabilme imkanım olabilir:)

[hh10.JPG]




Kas yapısı gibi duran iç içe çapraz lif gibi görünen detaylar koleksiyonun en sevdiğim ve en yeni fikirleriydi... Aşağıdaki elbisede çok az bir ayrıntı görülebilse bile buradan özellikle derilerdeki uygulamasına bayılacaksınız:)  Bu arada Hakaan kullanımını da sevdim:)

[Hakaan+10.jpg]
[HakaanPortrait.jpg]


6 yorum:

  1. kendini londra moda haftasına saklamış , ifw'yi çok da önemsememiş gibi

    ama her ne olursa olsun bi türk moda tasarımcısının oraya gidip bizi en iyi şekilde temsil etmesi çok güzel bişey değil mi :)

    YanıtlaSil
  2. Hakaan'ın :) keskin ama acıtmayan geçişlerini, uyguladığı fikirleri inanılmaz beğeniyorum. Büyük başarısı için de ayağa kalkıp, alkışlıyorum :)

    YanıtlaSil
  3. bence en iyi koleksiyonu:)))kendini göstermenin zamanı gelmisti:)

    YanıtlaSil
  4. muhteşem. ilk gördüğüm anı görmeliydin, gözlerim faltaşı gibi açılmıştı:) ceket formlu elbiseye ve kas lifini andıran silüete hasta oldum! son zamanların en güzel moda eventlerinden biri bu kesinlikle!

    YanıtlaSil
  5. Deniz hanım ben Ankara da yaşıyorum Hakan Yıldırım'ın koleksiyonunu nerelerden temin edebilirim.Şimdiden teşekkürler.Esin

    YanıtlaSil