DB JUNK'ta kullanılan fotoğraflar ve içerik izinsiz yayınlanamaz...

18.11.2010

Ceketten elbise...

Moda haftasında öğrencilerden bir ceket almalarını ve sınıfta alınan ceketten farklı bir kıyafet yapmaları istenmiş. Beg vintage bir ceket seçerek vintage'ın katmanlı kumaş kalitesinden de faydalanarak resimdeki elbiseyi hazırlamış. 
Kendi giyiminde olduğu gibi Beg'in yaptıkları modadan daha çok sanat içeren fikirlerle kostüm niteliğinde, ben sevdim:)
Gareth Pugh gibi moda yerine kostüm tasarım yapmayı seçebilir...
Fotoğraflar Deniz Berdan

5 yorum:

  1. Bence Beg'de apayrı bir yetenek var;moda ile sanatı birbiriyle bütünleştiren,birbirlerinin ayrılmaz parçası haline getiren bir yetenek.Bu yeteneği sayesinde ileride çok iyi yerlere geleceğinden eminim :)) (CEMRE..)

    YanıtlaSil
  2. saçlarının bu rengini daha çok beğendim süper olmuş!!

    YanıtlaSil
  3. Merak ediyorum ogretmenleri ne demis? Bunun elbise olmasi biraz zor gibi popoyu bile kapamamis. Bir de alinmazsaniz cop poseti gibi duruyor :) dediginiz gibi kostum olur bu tim burton filmine.

    YanıtlaSil
  4. Cemre'cim çok teşekkürler, Beg'in gerçekten de sanat yönü çok ağır basıyor. Tasarımı keyif alarak yapabilmesi hikayesine bağlı hep.

    Sanemiko yıkandıkça açılıyor. Ben de çok koyu maviden daha çok sevdim:)

    Adsız ama ceket alınması istenip dikmeden ceketin çok da formunu değiştirmeden başka ne yapılabilir sence? Her zaman bitmemiş istiyorlar tasarımları. Hiç öyle düşündüğün gibi dikiş atölyesi filan yok ortada, herşey sanat atölyesinde yapılıyor ve dikilmiyor!

    YanıtlaSil
  5. Csm'de Dikis dikmeyi ogretmiyorlar mi yani? Sadece tasarimi mi yapiyorlar?

    YanıtlaSil