DB JUNK'ta kullanılan fotoğraflar ve içerik izinsiz yayınlanamaz...

29.01.2011

Geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :)

 Gelmiş geçmiş en önemli moda tasarımcılardan Jean Paul Gaultier'nin Spring 2011 Couture koleksiyonunun finalinde French can can ile buram buram Moulin Rouge kokuyor... Son dönemlerde bol bol 20'ler ve Flapper modasının geleceğini ve geçmişin efsanevi revü dansçılarını anlatıyorduk ve işte geldi bile:) Üstelik nefis bir Gaultier yorumuyla...
Bu baskı ne güzel fikir olmuş, değil mi?
1900'lerin ilk dönemleri hissedilse de koleksiyonun detaylarında, styling ve saçlarda Londra sokaklarında karşılaşacağınız Goth Punk etkisini yoğun biçimde görebilmek mümkün... Neticede ne varsa sokak modasında var:)
 Tüm büyük tasarımcılarlar yoğun bir biçimde her sezon sokak modasından etkilenir...
Aşağıda Londra sokaklarından bir Goth punk görüntüsü...

 Goth punk saç aksesuarlarına rağmen 20'ler saçları ile birlikte yorumlanmış olmasını da sevdim:)
 Peki bu çorap kullanımı size tanıdık geliyor mu? Geçen yıl boyunca renkli çoraplarımızın üzerine çeşitli renklerde üst üste giyilmiş çoraplar kullanmıştık, en alttaki çekimden de hatırlarsınız:)
Geçen yıl Building'de yapılan geri dönüşüm konusu ile ilgili sergiden...
 Renkli çorapları file ile kullanmayı seviyoruz. Biz de hemen her rengi de mevcut. Yılların birikimi bu çoraplar, bir anda olmuyor:)

6 yorum:

  1. Şu an Jean Paul Gaultier research u yapıyordum ki bu muhteşem postla karşılaştım.Muhteşem fikir bayıldımmmm:)

    YanıtlaSil
  2. Bazı şeylerin moda olabilmesi için vizyon sahibi olmak, herkesten önce ileriyi görebilmek gerekir..Yani sizin gibi..:)
    Yaşasın Moulin Rouge !

    YanıtlaSil
  3. güzel detaylar var,..ben en cok en son 3 resmi sevdim!

    YanıtlaSil
  4. Deniz abla ben senden güzellik ile ilgili bı post bekliyorum. Sacını ve makyajını çok beğeniyorum. Cildin çok parlak puruzsuz ve sağlıklı dürüyor. Aynen saclarında öyle. Bize bunlarla ilgili bı post yapsan gercekten çok sevinicem çok mutlu ılıcam. Şimdiden teşekkürler hersey için. İyiki varsın. Seni çok seviyorum. Begümü da çok seviyorum. İkimiz de çok tatlisiniz. Basarılarınızın devamını diliyorum. Sevgiler Betul

    YanıtlaSil
  5. etekteki o baskı detayı harika olmuş ilk fotoğraf :)
    teşekkürler post için gözümüz gönlümüz açıldı.

    YanıtlaSil