DB JUNK'ta kullanılan fotoğraflar ve içerik izinsiz yayınlanamaz...

21.08.2010

Hayvan hakları için...

Bugün Beyoğlu'nda Çarşamba başlayacak IFW için makyaj provası, ayakkabı imalatçısı koşuştururken Galatasaray Lisesi'nin önünde Barbaros Şansal ile karşılaştık. Elinde pankart hayvan hakları için imza topluyordu. Bravo ve teşekkürler Barbaros Şansal ve onun gibi emeği geçen, mücadele eden, imza toplayanlara... 

5 yorum:

  1. İnsan olmak biraz da duyarlı olmayı gerektiyor tebrik etmek lazım.en azından bir maille,tıklamayla ya da bir imzayla bile birçok şeyi değiştirebileceğimize inanıyorum.

    YanıtlaSil
  2. Size de tesekkurler bu duyuru icin!

    YanıtlaSil
  3. Bu duyarlilik gerçekten gurur verici, moda tasarimcilarindan bu çağrımıza kulak vermelerini istiyoruz;

    Türkiye’deki kürk karşıtı mücadelenin yaratıcı, üretken ve moda dünyasının tam içinden destekçilere gereksinimi olduğu bir gerçek. İşte bu nedenle Kürke Hayır Platformu olarak kürk karşıtı olduğunu çeşitli vesilelerle vurgulayan Türk tasarımcılara bir çağrıda bulunmak istiyoruz:

    Gelin, moda endüstrisinde kürk kullanımını en aza indirebilmek ve hatta yok etmek için ortak projelere imza atalım. Gelin, canlıların doğadan gelen olağanüstü güzellikteki postlarındaki desenlere sığınıp işin kolayına kaçmadan da yaratıcı tasarımlara imza atılabileceğini herkese gösterelim.


    http://kurkehayir.gen.tr/

    YanıtlaSil
  4. duyarlılığın için teşekkür ederim denizcim:)

    YanıtlaSil
  5. Blogunu seve seve takip ediyorum..cok basarili ishler cikardigini dusunuorum.. Boyle bir yaziyi yayinlamanda ne kadar iyi bir insan oldugunu kanitliyor.. Gonulden tebrik ediyorum..

    YanıtlaSil