DB JUNK'ta kullanılan fotoğraflar ve içerik izinsiz yayınlanamaz...

10.02.2013

Yeni sezon alışverişine çıkacaklara öneriler...


Dev markalara tasarlayanlar ne yaparlarsa yapsınlar markanın reklam gücü ve pr aktiviteleriyle paralel satışı hep garantidir. Ürün eh işte veya fenaysa bile reklamla güzellllce parlatılır, paketlenir ve satılır. 2 sezon önce hayatta giymeyeceğinizi düşündüğünüz şeye binlerce dolar verir çıkarsınız!..
Yok ben hiç yapmam demeyin şöyle bir eski albümlere uzanın:)
Peki bu durumdan nasıl korunabiliriz?
Hepimiz trendlerin etkisinde kalıp gaza geliyoruz. Dolabımızı çöplüğe çevirmeden, paramızı da sokağa atmadan moda konularının keyfini çıkarmak istiyorsak; Mümkün olduğunca  gerçekten de stilimize uyan bir iki sezon trendlerinden parçayı dolabımıza katabiliriz.
İlgilinenlere Öneriler...
- Reklamı çıkan ürünlerden uzak durmalısınız.
- Yeni tasarımcıların yorumlarından edinebilirseniz.  Böylece gelecek sezonlarda da kullanabileceğiniz parçalara sahip olabilirsiniz.
- Bir sonraki sezonda çöp olacağını düşündüğünüz ama illa da uygulamak istediğiniz bir trendi fast fashion markalarından edinerek paranızı sokağa atmamış olursunuz.
- Kişiselleştirmeye uygun bir ürünse daha uzun kullanabilirsiniz.
- Unutmamamız gereken en önemli nokta moda endüstrisi ne yazık ki dünyayı en çok kirleten, tüketimin en yüksek düzeyde olduğu sektörlerin başında geliyor!
Moda; keyfini yaşarken minimumda tüketmek maksimumda kullanabilmek amaçlı olmalı…

İlgilenenler için bir sonraki post sezon trendlerinin tümünü içeriyor olacak. Şimdiden kendinize içlerinden en fazla 3'ünü uygulayacağım diye bir hedef koyun mesala:) Bakalım neler olacak:)

6 yorum:

  1. Tamamen katılıyorum özellikle minimumda tüketmek maksimumda kullanabilmek kısmına, ama uygulaması da bir o kadar zor:)

    YanıtlaSil
  2. I don't think I've seen these designs before. I like all especially the first look is my favorite..:)

    YanıtlaSil
  3. harika gözüküyor Sitenizi yakından takip etmekteyiz okuduğumuz makaleleri arkadaşlarımızla paylaşıyoruz

    YanıtlaSil
  4. gerçekten çok güzel kıyafetler.. www.hayvanizle.com

    YanıtlaSil
  5. Bence de dünyayı kirletmenin en kolay yolu fast fashiona ayak uydurmak için bir kaç defa kullanacağımız ürünleri almamız yeterli olacaktır. Daha dün bu hatayı yaptığım için şu an çok pişmanım. neyseki ürün kaliteli çıktı. Bir sure kullanabilirim... bkz. http://www.bunnar.com/product/hasir-kolye/

    YanıtlaSil
  6. Wonderful site. Lots of helpful information here. I am sending it to several pals ans
    also sharing in delicious. And naturally, thank you to your sweat!



    my site: click here

    YanıtlaSil