DB JUNK'ta kullanılan fotoğraflar ve içerik izinsiz yayınlanamaz...

29.12.2010

Bugün...

Bu sabah erkenden İstinyepark'a Beg'e kazak almaya gidelim dedik. Tabii ilk olarak Junk'larımızın olduğu Beymen Blender'a uğradık:) Junk kolyelerden sadece fotoğrafta gördüğünüz 3'ü kalmış. Hemen yenileri sipariş verilip barkodlanmaya başlandı:) Hafta sonuna 10 broş ve 3 yeni kolye ile toplam 23 parçalık aksesuar koleksiyonumuz Beymen Blender'larda sizleri bekliyor olacak:)
 Junk elbisemizi mankenin üzerinde görünce çok mutlu oldum:) Fotoğraflayıp hemen sizlerle paylaşmak istedim tabii:) Bir önceki postta yer alan puantiyeli ile birlikte dolabımın jokerlerinden:) Puantiyeli model gelecek hafta bulunabilecek:) 
 Bu elbiseye bayılıyorum:) Belki hatırlarsınız bende karpuzlu zebralı versiyonu var:)
 Denizci modelimizin düğmeleri ve fiyonku 2D :) Puantiye desenini hem leoparlarla hem de zebra ile çok yakıştırıyorum:)
 Neticede Beg'in Londra'nın dondurucu soğuğunda giyebilmesi için almayı planladığımız kapkalın kazakları bulamadık:( Tabii Türkiye'nin batı bölgesinde artık çok soğuklar yaşanmadığı için kalın giysileri kimse üretmiyor sanırım... Üzerindeki benim bu sezonun başında Topshop'tan kendim için aldığım kazağı dolabımdan hemen kaptı tabii:) İstinyepark'tan sonra Nişantaşı trafiğine girmemek için Topshop ve Nişantaşı Beymen'e yarın sabah erken bakarız diyerek İstinyepark'tan ayrıldık...
 Fotoğrafları evimizin yakınında dönüş yolunda çektik:)
Beg'in üzerindeki ceketi Topshop'tan almıştık. Sezonun başında hemen Londra öncesi de modifiye etmiştik. Bu uzun bir ceketti ama Beg sonradan bu kadar kısatmış. Gerçi kısalınca daha güzel olmuş ama soğuktan korumaktan çok süs ceketi halini almış:)

Üzerimdeki ceket H&M. Bu dönem favorilerimden. Çok da kullanışlı, üzerimden çıkarmıyorum:) Çorap Londra'dan, yün elbise geçmiş sezon Stella Mccartney...
 ASH postallar gerçekten çok rahat kış boyunca çıkarmak istemiyorum sanırım:)
 Desenli çorapları gün içinde elbiselerle giymeye bayılıyorum:) Kalın olduğu için hafiften desenli tayt havasında oluyorlar:) Hem renkli ve eğlenceli, hem de çok rahatlar:)
Ben çorap hastasıysam, Beg çorap profu:) Çorap işi ondan sorulur:)
Tabii yine üzerindeki çoraplar benim dolabımdan, Londra'ya dönerken kararlıyım bu defa kaptırmayacağım çoraplarımı...
Fotoğraflar Beg, Deniz Berdan

15 yorum:

  1. Çoraplarınız harikaa,yukarıdan aşağı çektiğiniz poza bayıldım :) keşke yarın İstinye Park Blender'a gelseydi broşlar,gitmeyi planlıyodum :/ şimdiden iyi seneler size ve ailenize <3 xoxo

    Melek

    YanıtlaSil
  2. 2D Elbiseler bir harika...Kolyeler de... Sadece 3 tane kalması şaşılacak şey değil çünkü herkesin sahip olası geliyor:)Fotoğraflar enerji dolu,Beg'in saçları harika olmuş:)

    YanıtlaSil
  3. süper denizcim.. ben gidip hala canlı canlı göremedim ama internette beymen blender'in online satışında kolyelerden bir tanesini gördüm.. gözüm kaldı diyebilirim.. nefis..
    en kısa zamanda edinebilmek dileğiyle diyorum kendime :))

    YanıtlaSil
  4. Beğendiğine sevindim Melek'cim:) Sonra yine gidersin belki:)

    pride ne tatlısın:) Beg saçının şu halinde çok memnun değil aslında, saçının dibi çok uzadı mavisi azaldı. Londra'ya dönünce hemen kuaförü Pepis'de alacakmış soluğu:)

    Didem'cim senin zevkini ne çok takdir ederim bilirsin, çok sevindim beğendiğine gerçekten:)

    YanıtlaSil
  5. Deniz Hanim, yazinizi okuyunca ayni annem karsimdaymis gibi hissettim. Bende beg gibi y.disinda okuyorum. Annem soguk olur diye ilk gidisimde yanima bir suru yun kazaklarindan vermisti. O kazaklar Karaca markaydi ve has yunduler. Zamaninda alinmis ve kaldirilmis, kimisi az giymis kimisinin etiketi bile uzerinde, duz sifir yaka yun kazaklar... Sanirim artik Turkiye'de bile yok. Ve ne oldu biliyor musunuz?Ilk yikamada hepsi kotu oldular.Cunku kalin yun kazagin yikanmasi (hele ki makina da) cok buyuk bir problem. ilk sene, soguk ulkedeki kazak maceramiz boyle sonlanmisti:))) Annem cok uzulmustu...

    O gun bugundur, hep kat kat lahana gibi sweat shirtler, yeleklerle idare etmesini ogrendim. Yun ve kalin kazagin bakimi cok zor :))) Yazinizi okuyunca paylasmadan edemedim :))

    Sevgiler,

    Serra

    YanıtlaSil
  6. Merhabalar Deniz Hanım,
    öncelikle elbiseleriniz birer harika, tıpkı sizin gibi.
    Sizden bi ricam olcaktı sadece, elbiseleri postlarken fiyatlarınıda yazsanız... Anadolu yakasında oturuyorum, karşıya pek fazla geçemiyorum. Birde öğrenciyim ona göre para biriktireceğim de.. :))

    Sevgilerle.. Ceren.

    YanıtlaSil
  7. harika bir ikilisiniz dün akşam istinye parkta beymen deydim kapıdan girince hemen ortadaki askıdaydı 2D elbiseler. Görür görmez yakından inceledim. Kumaşı dokusu tasarımları harika, tam da resimlerde gördüğümüz gibi. Denemeye vakit bulamadım, üzerimde nasıl duracak merak ediyorum dogrusu. Bir ayakkabılarınızı merak ediyorum, satıştalarmı acaba?..
    Selamlar, Lütfiye

    YanıtlaSil
  8. Beg'in üstüste çoraplarına bayılıyorum.

    YanıtlaSil
  9. Serra'cım anneler kaç yaşında olursak olalım bizi adeta minicik bir çocukmuşuz gibi korumaya çalışırlar:) Benim ki de tamamen içgüdüsel:)
    Beg'de kazak sevmiyor ve sürekli üst üste giymeyi tercih ediyor. Katkat giyim şeklini ben de daha çok beğeniyorum ama o kadar soğuk ki yine de kazak almadan rahat edemeyeceğim:) Kazakları elde soğuk suda yıkamalı tabii ki:)

    Ceren'cim yaa yerim ben seni:) Beğendiğine çok sevindim tabii:) Özellikle genç ve öğrenci takipçilerimi de düşünerek baharda çıkacaklar için farklı malzeme kullanarak maliyet fiyatlarını en aza çekmeye çalışıyorum. Bir süpriz yapabilirim:) Şu anda elbise fiyat aralığı 850- 1.150 arasında değişiyor.

    Lütfiye'cim beğendiğine gerçekten çok sevindim:) Tek başına çalıştığım için henüz ayakkabıların üretimine sıra gelemedi. Detaycı olunca biraz yavaş ilerliyor:)

    YanıtlaSil
  10. Julia sen bir de Londra'da gör:) Kendi çoraplarıyla harikalar yaratıyor:)

    YanıtlaSil
  11. çoraklara bayıldım ben yaaaaa :)


    selamlar;

    YanıtlaSil
  12. İş gereği Sağlık Bakanlığı'ndan çıkamıyorum:( Tahmin edersin ki mavi saç ile bakanlığa gitmek işlerin başlamadan bitmesi demek:)Yoksa 1 sn düşünmem ben de boyatırdım maviye:)

    YanıtlaSil
  13. Beg'in ayakkabılarına bayılıyorum..
    hem siyahbeyaz, hem rugan, hem kısa bilekli..
    bu oxford'ları nerden alıyorsunuz allahaşkına? bende istiyorum :)

    YanıtlaSil
  14. üzgünüm ama ben beğenmedim beg'in bu kombinini :( sizinki yine oldukça başarılı ama..

    YanıtlaSil
  15. 2D elbiselerinize bayiliyorum..hepsi birbirinden guzel..

    YanıtlaSil