DB JUNK'ta kullanılan fotoğraflar ve içerik izinsiz yayınlanamaz...

12.07.2012

Sizin için kombinasyon yaptık:)

 Neyi neyle giymeliyiz? Farklı parçaları nasıl kombinlemeliyiz? Şık ama rahat üstelik de kasmadan nasıl   kombinasyonlar yapabiliriz?  Bizden size fikir oluşturabilecek kombinasyonlar:)
1. kombinasyon; Etek Miss Selfridge, Bluz Topshop
 İlk kombinasyonda sezonun trendi brokar kumaş ve dantel yaka güncel bir görüntü yaratırken modern ayakkabılar ve Vintage gözlükle entelektüel bir kombinasyon da yapmış olabiliyorsunuz:)

Gözlük Vintage, Rokit.co.uk Ayakkabı Jeffrey Campbell







Hani bazen de dolaba bakar bakar onlarca giysinin içinden birşey bulamayız ve gün gelir yerini bulur günün kombinasyonunu tamamlar. Belki bu kombinasyon örnekleriyle aklınıza gelir dolabınızda kullanım dışı kalmış parçalar ufak değişikliklerle en çok kullandıklarınız arasına girebilir:)
2. Kombinasyon; Etek  Topshop, Gömlek Toshop designer bölümünden Sister Jane...
İkinci seçenekte hem yine sezonun trendi kalem etek üstelik yine çok güncel pano desenlisinden, yakası aksesuvarlı gömlekle harika bir kombinasyon:)
Desenli olmasına rağmen kalem etek- gömlek birlikteliğinin sıradanlığını yine sezon trendi neon renklerle kırıyoruz. Üstelik transparan ayakkabı detayı ve saydam çanta gelecek 2013 Yaz seonunu şimdiden yakalıyor:)
Ayakkabı Jeffrey Campbell
Gözlük Nasty Gal
3. Kombinasyon;
Elbise Topshop Designers, Ayakkabı Jeffrey Campbell
Yüksek belli büzgülü veya plise volümlü etekler, elbiseler kış sezonunda en çok görebileceğimiz çizgiler. Kırmızının cazibesi ile bu ayakkabıları yakıştırdık:)

1 yorum:

  1. Paylaşımlarınızı beğenerek takip etmekteyim . İzmir ucak biletleri olarak paylaşımlarınızın devamını bekleriz .

    YanıtlaSil