DB JUNK'ta kullanılan fotoğraflar ve içerik izinsiz yayınlanamaz...

25.12.2010

Yılın Moda Blogger'ı Deniz Berdan :)

Şimdiye kadar yapmam diyordum ama ilk defa bir gazete haberini gururla ve çok isteyerek sizlerle paylaşıyorum:) Sektörde fikirlerine çok değer verdiğim ve bana göre Türkiye'nin birkaç en iyi moda yazarından biri olan Sabah moda yazarı Yaprak Aras Şahinbaş tarafından 'Yılın en iyi moda blogger'ı' seçildim:) Ne çok sevindim anlatamam:)
Yaprak şöyle demiş; 'Deniz Berdan, www.deniz-berdan.blogspot.com adresindeki bloguyla moda çekimlerinden takı tasarımına atladı; Blender'da satışa çıktı. Şimdi ise kıyafet tasarımına geçiyor.'
Yaprak Aras Şahinbaş kadar siz izleyenlerime de gönülden teşekkür ederim:) Sizlerin bana karşı inancı ve motivasyonu sayesinde gerçekleşiyor tüm bunlar:)

9 yorum:

  1. açıkçası sizin adınıza sevindim.ancak bu işe senelerini veren blogerlar varken...bilemedim

    YanıtlaSil
  2. 2010a damganızı vurdunuz desem abartmış olmam herhalde :D

    YanıtlaSil
  3. Mutluluğunuza sizi tebrik ederek katılayım. Ben de zevkle izliyorum.

    YanıtlaSil
  4. Durmayan, üreten, ürettiğini paylaşan, farklılığını ortaya her zaman koyan, çizgisini bozmayan gerçek bir hanımefendisiniz.. İyi ki blogunuz var da ufkumuzu genişletiyorsunuz, başarılarınızın devamını dilerim. Mutlu yıllar şimdiden :)

    YanıtlaSil
  5. tebrikler
    kesınlıkle hakediyosunuz

    YanıtlaSil
  6. Adsız amma yaptın! İşim konusunda mütevazi olamayacağım, bir yıldır sosyal medya yayıncılığı yapıyor olabilirim ama 11 yıllık yayıncıyım. Ayrıca yıllarını vermiş derken 3,4 yılı geçmez mazisi. Üstelik basın bülteni, advertorial vs gibi ticari yaklaşımlardan uzak durup blog olayının amatör ruhunu yansıtmaya çalışırken alındım doğrusu...

    Jameds Mayer takdir edebiliyor olmak büyük meziyet. Gerçekten çok teşekkür ederim:) Bir küçük tebrik cümlesi bile insanı mutlu etmeye yetiyor doğrusu:)

    Çok teşekkürler Suzy'cim:)

    Mayni gerçektende bizi desteklerinizle motive eden sizler sayesinde üretiyoruz yeni fikirleri:)

    Kova Kadını Çok tatlısın:) Teşekkür ederim:)

    YanıtlaSil
  7. hissettigi gibi yasayabilen insanlarin cok az var oldugu Turkiye de,meyve vereni taslarlarsa biz de junk takilarimizla olaya noktayi koyarz;)
    tanismadan(yuzyuze) sevgi&saygi duydugum ender insanlardan olan siz,boyle ilham verin genclere ve yapmak istediklerini gerceklestirmelerine..
    sevgiler
    ilk.
    xx

    YanıtlaSil
  8. süper haber:)Tebriklerr

    YanıtlaSil
  9. Şimdiye kadar yapmam diyordum ama ilk defa bir gazete haberini gururla ve çok isteyerek sizlerle paylaşıyorum:) Sektörde fikirlerine çok değer verdiğim ve bana göre Türkiye'nin birkaç en iyi moda yazarından biri olan Sabah moda yazarı Yaprak Aras Şahinbaş tarafından 'Yılın en iyi moda
    blogger'ı' seçildim:) Ne çok sevindim anlatamam:)

    YanıtlaSil