DB JUNK'ta kullanılan fotoğraflar ve içerik izinsiz yayınlanamaz...

13.07.2012

Sezon trendleri ile kombinasyonlar...

Trend konularına çok takılmadan sezonda içlerinden beğendiklerinizden belki birkaçını uygulayarak keyif yapabilirsiniz. Trendlerin çoğunlukla geçici olduğunu unutmadan makul fiyatlarla hevesimizi almamız en güzeli:) Çiçek desenleri sezonun en çok kullanılan trendlerinden. Ancak giysinin bütününde değil detaylarda kullanmak veya tek bir parça ile sınırlamak güzel bir look için daha garanti bir durum. 
4. Kombinasyon; Etek ve straples bluz Topshop...
 Yine sezon trendlerinden piramit zımbalar 80'ler etkisi verebiliyor bu nedenle de ceketin içinde görünmesi daha iyi olabilir:)
Ceket ; Vintage Rokit


Bu kombinasyon bu bootieslerle tatlı:)
 Çanta Nasty Gal, Ayakkabı Jeffrey Campbell
5. Kombinasyon ; Gömlek Topshop designer bölümünden, etek Topshop
Bu kombinasyonu bu haliyle gündüz kullanabileceğiniz gibi gece için straples bir bluz ve üzerine giyebileceğiniz harness'la tam partilik veya şık bir yere gitmelik olabilir:)
Çanta Nasty Gal, Ayakkabı Jeffrey Campbell
 6. Kombinasyon Elbise Miss Selfridge, Ayakkabı Jeffrey Campbell
Clutch Vintage Rokit, Gözlük Nasty Gal

2 yorum:

  1. Öncelikle Günaydın,
    bugün sizi sevdiğimi söylemek istedim (:
    bu bir sonuç elbette..sevmek, beğenmek ve/veya takip! Ben birazcık nedenden bahsetmek istiyorum..
    Sizi seviyorum çünkü; diğer blogger ya da stil ve moda bilgisi, tavsiyesi yani bilgi üretenlerde olduğu gibi sadece bilindik, uluslararası markalara ve onların trendlerine, çabuk geçişi olan parçalara yönlendirmiyorsunuz. Günceli, trendleri kaçırmadan ama ekonomik seçenekler, alternatifler ve farklılıklar sunarak tavsiyelerde bulunuyorsunuz. Bilgi üretiminiz ve paylaşımınız bu yönde bana kalırsa..
    Sonuç olarak, sizee bayılıyorum ve pratik zekanıza ..
    Güzelliğinize bir de, demiş miydim?

    Kolay gelsin

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler gerçekten benim için de DB Junk aracılığıyla sizlerle samimi paylaşımlar büyük keyif:)
      Ekonomik seçimler tüm dünyada trendler için en geçerli kullanım yolu. Neticede evladiyelik ürünler olmadığı ortadayken bir dünya para yatırmak yazık olabiliyor. Üstelik fast fashion markalardan en makul fiyatlarla edinebilmek varken:)
      Tasarım olan zamansız modellere saygımız sevgimiz her zaman var. Yeri geldiğinde de paramızı biriktirip veya paraya kıyıp yıllarca da kullanırız:)

      Sil