DB JUNK'ta kullanılan fotoğraflar ve içerik izinsiz yayınlanamaz...

13.03.2012

Taytla Stayla...

Milano Moda Haftasında bir iki defileyi topuklu ayakkabılar, şık kılık, kıyafetlerle izledikten sonra rahatlığı tercih ederek taytla stayla durumları ile keyif yaptım:) Genellikle davetlere giderken çok severek ve keyif alarak giydiğim giysilerle ve topuklu ayakkabılarla sadece 2-3 saat geçirebiliyorum. Onlardan çok keyif alıyorum ama rahatlığa öyle bir alışmışım ki 3 saatten fazla tahammülüm olamıyor. Onun dışında bir ayın neredeyse 25 günü fotoğraftaki gibi veya muadili giysilerle dolaşırım, işe, yemeğe, toplantıya hemen her yere giderim. Çok rahat ediyorum tayt, t-shirt ve deri ceket üçlüsü ile.
Bu fotoğrafı sizlerle paylaşmak istememin nedeni boynumdaki kolyem. Seyahatten bir hafta önce Topshop'tan bayılarak aldığım üç kolyeden biri. Üzerimdeki basit kıyafete kimlik, nitelik ve şıklık katabilen bir parça. Normal şartlarda gold ürünlerden kaçarım ama bu sezon enteresan bir şekilde farklı kullanımıyla hoşuma gitmeye başladı. Aşağıda aldığım üç kolyenin resmini sizlerle paylaştım.
Soldaki kolyenin adeta parçalanmış metal parçalarının bir araya getirilmiş hali gibi olmasını sevdim. Sağdaki gold kolye, ilk fotoğrafta boynumdaki...
 Gün ışığında böyle görünüyorlar ama renkleri biraz daha canlı...
Yalnız yukarıdaki kolyeleri özellikle gold olanı çıplak tene kullanmamalı. Yakalarını iliklediğiniz bir gömle veya t-shirt ile modern ve şık görüntü yakalanabilir.
 Bu kolyeyi yaz aylarında daha etnik kıyafetlerle düşündüm:) Akşam saatlerinde bikini, mayo üzerine giyeceğiniz uzunca bir gömlek üstü de şahane durabilir:)
Bu üç kolyede kocaman olmasına karşın son derece makul fiyatlarla Topshop'ta, beğenenler acele etmeli fiyat uygun ama sınırlı sayıda getiriliyor.
 Fotoğraflar Deniz Berdan

15 yorum:

  1. o uclu kombini ben de cok seviyorum ama senin bacaklarin benim boyum kadar oldugu icin daha bi cool durmus:)

    YanıtlaSil
  2. sondakinde gözüm kalmıştı zaten)))sana yakışcak,güle güle giyin..
    bu arada evet evet kesinlikle oyum rahatlığa.ben de artık şöyle bir psikoloji başladı.bi şey görüyorum, topuklu ayakkabı ya da güzel bir elbise, önce almak için yeleteniyorum,elime alıyorum, deniyorum, hatta kasaya kadar gidiyorum,sonra düşünüyorum kaç kere ,kaç saat giyecem diye,en sonunda bi bakıyorum ki gene daha rahat parçalarla daha doğrusu daha giyilebilir kıyafetlerle ayrılmışım kasadan..sence yaşlılık belirtisi mi? ))))

    YanıtlaSil
  3. Hahahahha French Oje çok tatlısın:) Taytlar inanılmaz bir rahatlık kopamıyoruz onlardan. Benimlede hafiften bütünleşti. Aslında şöyle bir projemiz var; şahane desenlerimiz var fotoğraf çekip renkleriyle oynadığımız sokaklardan. Onları yapabilirsek dijital baskı ile eğer bulabilirsek güzel bir tayt kumaşına bastırmak. Desenler dışında yapmak istediğimiz modellerle hem güzel ve eğlenceli, hem kullanışlı olur diye düşünüyoruz. Ne dersin?

    Itır'cımmm hem güzel giyinmeyi, hem modayı hem de rahatlığı seviyoruz ama arada dengeyi bulmak şart. Yoksa çok monoton olurdu hayatımız:P Giyinmek, moda konuları hayatın renklerinden keyfini çıkarmak lazım ama keyif almadığın noktada en iyisi rahatlığa geçmek. Ve evet kesin bir olgunluk ve doygunluk belirtisi olabilir:P Ama ben arada keyif alarak giyinmeyi çok seviyorum:P

    YanıtlaSil
  4. Kolyelerı cok begendım. kombınıde ve sızıde:) tebrıkler
    banada beklerım:p selensstyle.blogspot.com

    YanıtlaSil
  5. 3 üde çok güzel ama 1. ye bayıldım... aksesuar kıyafete kişilik kazandırıyor böyle ekstra large aksesuarları çok severim.

    YanıtlaSil
  6. http://deniz-berdan.blogspot.com/2011/10/douglasstylingparkhyattistanbulmackapal.html#comment-form bu posttaki kıyafetlerinizi söyleseniz peki?Etek Zeynep Tosun onu biliyorum.Cevap verirseniz müteşekkir olacağım

    YanıtlaSil
  7. http://deniz-berdan.blogspot.com/2011/08/kasmams-halini-cizgi-karakterlerini-ve.html birde burdakiler derim sonunada lütfeni koyarım ve akşamı beklerim :)

    YanıtlaSil
  8. Emel'cim evet o posttaki eteğim Zeynep Tosun'un bana hediyesiydi:) Üstteki kırmızı dantelli ceket H&M içindeki bilgisayar print leopar shirt Topshop ama geçen yaza aitler kalmamıştır artık onlar:P Ama benzerlerini rahat bulursun.
    Diğer posttaki elbisem Felipe Oliveira Baptista ama yine geçen sezonlara ait.

    YanıtlaSil
  9. Selen'cim beğendiğine sevindim, tamam gelirim:P

    NlyStyle evet evet aynen ben de büyük aksesuvar severim ama tabi yine bizim stilde:P

    YanıtlaSil
  10. Farklı bi tazın var ve buda sana yakışıyorr :))

    bu arada 2 kolyeyi gerçekten çok beğendimm ...

    diorki.blogspot.com

    YanıtlaSil
  11. Çok teşekkür ederim :) Bu arada bence artık kullanmadığınız ürünleri blogda mini bir butik açıp satmalısınız.2. el düşüncesiyle.Sonuçta 2. el dükkanlarına bile gidiyoruz güzel şeyler çıkıyor:) Talipliler çok olucaktır:)
    Sevgiler

    YanıtlaSil
  12. emel kesinlikle haklı !

    YanıtlaSil
  13. Kolyeler harika. Gold olan kolyenin pratik olmadığını söylemişsiniz zannederim ama görüntülerden anladığım kadarıyla çıplak tende daha güzel duracakmış gibi geliyor. Stiliniz her zaman ki gibi özgün. "Beat" bir tarza yelken açmışsınız bu sefer. Bu tarza devam etseniz ilgi çekecekmiş gibi geldi bana. "Beat" bence bu sene favori olacak. Elbette Sizin de katkılarınızla.

    YanıtlaSil
  14. bahsettiğin proje muhteşem ama tombul bacaklılar giyemeyecek, yine sen giyeceksin yine sen giyeceksin:(
    aslında bacakları ince, uzun ve harika gösterecek bir formül mü bulsak?

    YanıtlaSil
  15. Kolyeler çok güzel,ben de sık kullanıyorum ama daha fazlasına ihtiyacım var.Hiç bir zaman yetmez zaten :))

    YanıtlaSil