DB JUNK'ta kullanılan fotoğraflar ve içerik izinsiz yayınlanamaz...

3.03.2012

MFW ne giydim...

Bir süredir ne giydim postları yapamıyordum. Bunun başlıca sebebi çekebilecek birini bulamayışım, tabi atölye işlerinden vakit bulamamak da var ama en çok da doğrusu kendimi çekmeye üşeniyor olmamdı:P Sizden gelen istek ve hatırlatmaların motivasyonuyla çektim birşeyler:)
MFW seyahati ilk günü otele gelip yolculuk giysilerinden kurtulup hafiften havaya girelim dedik. Üzerimdeki ceket Kış 2011 koleksiyonumuzdan çok sevdiğim bir parça. Bu ceketlerin astragan baskılı ve antrasit renkte tüylü dokuda olanlarını limitli sayıda üretmiştik. Bu sezon Harvey Nichols'da satıldılar. İki alternatifte modeli dışında çok özellikli  kumaşlardan üretilmişlerdi ve ne yazık ki devamları yoktu. Onlar kadar gösterişli olmasada bu ceket modelinin bele oturup, hafiften elbise havasında olmasını çok seviyorum. Hermes çantayı koluma takmayı veya elimde taşımayı hiç sevmiyorum. Geçmişte Haluk'un hediyesi olması nedeniyle severek kullandığım çanta seyahatte içine çok şey alması ile -ancak bu şekilde taşıma şartıyla kullanışlı olabiliyor- çok işime yarıyor. Yoksa elde koca valiz havasında dolaşmak hiç de pratik değil.
Sezon trendlerden sevdiğim transparan etkisini kullanabilmek adına ceketlerin veya mini elbiselerin içine giydiğim Fransız dantelinden elbise isteğe bağlı body ve taytla da iyi bir alternatif olabiliyor. Deri görünümlü taytlardan hemen heryerde bulabilmeniz mümkün. Ben daha çok yüksek belli olanlarını tercih ediyorum.
Ayna/metal parçalarının birleşiminden oluşmuş gibi duran kolye Topshop. Son gittiğimde Topshop'tan 3 harika kolye aldım. Her biri başlı başına giysiye farklılık katabilecek joker ürünlerden. Onlarla da post yaparım. Henüz çok yeni aldım hala satışta olabilir ilgilenenlere duyurulur. 

2 yorum:

  1. biraz önce mehmet özer'in hayatın tadı'nda izledim enerji fışkırıyor kendinizi en güzel ifade ettiğiniz programdı bence çok keyifliydi sohbet:)

    YanıtlaSil
  2. vavvv ceket hakikaten süpperrr.....bu arada az önce merak edip biyografini okudum,o an bayılmışım yeni yeni kendime geliyorum:)))
    çocuklar falan diyince bende 2-3 yaşında kıcağında bi kız çocuğu hayal etmiştim,meğersem boyunca 2 çocuğun varmı,evliliğin uzun süreliymiş..falan falan yuh dedim ya işte örnek insan...resmen 18 yaşındakilere taş çıkartacak kadar enfes bir vücuda sahipsin ve buradan bakılınca örnek alınacak bir aile yapısına:))
    maşşallah dedim de geçtim,haberin olsun:))

    YanıtlaSil