DB JUNK'ta kullanılan fotoğraflar ve içerik izinsiz yayınlanamaz...

3.03.2012

Bir ne giydim postu daha bu defa gelecek Kış sezonundan...

Bu defa sevgilimin ne giydiğini de koydum:)
 Elbise ve ceket DB Kış 2012-13 Koleksiyonumuzdan:) 
Pek çoğumuz tıpkı çocuklarımız gibi eşimizin erkek arkadaşımızın giysilerini seçeriz. Bende Haluk'un gelmesine bile gerek kalmadan tam bedenini ve zevkini bilir onu alışveriş derdinden kurtarırım. Eve gelince kol paça provasını yapar ölçüsünü alır terziye gönderirim. Bana keyif ona sıkıntı olabiliyor bir noktadan sonra. Haluk'un üzerindeki ceket Harvey Nichols'dan Alexander Mcqueen, gömlek Hugo Boss, postallar Prada. Bu arada gerçekten de Harvey'de öyle bir indirim vardı ki abartmıyorum neredeyse kasada Topshop fiyatına çıkabiliyorsunuz.
Topshop pantolonun kumaşı nefis gerçekten, baylar kaçırmasın derim, Kızlarda erkek arkadaşlarına, kocalarına babalarına...
Şahane ceketiyle yakışıklıydı sevgilim:) Bir de sigarayı bırakabilse!..
Bu seyahati biz aslında Beg ile planlamıştık. Hedef NY, Londra, Paris defilelerini izlemek gelecek yıl kendi şovumuz için de farklı tecrübeler edinmekti. -Bu arada bu bilgiyi daha sonra paylaşacağım, şimdilik yurtdışı pazarı için hazırlanıyoruz diyebilirim:)- Ancak Honeyciğimin çok önce alışveriş yaptığımız marketimiz Macro'dan Money Card ile alışveriş yaparken doldurduğu çekiliş formuna iki ay önce siz 6. yedektesiniz telefonu geldiğinde, 'ohooo bize sıra gelene kadar' demiştik. Biz yine Beg'le otel uçak vs rezervasyonlarımızı yapmıştık. Hem o seyahat Paris içindi. Fransızlarla Türkiye ilişkileri krize girince program değişmiş ve Milano'ya dönmüş. Üstelikde 6. yedek bize kadar gelmiş sıra:) Bana hayatta amorti bile çıkmaz ama Haluk sağolsun. Money Card gerçekten de en iyi otelde yer yapmış ve Business uçuruyor filan, tabi anında Beg'i sattık:) Yok ama üzülmedi çünkü biz de uzun süredir çocuksuz başbaşa tatil yapamıyorduk. Nereye gitsek çocuklarla filan, arada başbaşa şahane oluyor onu hatırladık Money Card sayesinde:)

6 yorum:

  1. ))kesinlikle ufak kaçamaklar yapmalı arada..fazla değil iki gün bile yetiyo.
    keyifli gördüm, hep devam etsin Denizcim)

    YanıtlaSil
  2. Deniz hanım skinnycook'u unutmayın lutfen orayada birazcık ilgi :(

    YanıtlaSil
  3. Versace, elbisenin belindeki işlemelerin zarafetinden ders almalı!

    YanıtlaSil
  4. Ben ceketin kesimine ve elbisenin bel kısmındaki işlemeye takıldım kaldım. Gerçekten şahane görünüyor. Harikasınız !

    Sevgiler,
    Kedi

    YanıtlaSil
  5. vavv ceket harika gerçekten çok zevkli bir seçim,senin ceket ve kemer detayında süpperrrr:)))
    size bol eğlenceli en güzel tatilli günler:))

    YanıtlaSil
  6. çok şıksınız ...ebiselerine bayılıyorum...

    YanıtlaSil