DB JUNK'ta kullanılan fotoğraflar ve içerik izinsiz yayınlanamaz...

1.07.2011

Harvey Nichols'da satıştalar:)

Bir önceki postta yayınladığım Yönetmen Elias Merhige’in dünyanın kuruluşunu anlatan kült filmi Begotten'dan esinlenerek hazırladığımız koleksiyondan resimdeki elbisenin satış versiyonu...
Deniz Berdan
 Psychedelic desenli versiyonlarını daha çok seviyorum:) 
Deniz Berdan
  Londra'nın en önemli çok katlı satış mağazalarından Türkiye Harvey Nichols'da olabilmek gerçekten gurur verici:)  Üstelik sonbahar sezonunda Harvey Nichols'da size süprizlerimiz de olacak:)
Çok heyecanlı:)
Deniz Berdan
 Üstelik kumaş kalitesi, işçilik ve limitli sayıda üretilmiş olmasına rağmen makul fiyatlarla satışa sunduk:)
Deniz Berdan
Fotoğraflar Cengiz Dikbaş

13 yorum:

  1. Tebrikler! elbise de cekim de super olmus! londra harvey nichols'da turkiye'den tasarimcilar gormek de her zaman cok sevindirici :) basarilarinizin devamina!

    YanıtlaSil
  2. kırmızının tonuna bayıldım ....

    YanıtlaSil
  3. Elbise, boyu olarak çok iddialı.Ben bu tarz elbiseleri sizinle özdeşleştirdim sanırım bir tek size yakıştırıyor ve sizde çok beğeniyorum.İnanın çok samimi söylüyorum ( hatta ablamla 2-3 saat evvel bu postu görmeden sizi konuştuk o da hemfikir:-)Fiziğiniz gerçekten süper güzel Deniz hanımcım, maşallah. Eda Taşpınar'a da minileri yakıştırıyorum mesela.

    Kim ne derse desin ben sizi çok destekliyor ve beğeniyorum Deniz hanım.Devamının olması dileğiyle.N egüzel, grur verici.Sevgiler...

    http://papis-style.blogspot.com

    YanıtlaSil
  4. Her zaman farkını belli etmişsin canım benim ;)

    YanıtlaSil
  5. Ben ayakkbilara bayıldım:) acaba nerden alabiliriz?

    YanıtlaSil
  6. cok güzeller bunlar

    YanıtlaSil
  7. harvey nichols gibi bir yer ile çalışmak, ünün ülke sınırlarını aşması ve markann globalleşmesi demek. gurur verici, çok çok çok sevindim denizcim. ayrıca tarzları da çok sen, çok tatlı!!

    YanıtlaSil
  8. o ayakkabılara bittim c.louboutin soranlar için. ama benim max.15 cm topuklum var bu kadar yüksek ayağı mahfeder :(

    YanıtlaSil
  9. İşin sırrı sizde inanılmaz yakışıyor size bu tarz elbiseler hayır herşey çok güzel yakışıyor fakat ben nezamn bir dergide vaya butiklerde bu tarz elbiseler görsem niçin aklıma hep siz geliyorsunuz:))) Süpersiniz....Takipçinizim:)

    YanıtlaSil
  10. Ankara'daki Harvey Nichols'da tasarımlarınızı göremedim. Sadece İstanbul'a özel bir koleksiyon mu bu? Ankara'da da olmanız süper olurdu.

    http://www.bonbondiyorki.com/

    YanıtlaSil
  11. tum sahanelerimle

    YanıtlaSil
  12. ben kiiim yorummmmmm/.kim.....

    YanıtlaSil