DB JUNK'ta kullanılan fotoğraflar ve içerik izinsiz yayınlanamaz...

13.07.2011

Belli bir zamana ait olmasada hafiften retro havasını, renk ve desen birlikteliğini seviyorum...

 Deniz Berdan
 Deniz Berdan
Deniz Berdan
Fotoğraflar Cengiz Dikbaş

8 yorum:

  1. Elbiseye bayıldım,bacaklar zaten super onlara diyecek laf yok,ayakkabılarda Lauboutin sanırım;ten rengi olmasına rağmen ayaklarınızı biraz buyuk göstermiş sanki bu yüzdende elbiseden daha on plana çıkmış diye düşünüyorum,ama ben ayrıntı insaniyim elbisenin herbir detayını görmeden gecemezdim.sevgiler hep böyle kalın,bayılıyorum size:))

    YanıtlaSil
  2. bu ten rengi louboutinler şahane olmuş, hem böylece ilgimizi şahane elbiselerine yöneltmek için ekstra çaba sarfetmemiş oluyoruz :)

    YanıtlaSil
  3. tasarımlarınızı harvey de gördüm bayıldım kumaşları cok güzel yalnız daffodil'ler bi harika bende cok istiyorum fakat türkiyede yoklar gördüğüm kadarıyla siz londra dan falan mı aldınız bana bi bilgi verebilir misiniz rica etseemm..

    YanıtlaSil
  4. BENDE SENİN BU KARIŞIK,FARKLI,ENFES TASARIMLARINA BAYILIYORUM:))

    YanıtlaSil
  5. Tasarımlarınız Harika Sizin Bu Modifiye Yaptığınız Şeyleri Gördükten Sonra Ben De Modifiye Yapmaya Başladım Çok Ta İyi Oldu Herşeyi Atmamış Oluyorum Bu Arada Elbise ve Ayakkabı uyumu Harika :))

    YanıtlaSil
  6. Blogunuzu bir suredir severek takip ediyorum. En sevdigim resimler burada. Ayrica sayenizde Londra'da yeni birkac vintage magaza bulmustum:). Perfumefanclub'a da beklerim.

    YanıtlaSil
  7. Türkiyenin en güzel bacaklı kadını kesinlikle sensin Deniz ablacım :) Janset

    YanıtlaSil
  8. Waoow bayildim Deniz ablacim ! Tasarimlarin çok hos, ayrica saçlarinida çok beyeniyorum :)Bende Fransa'da bir moda okulunda okuyorum su an. Geçen sene bizde modifiye kiyafet yaptik hep beraber çok güzel bir çalisma olmustu ve çok zevkli bir ekip olusmustu :) Cok güzel bir kadin'siniz Deniz ablacim öpuyorum seni :)

    YanıtlaSil