DB JUNK'ta kullanılan fotoğraflar ve içerik izinsiz yayınlanamaz...

19.07.2010

2D Pin-up...

Şaydım böyle bir elbisem olsaydı:)
Ponponum 5 yaşına kadar yapsaydımla keşke arası şaydım derdi:)
Dün akşam Beg'in öğrenci vizesi işine takılmışken kendimi oyalamak için aldım elime karton, makas, uhu:) Beni oyalayıp terapi gibi gelirken sonucuda sevdik:)  
Böyle dapdar hafiften kıvrımları takviyelerle abartılı güzel olmaz mıydı? :)
Ayakkabı Sonia Rykiel

Bu arada bu diz üstü çorapları Beyoğlu'ndan almıştım:) Bu kış elbiselerle bol bol giyerim:)

20 yorum:

  1. denizcim blog header'ına bayıldım.. (sizli bizli hitaplardan nasıl canım cicimliye geçtim, bilmiyorum bu arada :) bu elbise de şeker ötesi, bayıldım, kocaman leziz bir pasta, limonlu dondurma gibi..

    YanıtlaSil
  2. çok güzel görüntü ya ,ayakkabılar da pek hoş!

    YanıtlaSil
  3. Bence 2D koleksiyonunuzu geliştirmeli ve sergilemelisiniz :) kendi çapında bir koleksiyon olma yolunda ilerliyorlar ve ben her çıkan modeli çok sevimli buluyorum :)

    YanıtlaSil
  4. siz ana kız iyice bozdunuz pin-up'la:) size hayrına bu tip kıyafetler bulabileceğiniz bir kaç adres o zaman:)

    www.modcloth.com -swimwear kısmında çıldıracaksınız bence:)
    www.rustyzipper.com
    http://shop.adorevintage.com/
    www.shopruche.com
    http://www.bettiepageclothing.com/

    kızmayın ama siz eskiden "tiki" hatunlardandınız böyle daha iyisiniz, bebekte biz pin-up kıyafeti giyerdik siz cavalli bizi küçümser gibi bakardınız. amacım kırmak değil böyle çooook çok daha hoşsunuz. kızınız ile ilişkiniz de çok hoşuma gidiyor. sevgiler:)

    YanıtlaSil
  5. 2boyutlu karton elbiselerinize bayılıyorum!
    www.bayanmor.blogspot.com

    YanıtlaSil
  6. Çok eğlenceli. Küçükken oynadığım kagıt bebeğim Şebnem geldi aklıma

    YanıtlaSil
  7. beg'le yaptıklarınıza yorum yapma fırsatı bulamamıştım.onlar gibi bu da harikaolmuş. kesinlikle bunları hayata geçirmelisin.

    banner tam senlik, bayıldım tebrikler:)

    YanıtlaSil
  8. http://www.unique-vintage.com/baksanız..

    YanıtlaSil
  9. çok güzel çizmişsiniz... yeni blog fotografnızı hangi programla yaptınız???

    YanıtlaSil
  10. Su 2-D isine acayip kanim kaynadi;)
    en yakin zamanda sizlerden canta, sapka ve taki tasarimlari da bekliyorum.

    Bu arada Header cok güzel olmus:)

    YanıtlaSil
  11. karton elbiseler gerçekten çok hoş ama bu fotolarda sanki yüzünüz biraz şiş gibi geldi bana...belki makyajdan belki ışıktan....

    YanıtlaSil
  12. ben izmirde değişik kumaşlar satan pasajlar var oraları gezip ulaşamadığım bu tarz elbiselerimi o kumaşlara uygulatp diktiriyorum .. belki taklit gibi olabilir ama hazı alabileceğim yer yok o kadar orginal şeyler çıkıyorki çünkü kumaşlar değişince elbisede farklı bir havaya bürünüyor böyle yapmanızı tavsiye ederim sizede çok yakışır. keşke kendim dikiş dikebilsem ama çok yoğun bir işte çalışıyorum sadece giydiklerime arkadaşlarım bayılıyor :)nereden aldın sorularına cevap süper oluyor diktirdim :))

    YanıtlaSil
  13. bu arada da tarzını çok beğeniyorum blogunuz sayesinde bir çok yeni site ile tanıştım ilginç şeyler yakaladım sakın oo tiki hatun döneminize geri dönmeyin hoş o döneminizi bilmiyorum ama...

    YanıtlaSil
  14. kovboyun bara girdiğinde karşılatığı dansçı kızlar gibisiniz ... kesinlikle öle bir pozda vermelisiniz bacaklar önde dans eder pozisyonuyla çok tatlı olmuşlar :))

    YanıtlaSil
  15. Fındıkkurdu ne güzel bir benzetme yapmışsın, ağzımın suyu aktı :) Hah şöyle Fındıkcım yaa, bırakalım resmiyeti rahat olalım değil mi? :)

    Madonna beğendiğine sevindim:)

    Pelin'cim beğendiğine gerçekten sevindim:) 2D'lerle sonbahara süprizlerim olacak :)

    Seda yaaa:)))

    Adsız haklısın bozduk gerçekten ve modcloth.com'daki mayolara bayıldım çok teşekkürler:)
    Kıyafetler için bende de çok link var ama bildiğimiz 50'ler değil de daha cartoon karakter gibi extreme kıvrımları seviyorum:) O yüzden de bulmam zor olacak. Ancak sıkı dur dikişle o görüntüyü yakalayabilmeyi çözdüm. Sonbahara yapacağım:)
    Yok kırılmam ancak ne yazık ki magazin haberleri yüzünden ön yargılar olduğunun farkındayım, değil sokakta tanımadığım birini küçümsemeyi, 11 yıl kendi dergilerimi yaptığım dönemde bile hiçbir çalışanıma karşı patronculuk oynamadım. Her zaman eşitliğe inandım.
    5 yıl öncesinden gypsy modası vardı, o dönem konuyu en iyi yansıtan kendiside gerçekte gypsy olan Cavalli giyerdik ancak obsesif karakterde olmam nedeniyle fazla gelmiş olabilir. Son 3 yıldır da futuristik ve 3 boyutlu tasarımları çokça kullandım, adımı uzaylıya çıkaranlar oldu ama bir senedir kullanmayan tasarımcı kalmadı, ondanda sıkıldık artık. Şimdi de 80'lerde kullanıldığı gibi 50'ler. Herşeye rağmen günlük hayatta 76 kuşağı İngiltere'den vazgeçemiyorum:) Uzun cevap verdim ama korkma sakın hiç kızmadım ve yorumlarını ihmal etme lütfen:)

    Mor'cum çok teşekkürler:)

    Ayli doğru ya Şebnem'di değil mi isimleri benimde aklımda Ayşecik olarak kalmış nedense:) Eski Türk filmlerinden olabilir mi? :)

    Kapkara Camdan Kelebek : Heyyy beğendiğine çok sevindim:)

    Adsız link için teşekkürler bakacağım:)

    Melis evde kağıtla kapladığım salon duvarında kartonları kes yapıştır usulüyle yaptıktan sonra Flickr'da üzerine DB JUNK yazdım o kadar:)

    YanıtlaSil
  16. Cacanito bende çok seviyorum 2D işini, beğendiğine sevindim:) Aslında şapka ve ayakkabıda yapacaktım ama oraya gelene kadar sıkıldım:) Sabır yok bende:)

    Adsız bilmem ışıktan olabilir gerçekten, benim makinayı arabayla Göcek'e gönderince bunu Beg'in küçük makinasıyla çektik, ten rengide hafiften sarı oldu nedense...

    İzmir'li adsız çok da iyi yapıyorsun, ben de dikişi yeni öğreniyorum ama çok zor değilmiş hatta birkaç post önceki Beyoğlu'ndan 45 tl'ye aldığım elbise konusundaki puantiyeli elbiseyi kendim darattım:)

    YanıtlaSil
  17. Adsız fiyuwww yırttık hafiften:) beğeniyor olduğuna sevindim tabii de ama senin üzerinde nasıl bir izlenim bırakmışım şaşırdım doğrusu:)

    Adsız doğru söylüyorsun hafiften Western filmlerindeki dansçı kız durumları olmuş file jartiyer çoraplarla filan:)

    YanıtlaSil
  18. kıyafetten çok bacaklar aldı beni benden : )) imza ; sapık blogcu :)

    YanıtlaSil
  19. Ayşe yaa çok tatlısın, çok güldüm:) Senin gazınla iyi geçer günüm artık, çok teşekkürler:)

    YanıtlaSil