DB JUNK'ta kullanılan fotoğraflar ve içerik izinsiz yayınlanamaz...

8.02.2011

Satış öncelikli...

DB Junk takipçileri bilir Zeynep Tosun'u nasıl sevdiğimi. Kişisel olarak sevmemin ötesinde tasarımlarındaki fikirleri, ışığını, heyecanını ve hayata bakışını çok seviyoruz Zeynep'in...
Şimdiye kadar hemen her koleksiyonu yeni fikirlerini yansıtırken heyecanlandırırdı bizi. Bir önceki Türk kültüründen izler taşıyan koleksiyonu hala çok net aklımızda...

Şimdi artık markalaşma ve satış zamanı diye düşündüğünü tahmin ediyorum bu son koleksiyon için Zeynep ve styling vs konularında birlikte çalıştığı Hafize Çeliktürk'ün... 

Satış özellikle Türk tasarımcısı için öncelikli konu. Malum yurt dışında olduğu gibi genç yetenekleri destekleyen fonlar beklemiyor kapıda. 

Kimse alınmasın ama Türkiye'deki tüketici de ne kadar anlayıp ve değer veriyor ki tasarımlara!.. 

Zeynep Tosun'un harika fikirler çıkarabildiğini bildiğimiz için yeni fikirleri uygulamakta kendini tuttuğunu ve satışa yöneldiğini düşündük kış 2011 koleksiyonu ile... 
Önü transparan bu elbiseyi çok sevdim. Aslında bir alttaki sırada olduğu kadar transparan ama benim çekimde enteresan bir şekilde daha belirgin bir şefaflıkta. 
Benim fotoğraftaki halini daha çok sevdim ama:)

Bu yaz sezonunda da ne çok beyaz var. Gelecek kış için Zeynep'in koleksiyonunda devam etmiş...
Seviyoruz Zeynep'i çok, ondan beklentimiz çok yüksek ve potansiyelini bildiğimizden gelecek sezon yine yeni fikirlerini görmek istiyoruz:)
İki sezondur Zeynep Tosun'un styling'ini yapan Elle Dergisi Moda Editörü Hafize Çeliktürk markalaşma aşamasında da Zeynep Tosun için çok uğraştı. Geçen IFW'de izlediğimiz Zeynep Tosun'un bayıldığımız koleksiyonunda Hafize'nin çıkardığı nefis iş hala konuşuluyor.
 Fotoğraflar Deniz Berdan

7 yorum:

  1. harika bir defileydi tüm tasarımlara bayıldım bu kadın harika

    YanıtlaSil
  2. zeynep tosunu seviyorum begeniyorum fakat bu sezon hosuma gitmedi :((

    YanıtlaSil
  3. dünkü yazınızda da niyazi erdoğan için övgüler dizmiştim. işte aynı şekilde zeynep tosun'a da öyle. sanırım işlerini en çok sevdiğim kadın tasarımcı. 2011 yazı için hazırladıkları enfesti. bu sefer bir duraksama sezdim. yani yine herşey bomba ama bir yerlerde bir ''tekrar'' var gibime geldi. belki de işte bu daha fazla ''satış'' odaklı olduğundandır. yine de şunu belirtmeliyim ki bu kıyafetleri sevdiğim ünlüler üzerinde görmeyi çok isterim. davetlerde biraz da yerli tasarımcıların kıyafetleriyle gövde gösterisi yapsalar ?

    YanıtlaSil
  4. upps unuttum :) bir de gelecek sefer artık solo defilede görsek kendisini :)

    YanıtlaSil
  5. bende orjinal tasarımlar yaptıgını dusunuyorum .. eminim ilerleyen zamanlarda satısıda patlatacak . evet turkıyede ınsanlar tasarımı anlamıyorlar belkı ama yavas yavas cıddı bır artıs var insanlar daha cok tasarımın emegin pesnden kosuyor dıye dusunuyorum . tabı ne yazıkki bu bıraz yavas ılerlıyor . bızım ulkemızde bıle ıstanbul bu konuda yıne ıyı .. ıstanbuldan ankaraya gelmesı bıle cok zaman alıyor . ıstanbulda yoks atan markalar ankarada daha tutuk maalesed bende ankaradakı butıgimle bunu kırmaya calısıyorum 4 yıl oldu ama hala cok yolumuz var ..neyse defile guzeldi ..

    YanıtlaSil
  6. Merhaba; paylaşıma teşekkürlerrrr..sevgilerrrrrrr....

    YanıtlaSil
  7. Zevki Olan Bir Kız, Fakat Bilindik Görüntülerden Pek Fazla Sıyrılmış Oldugunu Düşünmüyorum! Koleksiyona Katmış Olduğu Detaylar Hoş ve Bu Sebeple Beğenilmeyi Sağlıyor, Göz Yormayan Giyilebilir Bir Koleksiyon.

    YanıtlaSil