DB JUNK'ta kullanılan fotoğraflar ve içerik izinsiz yayınlanamaz...

13.10.2010

Kıymetlimsss 2D'lerimisss:)

Bonbon renklerde günlük kullanım için hazırladığımız eğlencelik 2D kanvasların, couture işçiliği ile hazırlanmış üst grubundan bir parça.
Deniz Berdan
 50'lerin ünlü çizeri pin-up artist Dan De Carlo'dan ve eski takipçilerimizin de yakından bildiği üzere blogumuzdan etkilenerek hazırladığım çok tatlı hikayesi olan parçalar:) Tabii ki hikayeli prodüksiyonları olacak:) Sizin için süprizli planlarım var:) Dan De Carlo'nun 50'lerdeki gibi kopacak kadar ince belli buna rağmen yuvarlak hatlı kadınlarını günümüzde hayal edebilmek bile imkansız neredeyse. Belimiz ince olsa kalçamız yuvarlak değil, kalça olsa bel gögüs filan hepsi bir arada olamıyor :) Bu nedenle de silüette küçük hilelerle kopacak kadar ince bel görüntüsüne yaklaşmaya çalıştık:) Bu fikrin daha ince göstermesi de işin bonusu oldu sanırım:) 

Deniz Berdan
 Her modelin serisini birbirinin farklı desen ve renk kombinasyonları ile hazırlıyoruz. Bu durumda kimsenin kimseye benzeme ihtimali söz konusu değil:) Biz de hep bunu istiyoruz zaten, öyle değil mi? :)

16 yorum:

  1. Heyyy 2D aşkına çok güzel olmuş bunlarr bayıldımm:)) Diğerlerini çok merak ettim şimdi:)
    Onları ne zaman görebilcez?

    YanıtlaSil
  2. çok güzel dememe gerek var mı?özellikle üst kısmına - bahriyeli yakasına bayıldım..

    YanıtlaSil
  3. ay bunlar süper olmuş, ip gibi belimiz yusyuvarlak kalçalarımız olacak yani bir anda. Resmen bir hayal gerçek oluyor! :))

    YanıtlaSil
  4. ya bu neya nasıl giyilir bunlar derken ..ben şimdi bunları nereden alabilirim diye düşünmeye başladım ...bayıldımmmmmmmm :)) aslı

    YanıtlaSil
  5. Böyle hilelere bayılırım :)

    YanıtlaSil
  6. 2D aşkına, hahaha:) çok tatlısın:) Kübra'cım nasıl sabırsızım anlatamam:) sanırım en geç 15 güne kadar tamamı hazır olur.

    Özge beğendiğine sevindim:) Bahriyeli 50'lerin özellikle pin-up yaklaşımındaki en önemli teması, onsuz olmazdı:)

    Cini'cim beğendiğine çok sevindim:)

    Adsız sizlerin üzerinde görmeyi ne çok, ama çok istiyorum:)
    En kısa zamanda sizlere ulaşabilmenin çaresine bakacağım:) Yeni oluşumlar var, umarım herşey yolunda gider ve yakın zamanda üzerinizde görebilirim:)

    YanıtlaSil
  7. Yine çok şeker, zaten kimsenin kimseye benzememesi fikri işin merkezi ve bu şekilde de gayet başarılı olucak eminim...

    YanıtlaSil
  8. saçlarınız gerçekten çok güzeller ..yüzünüzde öle.. ama biraz da toplayarak kullansanız ...değişiklik lazım gibi..

    YanıtlaSil
  9. animal print desenli kırmızı karton mayo 2d nizin desenini nasıl yaptınız ..desen çıkartıcı nereden alabiliriz ..teşekkürler..

    YanıtlaSil
  10. Belim baya ince kalcam genis...Seviyor muyum? Pek sayilmaz ... Ama insan kendinde illa bi kusur buluyor herhalde ki begeneni de varmis :)

    YanıtlaSil
  11. Ah bu arada ben de elbiselere bayildim!! :)))

    YanıtlaSil
  12. oLaLa ne kadarda güzeL oLmuş bu...ben bu desene de acaip hastayım özellikLe pembe ve siyah oLunca =)

    YanıtlaSil
  13. gercekten aklima gelmisti derler ya oyle olmus:) ne zaman ve nerede satisa ikicak acaba? lutfen ankaraya da gelsin lutfen lutfen lutfen :)

    YanıtlaSil
  14. kötü yaptıgınz hiç bi ürün yokmu yaa :))

    YanıtlaSil
  15. hersey ınanılmaz güzel gercektenn

    YanıtlaSil