DB JUNK'ta kullanılan fotoğraflar ve içerik izinsiz yayınlanamaz...

6.06.2010

Galata'da bir dergi için bloga çeker gibi...

Önceden verilmiş bir röportaj sözünün fotoğraf çekimini biz yaptık:)
Henüz fotoğrafları yayınlayamıyoruz ancak Beg'in arkadaşı Nilüfer Üstüner'den bir backstage fotoğrafı...

14 yorum:

  1. bu harika fiziğin sırrını hangi spora ya da neye borçlusunuz sorabilirmiyim :)

    YanıtlaSil
  2. heyy iltifatın için çok teşekkürler:) Moral oldu:) aslında genetik faktörlerimiz %40lardadır ancak sık kilo alıp vermemek, sağlıklı yemek, gerçekten, süt, yoğurt, yumurta ve rutin hafif spor:) Aslında iş tamamen detaylarda ve biz kadınlar için gaza gelmeden hamilelikleri iyi atlatabilmekte:)

    YanıtlaSil
  3. ben de fiziğin mükemmel olduğu görüşüne katılıyorum :)
    cumartesi günü beg'le sizi serdar-ı ekrem sokakta çekim yaparken gördüm sanırım bu görseller onun backstage'i, merakla bekliyoruz :)

    YanıtlaSil
  4. Aaa insan bir merhaba demez mi? :) Tanışırdık ne güzel olurdu:) Bir derginin 6. yılı nedeniyle yaptık sanırım gelecek hafta yayınlanacak ben de hemen ertesinde koyarım:) Bu arada Salı Akmerkez Fashion on air garage sale partye gelecek misin? Orada da bloga çeker gibi yaptığımız eğlenceli bir çalışma olacak:)

    YanıtlaSil
  5. kareye bayıldım canım süper:)

    YanıtlaSil
  6. çok merak uyandırıcı bir fotograf ,gerisini çok merak ediyoruz :) ayrıca moda okullarıyla ilgili hazırlayacagnız yazıyı merakla bekliyorum,bunu da belirtmeden geçmiyim :)

    YanıtlaSil
  7. vay gerçekten süper, çok beğendim

    YanıtlaSil
  8. cevap için çook teşekkür ederim :) hımm bundan sonra benim yapabileceğim sağlıklı yemek,süt,yoğurt ve spora biraz daha ağırlık vermek olucak :)

    YanıtlaSil
  9. chilek beğendiğine sevindim:)

    yağmur tamam merak etme söz bu fata biraz sıkışığız ama gelecek hafta hem okula hazırlayan atölye hocası ile röportaj yapacağım hem de linkleri yayınlayacağım:)

    anneyazar sevindim:) umarım devamını da seversin:)

    Zeynep'cim önemli olan potansiyelini en iyi şekilde kullanabilmek:) Gerçekten de sağlıklı ve dengeli beslenerek, abartmadan spor yaparak uzun yıllar formda kalabilmek mümkün:)

    YanıtlaSil
  10. Oh, merak uyandırıcı! :)

    YanıtlaSil
  11. fotoğrafı ilk gördüğümde beynimde yankılandı; "taş insan" , maşallah :)

    YanıtlaSil
  12. Harika fazla yoruma gerek yok...

    YanıtlaSil
  13. ayakkabılarınıza bayıldım :) eminim ev dekorasyonu ıle ılgılı de bizimle paylaşacağınız çok şey vardır? böyle bir şey düşünür müsünüz :) büyük bir zevkle takip ederim :)

    YanıtlaSil
  14. ya cok güzel resimler cekiyorsunuz ve cok fotojeniksiniz..aslında alışılmısın dısında bir tarzınız var hem sizin hem begümün..bir cok kişi yadırgıyor olabilir ama herseye ragmen bu kadar özgün olmanızı cok begeniyorum :)) bir de kaç numara ayakkabı giyiyorsunuz cok merak ettim :)

    YanıtlaSil