DB JUNK'ta kullanılan fotoğraflar ve içerik izinsiz yayınlanamaz...

6.03.2010

Uyumsuzluğun Uyumu...


Karma karışık gibi görünse de bana göre güzel bir kombinasyon tıpkı tablo gibi pekçok desen ve rengin birlikteliğinden oluşuyor... Tıpkı Vivienne Westwood'un koleksiyonları gibi...


[00330m.jpg]








































Karmaşık gibi görünen bu birlikteliğin aslında hiç de kolay olmayan matematiksel bir hesabı var...




































11 yorum:

  1. hoş size yakışıyor fakat sizin daha sade hallerinizi ben daha çok beğeniyorum,bir ara özel dikim elbiseler giyiyordunuz ozamanlardan bahsediyorum,bilmem anlatabildim mi:)

    YanıtlaSil
  2. makyajlar nasıl ama?klasik güzelliğe başkaldırış mı desem,ne desem bilemedim.:)
    seviyorum westwood'u..hem de çok..

    YanıtlaSil
  3. seversin : ))

    şimdiden özledim sizi ben...

    YanıtlaSil
  4. 2. elbise bana Helena Bonham Carter'ı hatırlattı.onun tarzında birçok şey var sanırım bu koleksiyonda.eski gibi görünen ama yepyeni. bol ve eskimiş gibi görünen modelleri Helena gibi bende seviyorum sanırım :)

    YanıtlaSil
  5. Bazen inanılmaz sade giyinmeyi seviyorum, bazen de karmakarışık... Westwood, karışık ruh halime kesinlikle çok iyi geliyor!

    YanıtlaSil
  6. Post'lar gittikçe renkleniyor! :)
    Şu stresli yoğun günlerde tam ihtiyacım olan şey! Hem sanat eseri, hem tablo, hem moda!
    Çok teşekkürler! :)

    YanıtlaSil
  7. ben de Tsumori Chisato'nun renkli koleksiyonunu çok beğendiiim:)) Westwood'un yeri ayrı tabii, god bless the punk queen!

    Sergi hazirliklari nasiil?

    YanıtlaSil
  8. Sevgili Rh+ çok nadir özel dikim kullanırım ama yine de çok teşekkürler:) Yeni fikir, düşünce ve yaklaşımları sevmem nedeniyle insanlar tam birşeye alışınca ben değişmiş oluyorum galiba o yüzden de yadırganıyor olabilir:) Örneğin dört sezondur 3D ve futuristik giyerek adım neredeyse uzaylıya çıkmışken şimdi hemen tüm tasarımcıların koleksiyonlarında Futuristik yaklaşımlar yer aldığı için herkesin gözü alışmaya başladı ama bu defa da ben sıkılmaya başladım:)

    Itır : Ben de çok seviyorum:) İnsanları ikonlaştırmaktan ve klişeleşmiş moda ikonu tanımlamasından hiç hoşlanmasamda bu tanımlamaya uyabilecek tek kişi bana göre Vivienne Westwood'tur.

    iconjane : Ben de çok çok özledim:) Sempatik postların ve Tweetlerinle teselli buluyoruz:)

    Banu bilgi : Ben de çok seviyorum kullanılmış dokuları. Geri dönüşüm yapılarak hazırlanmış giysilerde o hissi yakalamak mümkün olabiliyor:)

    Nar : Westwood'ların en çok da zamansız oluşunu seviyorum. Her bir parça çok farklı fikirlerle dolu olmasına rağmen sanki sihirli gibi her dönem farklı duruyor:)

    Eda : Ne mutlu bana:) Beğendiğine çok sevindim:)

    Styleboom : Westwood bir tane, onu seven Tsumori'yi de sevebilir:) Ben de çizgili eteğini ve leopar print tulum elbise kombinasyonunu sevdim:) Sergi çalışmasını 2 günde bitirdik aslında, büyük bir şey değil Begüm'ün fikirlerinden oluşan görseller diyelim:)

    YanıtlaSil
  9. İnsanlarin yeniliklere, degisime açık olmadıgı,zaman zaman yadirganabilir bir yaklaşımdan geciyoruz, cok haklısınız ki insanların yeniliklere adapte olması için birseylerin moda olması gerekiyor, sizin kendinize özgü bir duruşunuz var ve bunu çok iyi taşıyorsunuz...magazin basınından sizi nasıl cektilerse, nasıl yansıtmak istiyorlarsa biz öyle görüyorduk ki blogunuz sayesinde tanıma fırsatı bulduk sizi:)) ben yinede 4 sezon önceki sizi daha çok begeniyordum,bu demek değil ki şimdiki tarzınızı beğenmiyorum,sevgiler;))

    YanıtlaSil
  10. Rh + : Çok tatlısın:) İlgin ve pozitif enerjin için çok teşekkür ederim:) Benim için sizlerin görüşleri ve yorumu çok önemli, söz gelecek haftalarda senin için bir çekim yapacağım:) sevgilerimle...

    YanıtlaSil
  11. sabırsızlıkla moda dergisi tadında yaptığınız çekimleri bekliyorummm:)

    YanıtlaSil