DB JUNK'ta kullanılan fotoğraflar ve içerik izinsiz yayınlanamaz...

19.01.2010

Moda yaratıcı ve düşündürücü bir eğlence değil mi?

,Bunu kim giyer diye düşünmek yerine Victor&Rolf'un inanılmaz üç boyutlu formlarının keyfini çıkarmalıyız:)

Victor&Rolf Yaz 2010 koleksiyonu...


















  • Yerçekimine meydan okuyan üç boyutlu formlar...
  • Adeta güveler tarafından yenmiş tünellerle, pamukşeker görünümünde couture elbiseler...
  • Onca sıkıcı koleksiyon arasında risk alınarak dahice düşünülmüş fikirlerle gerçeküstü grafik formlar ...
















Moda yaratıcı ve düşündürücü bir eğlence değil mi?
















Bu koleksiyonla Supersuper konseptindeki bir dergiye prodüksiyon yapmak çok isterdim:)


17 yorum:

  1. Neden Victor& Rolf seviyorum sorusunun cevabı çok da zor olmasa gerek..Zaten şu birkaç foto anlatmaya yeter sanırım...So fantastic so magic :))

    YanıtlaSil
  2. Öyle düşünme ama bak canım ben 2009 EKİM ayında videoları ile bunu eklemiştim o zaman neden olduğunu anlarsın :) http://www.stildirektoru.com/2009/10/viktor-rolf-2010dan-sihirli-defile.html Bu arada yorumlardan kelime onayını HAYIR yapsana çile bu şekilde yorum yazmak

    YanıtlaSil
  3. Sevgili Stil Direktörü son birkaç gündür o kadar çok Golden Glob ödüllerindeki prom night vari giysiler görüntü kirliliği yaptı ki:) Hollandalı tatlı ve karizmatik ikili Victor&Rolf'un couture inceliğinde koleksiyonu bizi kendimize getirebilir diye düşündüm:)
    Kış 2010'un ana koleksiyonlarınıda henüz göremediğimiz için ( Resortlar hiç bana göre değil ) bu hafta gelecek yazın en beğendiğim koleksiyonlarından en beğendiğim parçaları yorumlayarak koymaya karar verdim:) + bir de bu hafta basında günlük yazarlardan moda eleştirmeni başlığı altında insanlara hakaret eden ve aşağılayan sözde moda eleştirmenlerini yazıyorum öncesinde pamuk şeker kıvamında bu koleksiyon iyi gelebilir:)
    + uyarın için çok teşekkür ederim, blogger işinde yeni olunca herşeyi el yordamı yapmaya çalışıyorum, yorum ayarlarında gerekli değişikliği yaptım:)) + siteni çok samimi ve çok sevimli buldum. sevgiler

    YanıtlaSil
  4. benim çok sevdiğim vokal, acaip ses Roisin Murphy; Victor&Rolf'un bir parçasını hamile haliyle giyip o güzel sesiyle yeni single'ını, bu fotoğraflarını koyduğun defilede patlatınca, kolleksiyon benim için daha inanılmaz gözüktü deniz..
    http://www.yatzer.com/1952_viktor__rolf
    burada görüntüleri görebilirsin..
    roisin murphy dinlermisin bilmiyorum.. ama benim için müziği olduğu kadar stili de vazgeçilmezdir.. çok severim, çooooooooook tarz bulurum, Victor&Rolf parçaları da çok yakışır ona..

    YanıtlaSil
  5. Didem'cim Victor & Rolf Defilesine kadar Roisin Murphy dikkatimi çekmemişti. Seside stilide çok iyiymiş gerçekten de:)
    Biz galiba seninle çok benziyoruz:) Müzik ve modadan o kadar keyif alıyorum ki her yıl Ekim ve Şubat aylarını iple çekerim:) Defilelerin ertesinde hemen yer alan style.com ve elle.com sitelerinden koleksiyonları inceler en beğendiklerimi masa üstünde dosyalarım:) Türkiye'den Beymen, Vakko'nun buyerları defilenin birkaç hafta sonrası satın alımlarını yaparlar, ben de bütçeme göre en çok almak istediklerimi onlara iletirim. Çok satımlık olmayan parçaları tercih etmem nedeniyle satamayız düşüncesiyle birer adet benim için getirdikleri için çoğu zaman telefonla beden, ayakkabı numarası fiyat vs konularında iletişimde oluyoruz. Ancak geçen yıl başlayan krizle Türk tüketicisinin pek rağbet etmediği tasarımcıları getiremiyor oldular. Bende yine eski sistem çok almak istediğim parçaları Browns, Londra Harvey vs yerlerden edinmeye çalışıyorum:) Giymediğim parçalar dahi olsa koleksiyoner gibi tasarımları biriktirmeyi seviyorum:)

    YanıtlaSil
  6. Her zaman canım buradayım ne gerekirse tatlım ayrıca sağol varol canım güzel görmene sevindim. Yazdıklarında da o kadar haklısın ki netde her yerde bu böyle ne var anlamıyorum yani herkes destek olsa birbirine bu kadar mı insanlığımızı yitirdik :( Sevgiler canım

    YanıtlaSil
  7. müzik ve moda ikisi bence de vazgeçilmez.. özellikle hepsinin özellikle en güzellerinin çıkışının alt kültür olduğunu düşünürsek.. roisin moloko diye bir grup vardır, mutlaka dinlemişsindir... işte onun solistidir.. hatta bir blogu var.. hemen sana vereyim.. http://roisinmurphy.blogspot.com/ ..
    oraya baktığında üstündekileri sesiyle birleştirince daha da seveceksin.. hatta roisin'in üzerinde Alexandre Vauthier tasarımı bir elbise var ki süpeer.. bu arada benim 2. blogumda genelde sevdiğim grupları,filmleri, kitapları yazıyorum.. arada bakabilirsin.. http://kinkyfunkydinky.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  8. Sevgili Stil editörü konuştuğum bloggerlar o kadar iyi ve tatlı ki eminim aradaki rekabet tatlı tatlı oluyordur:) Yardımların için çok teşkler:)

    Didem'cim senle o kadar ortak noktamız var ki sana vereceğim cevapları sonlandıramıyorum, hepsi çok keyifli adeta birer mektuba dönüşüyor:) ikinci blogun kinkyfunkydinky'ye arada uğruyorum çok cool gerçekten de:)

    YanıtlaSil
  9. Delikli elbiseyi Katy Perry giymişti çokta yakışmıştı :)

    YanıtlaSil
  10. Didem'cim dediğin kadar varmış Roisin Murphy'nin bloguna bayıldım:)

    YanıtlaSil
  11. Moda Cadısı tamamen aynı fikirdeyim Katy Perry'nin hem kendisini hemde seçimlerini ben de çok beğeniyorum:)

    YanıtlaSil
  12. Hakan ERKUŞ20 Ocak 2010 22:16

    Eğet Tim Burton 'Edward Scissorhands' karakterini yaratırken bahçıvan yerine modacı yapsaymış ancak bu şekilde masalsı bir koleksiyon çıkarmış ortaya...Victor&Rolf ikilisinin makasına sağlık demek düşer bize de :))

    YanıtlaSil
  13. Harika bir tanımlama olmuş, Johnny Deep onda da super oynardı :)

    YanıtlaSil
  14. Dazed&Confused icin gerceklestirilen cekim de bir harika!:)

    http://selinben.blogspot.com/2010/01/viktor.html

    YanıtlaSil
  15. Gördüm Selin'cim gerçekten de çok güzeller:)

    YanıtlaSil
  16. BEN KESIN GIYERIM BUNLARIDAAAAAAA.. =)
    AHH AHHH.. BAYILDIM!

    YanıtlaSil
  17. hahah tam bu posta yorum yapıcaktım ki Hakan Erkuş'un yorumunu gördüm ve benim yazıcaım ' bayılıyorum bu koleksyona' yorumumdan bi an için vazgeçtim :) tam anlamıyla mükemmel ! ! !

    YanıtlaSil