DB JUNK'ta kullanılan fotoğraflar ve içerik izinsiz yayınlanamaz...

30.12.2009

JUNKO SHIMADA'LI LADY GAGA



Japon tasarımcı Junko Shimada'nın pleksi topuklu bale ayakkabıları bence sezonun en olağanüstü parçası. Geçen yıl daha extreme modelini nette search ederken bulmuştum. (dört bantlı siyah) Ancak anlamayıp çok laf eden olabilir düşüncesiyle almadım. Bu sezonun it ayakkabısı olmaya aday sanat eseri kıvamındaki Shimada'yı ne yazık ki Türkiye'de bulabilmek imkansız:((  
Şimdiden Browns'da listeye girmeli:))
Shimada ayakkabıları Hande Yener'in Amerika şubesi Lady Gaga'da görmek beni şaşırtmadı. İki yıl önce magazinlerde gördüğümde unique bir karakter olduğunu düşünerek çok beğendiğim Gaga'nın müziğini duyunca hayal kırıklığına uğradım:( Kadının müziği ve giyim stili ancak bu kadar tezat olabilir! Son derece sıradan ve kro bir müzik yapıyor, ancak son yıllarda pekçok tasarımcıya ilham kaynağı olabilecek nitelikte giyiniyor. Ön yargılı değilimdir ancak görüntü ile hayat görüşünün örtüşmesi gerektiğini düşünüyorum...

5 yorum:

  1. Bu yazıyı ilk kez gördüm ve gördüğüme çok sevindim :) Ben kendi blogumda Lady Gaga'yla ilgili fikirlerimi belirtiyorum sürekli, gerçekten bu dediğine katılmamak elde değil. Hatta son videosu Telephone ile bu sefer hayat görüşünün de ne kadar "özenti" olduğunu kanıtlamış oldu bence.

    YanıtlaSil
  2. Su anda Gaga'yi tekrar, BTW albumunu dinlemenizi ve ne kadar haksiz oldugunuzu gormenizi isterim. Gaga kesinlikle muzigin,popun,giyimin kralicesidir.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet bu yazıyı yazdığım tarihten bu güne kendini güncelledi ve geliştirdi.

      Sil
  3. açıkçası gagnın müziğini eleştirebilecek son kişi olduğunu düşünüyorum DENİZ:))alınma ama öyle

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Birşeyi veya bir kimseyi eleştirirken nedenlerini yazamadığınız takdirde ortaya sallamış, kompleks yapmış oluyorsunuz! Alınma yok niçin ben eleştirecek en son kişiyim sizce???

      Sil