DB JUNK'ta kullanılan fotoğraflar ve içerik izinsiz yayınlanamaz...

2.07.2010

Yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:)

Ve sonunda Beg St Benoit'ten mezun oldu:)
Aslında mezuniyeti için nefis bir elbise çizmişti ama dikmeye vakit olamadı. 2 gün önce V2K'dan Betsey Johnson elbiseyi aldık. Tadilatla değişiklik yaptırmak istedik tabii:) Elbisenin kabarık kısmı kalçadayken bele taşıdık ve tül kısmını ortaya çıkarmak içinde pembe kumaşı daha kısaltalım şeklinde terziyle anlaşıp çıktık V2K'dan. Dün elbiseyi 14'te teslim edebileceklerini söylediler ancak 18.30'da ancak alabildik. Elbise geldi felaket bir tadilat yapılmış bel aralıklarla tutturulmuş sarkıyor, eteğe dokunulmamış ve yarım saate evden çıkmamız gerekiyor. Neticede normal bir davet değil prom night:) 
Aldım elime iğne, iplik makas giriştim elbiseye:) Fena da olmadı hani, biz çok sevdik:)
Gitmedi tatlım öyle kuaföre makyaja filan:) Görmeniz lazım kızlar koca kadınlar gibi saçlar, makyajlar şaşırdım ve üzüldüm doğrusu, halbuki bu yaşta ciltler taptaze ve en güzel yıllar, ne gerek var onca şaşa ve ağır makyaja...
Tatlışımızla gurur duyuyoruz:)

45 yorum:

  1. Beg tam yaşına uygun olmuş seçim ve tadilat başarılı görünüyor. Ben asıl senin elbise ve ayakkabına bayıldım desem:))

    YanıtlaSil
  2. MEzuniyetlerde yaşına göre giysi seçmeyenlere çok alıştık sanırım. Normal gelmeye başladı. Bir ton makyaj ve 35 yaşında da giyilebilinecek giysiler...

    Beg muhteşem olmuş. Yanlız sizin yüzündeki hüzün gözden kaçmıyor.

    YanıtlaSil
  3. Beg'i ve ona emek veren bu tatlı aileyi tebrik ediyorumm!! Darısı Can'ın başına:)
    Beg'in elbisesi ise çok cici, ayakkabılarını ısırmak istiyorum. Sense inanılmaz zarifsin.

    YanıtlaSil
  4. Bencede tadilat gayet başarılı, hatta üzerinde bir oynama olduğunu söylenmese anlaşılmaz ( sizin her zaman bir dokunuş oluyor onu biliyorum bu tamamen elbisenin doğal duruşuna bir övgü)
    Ayrıca gencecik kızların saç, makyaj ve kıyafet seçimleri konusundaki abartılı tavırları beni de çok üzüyor, düşüncelerinize sonuna kadar katılıyorum. Ben üniversite mezuniyetinde bile kısa elbise giyilmesi gerektiğini düşünen biri olarak Beg'i çok başarılı buldum :)
    Bundan sonraki hayatında da hep geri dönüp baktığında gülümseyerek anacağı güzel kararlarla dolu olsun :)

    YanıtlaSil
  5. Ellerine sağlık, çok çok güzel olmuş tadilat. Acaip başarılı. Zaten terzilere hiç güvenmemişimdir, bişey tadilat gerektirirse ya almam, ya da koca bi kadın olsam da hala anneme yaptırırım. Kadıncağızın sinirlerini hoplatırım ama hep herkesten iyi yapar, saolsun. Sizin gibi anneler süper yaratıklar. Bu arada Beg'in bacaklar da annesine çekmiş. İkinize de nazar boncuğu!! Küçük kadınların 45 yaşında da giyebilecekleri seçim yapması gerçekten üzücü ama çoğumuz sonradan anlıyoruz hangi yaşta büyüneceğini :) Beg'e tebrikler, big milestone in life..

    YanıtlaSil
  6. "st benoit'ten"??

    deniz hanım kızınızın mezun olduğu okulun isminin telaffuzunu bilmiyor musunuz? :( bi sen bönualı olarak üzüldüm

    YanıtlaSil
  7. 2 doğum yapıp nasıl bu kadar fit kalınabiliyor hayretler içindeyim, bravo valla,,,acilen nasıl fit kalınır ( ne kadar spor yapılır, ne yenir ne içilir) bir post bekliyoruz, beg'i de kutluyorum, benim öğrencilerimin de çoğu st. benoit mezunu:)

    YanıtlaSil
  8. süperrsin beg!!!! ayakkabı ve kıyafet konusunda tam bir uyumsuzluğun uyumu söz konusu.
    bu arada sizden bir post istiyorum. istanbulda gittiğiniz vintaga ve 2. el butiklerin tanıtımını yaparmısınız??her sitede aynı şayler var. sabırsızlıkla bekliyorum. cevap verin !!

    YanıtlaSil
  9. Elbise çok güzel, rengi de çok güzelmiş, çok yakışmış ayrıca... Anne kız olduğunuza da inanmak çok zor :D

    YanıtlaSil
  10. olmamış bence mezuniyete değilde festivale gidiyo gibi

    YanıtlaSil
  11. ya bi insan ne annesinde nede babasından hiç mi birşey almaz. Bu kız kime benziyo çok merak ediyorum?????????

    YanıtlaSil
  12. ilk yorumum anne-kiz ne guzel bacaklari var oldu:)
    Beg'i tebrik ederm,hayatinin en tatli anilarina yenilerini eklemek icin baska bir maceraya atilmak uzere..umarim her dustugunde kalkarken dusmenin de verdigi ogretileri sindirir ve daha guclu olarak yoluna devam eder,ya da hata yapar uzulur aglar sizlar yine ogrenir:)
    Sanirim ne kadar sansli bir aileye sahip oldugunun farkindadir,toplumumuz da o kadr az ki hayallerini pesinden gitmeye calisan cocuklarina yol arkadasi olabilen..Biliyorum bircok neden var bunun altida lakin yine de tebrik edilesi.
    Kiyafetlrinize yorum yapmak istemiyorum cunku cok ''siz'' ve benim de 'siz'de gormek istedklerim ile herzamn ki gibi ortusuyor,fazla soze gerek yok ziyadesiyle tadindan yenmez kareler.
    sevgiler
    ilkin

    YanıtlaSil
  13. @adsız:Her ne kadar bu güzel post'u böyle bir yorumla meşgul etmek istemesem de, Türkçe'de özel isimlere getirilen ekler, isimlerin orijinal dilindeki okunuşuna göre değil Türkçe okunuşuna göre eklenir. Dolayısıyla "St. Benoit'ten" doğru bir kullanımdır. Sanırım söz konusu okulda Fransızca öğrenimine verilen önem, Türkçe için verilmiyor.

    YanıtlaSil
  14. Öncelikle Beg'i tebrik ediyorum :) Elbise tadilatıda çok güzel olmuş. Beg'in abiye bir kıyafet seçmememesini de çok yerinde buldum ve elbise Beg'in tarzını çok güzel yansıtmış bence;)

    YanıtlaSil
  15. çok güzel elbise (:
    Begüm'ede başarılar (:

    YanıtlaSil
  16. ben topshop modifiye ayakkabınıza hastayım!!

    www.bayanmor.blogspot.com

    YanıtlaSil
  17. Beg ve tum aileyi tebrik ediyorum. Hersey cok guzel gorunuyor.
    Sevgiler,

    YanıtlaSil
  18. dikis harika olmus :) begum'u de cok kutlarim hayatinda inanilmaz guzel bir donem basliyor,her seyin tadini cikarmasini ve mutluluklar dilerim!!

    YanıtlaSil
  19. vakko nun terzisi de bunu yapıyorsa artık:( Neyse ki yetenekli anneler sağolsun:)
    Harika görünüyorsun Beg tebrik eder başarılar dilerim.

    YanıtlaSil
  20. Tam onluk bir kıyafet olmuş.Zaten cici bici bir şey giyseydi o zaman Beg olmazdı.:)
    Ya bu mezuniyetlerde maalesef abartıyotrlar.birden büyüme isteği geliyor hepsine.Halbuki dediğin gibi ne gerek var,nasıl olsa ilerde bol bol yapacaklar.
    Ama normal ya 18 nde botoks yaptıran bir özenti gençlik geliyor.

    YanıtlaSil
  21. ya hiç güzel olmamış ki elbise güzel de o çoraplar ayakkabılar saç makyaj o küçük kadın gibi dolaşa n kızlardan birfarkı kalmamış. genç kız doğallığı neresinde???? ben göremiyorum. ama siz çok zarif ve şıksınız

    YanıtlaSil
  22. ccccooooookkkk tebriklerrr....
    SM mezuniyet resimlerini de goruruz artık.
    muuuahhhhhhhh

    YanıtlaSil
  23. Beg çok tatlı olmuş,elbise de gayet beg'in tarzına uygun.Senin elbisen de gayet hoş ve zzarif.tebrikler..

    YanıtlaSil
  24. bence siz mezuniyetteki tüm genç kızladan güzel görünüyosunuzdur kızınız sizin üstünüzdeki elbiseyi giyse daha iyiydi tamam değişik bir tarzı olabilir ama arada bir de düzenli görünmekde ayda var

    YanıtlaSil
  25. tebrik ederim Beg! Buarada çoraplar favorim:)

    YanıtlaSil
  26. Evet mezuniyet elbiselerinde bir revizyon gerekiyor, ayrıca assolist makyajlarında da. Ama o yaşlarda birçok insan daha büyük görünmek istiyor. Bu elbiseye bayıldım, rengine, kesimine ve dantel detaylarına. Beg'in üzerinde harika durmuş. Ben St. Joseph mezuniyetime pantolonla gitmiştim, sebep aradığım kıyafeti bir türlü bulamamamdı. Ama hâlâ içimde uktedir elbise giymemiş olmak:(

    YanıtlaSil
  27. Begi tebrik ederimmmm...Son andaki olumsuzlukları bi anda muhteşem bi sonuca çeviren annesini de ayrıca tebrik ederim...Çok tatlı bi ailesiniz siz:)

    YanıtlaSil
  28. Yaa ne çok seviyorum sizi ve yorumlarınızı, adeta bağımlısı oldum diyebilirim:)
    Samimi yorumlarınız ve iyi dilekleriniz bizi gerçekten çok mutlu ediyor çok çok çok teşekkürler:)
    Sevgiler, selamlar, öpücükler:)

    YanıtlaSil
  29. tebrik tebriiiik beeeg:)) elbise tam kivaminda, cilgin ama zorlama degil, rengi, modeli herseyi! pabuclar zaten bu blogun icindeki gozdelerimden:)

    YanıtlaSil
  30. elbise süpper olmuş!
    ayrıca tebrix :)

    YanıtlaSil
  31. kocaman kocaman tebrikler, hem ebeveynleri olarak size hem de begüm'e. ben çantaya, enerjik ve eğlenceli, yaşına uygun kıyafetine, abartısız makyajına bayıldım! senin zaten loubi'lerin bu sene başından beri favorilerimden!

    YanıtlaSil
  32. beg e elbise cuk diye oturmus ve bence cok tatli olmus.ama ben size kisaca BA-YIL-DIM.aman tanrim dedim elbisenin rengi ,üzerinizde durusu mükemmel,ah ah keske öyle bir fizigim olsa:)

    YanıtlaSil
  33. Beg'in elbisesi çok hoş, ayakkabılarıda. Lakin 2si beraber giyilince pek hoş değil. Daha cıvıl cıvıl rengarenk bi' elbise olsaydı daha sevimli ve güzel olurdu sanki.

    YanıtlaSil
  34. "Sanırım söz konusu okulda Fransızca öğrenimine verilen önem, Türkçe için verilmiyor." şeklinde bir savunma yapan arkadaşa,

    http://deniz-berdan.blogspot.com/2010/06/whoohoooowwwwww.html Deniz Hanım bu postunda gayet de güzel christian lacroix yazarken lacroix'in dememiş de lakurua'nın yazmayı bilmiş bu durumda "st benoit'in" yazması bence sadece bir typo, bahsettiğin kuralı dikkate aldığını düşünmüyorum. =) okulun türkçesine laf etmeden önce buna dikkat et bence =)

    YanıtlaSil
  35. Elbise çok hoş ve Beg'e gerçekten çok yakışmış ama üzülerek söyleyeyim o ayakkabılarla hiç hoş durmamış. Bence illa uyumsuzluk olsun diye kasmayıp mümkünse siyah fetiş bir ayakkabı giyseydi gözü yormadığı gibi çok çarpıcı olabilirdi.

    YanıtlaSil
  36. öncelikle begümün elbisesini çok beğendiğimi sölemeliyim.her ne kadar ayakkabıları pek uyumlu bulmasam da elbise çok güzel.siz de çok hoş olmuşsunuz.elbisenize bayıldım.

    asıl konuya gelicek olursam bi yerde begümün bu seneki itünün suny programı dahilindeki sınavına girceğini okudum.bu doğru mu? yani ben saint martinse kabul edildiğini duymuştum.yanlış anlaşılmasın.bu sorum olumsuz anlamda değil.tam tersi begüm gibi yaratıcı bir kimliğe sahip insanlarla okumaktan dolayı gurur duyarım.tabii eğer doğruysa.

    YanıtlaSil
  37. lise mezuniyet gecesine gitmemiştim. neye kızdığımı bile hatırlamıyorum. galiba bi şeye kızmış kötü kalpli eski bir kız arkadaşın dolduruşuna geldim.

    YanıtlaSil
  38. Tebrikler Beg'e ;))
    Tam anne kız birlikteliği ve gücü budur dedirten bir hikaye ve foto...
    Ne güzelsiniz siz öyle ;))

    YanıtlaSil
  39. şimdi beg sizin kızınızmı?ve yorumlardan okudum 2 çocugunuz var ,inanamadım hiç anne gibi durmuyorsunuz ,nasıl formda kalıyorsunuz ,begüm size benziyor ,eşinizde de göçmenlik mi var yanılmıyorsam

    YanıtlaSil
  40. tebrikler Beg'e ve sana da deniz abla =) Haklısın makyaj ve kuaför konusunda =) ayakkabılara bayıldım gene on numerooo olmuş =)

    YanıtlaSil
  41. hic begenmedim 45 yasında gibi görünen kızları beg'e tercih ederim.

    YanıtlaSil
  42. tek kelimeyle harika olmuuuuş :D

    YanıtlaSil
  43. yukarıda beg'in tasarladıgı elbıse vardı fakat zamandan dolayı olmadı demıssınız sanıırım begın tasarladıgı elbıseyı bızımle paylaşmanız mumkunse cok sevınırım:)

    YanıtlaSil