DB JUNK'ta kullanılan fotoğraflar ve içerik izinsiz yayınlanamaz...

6.07.2010

pin-uppin-uppin-uppin-uppin-uppin-up

Tamam evet itiraf ediyorum, ben hobileri konusunda obsesif bir karakterim:) Nasıl 3 yıl önceden 76 kuşağı punk, futurizm ve 3D'ye takıldıysam şimdide pin-up çıktı başıma:) Napalım farklılıklarımız ve seçimlerimizle varız şu dünyada, kimse kimseyi yargılama hakkına sahip değil aslında, öyle değil mi? 
Aman yanlış anlaşılmasın, olumlu yada olumsuz yorum yapmadan geçmeyin lütfen:)
Çok sevdiğim eski arkadaşım Moda tasarımcısı Müge Ersin beni kırmayıp yorumunu katarak bir  pin-up yaptı:) Ben bayıldım:)

Müge'nin kimseye benzemeyen kendine özgü bir çizgisi var.
Yüksek belli dapdaracık eteklerin üzerinde bol t-shirt ve bluzleri çok seviyoruz:)

Biliyorum çizgililer biraz geniş gösterebiliyor ama olsun yine de çok seviyorum:)


18 yorum:

  1. kalem etek üzerine bol üst: bayılıyorum! :)

    YanıtlaSil
  2. yüksek belli dar etekler bol t-shirtlerle kombine edilince çok güzel oluyor bence de.
    bu arada peruk olduğuna sevindim..sakın bu rengi düşünme saçın için.doğal hali çok güzel.

    YanıtlaSil
  3. Çizgilerin birbirlerini tamamlamak yerine boşlukları tamamlarcasına dikilmesini çok sevdim :)) Pek güzel olmuş, güle güle kullanın...

    YanıtlaSil
  4. olmayanı göstermesi diye bir şey mümkün değil bence :) çok yakışmış ancak bu kadar güzel taşınabilir bir kıyafet ! gerçekten sarı saça dönmeye ne dersin ? :) ben müthiş yakıştırdım

    YanıtlaSil
  5. kesinlikle farklılarımızla varız.kendi zevklerimiz önemli olan.neyi giymek istiyorsak giyebilmeliyiz ,yargılanmadan aslında.Ama maalesef bu Türkiye de böle olmuyor.Hemen süzme bakışlar devereye girip fısıltılar başlıyor.ben de buna kıl oluyom...

    YanıtlaSil
  6. bak tekrar ediyorum :) senin stilin bu olmalı. ancak bu kadar yakışabilir. saçlar konusunda tekrar düşün. inan şimdiki saçlarında hiçbir şekil yok hemde yakışmıyorda sana ( dan dan olduğum için kusura bakma) yırtık pırtık anlamsız şeylerede boşver ve pin-up a welcome de. daha ne vakit kaybediyorsun..hemen yıldırıma koş bak o da benim dediğimi diyecek inan.

    YanıtlaSil
  7. söylenecek tek kelime var o da "harika"

    YanıtlaSil
  8. Pinksugar beğendiğine sevindim:)

    Yok Julia gerçekten bu denli bir sarıyla işim olmaz:)

    Çok teşekkürler Pelin'cim, ben de çok sevdim üstelik esnek olduğu için çok da rahat:)

    Itır'cım yaa bayılıyorum senin samimi yorumlarına, muckss :)

    Fluffy bak şimdi biz de enine çizgiye bahane buluyorduk, bozma bizi şimdi:) Yok haklısın tabii:) Benden herşeyi iste ama sarı deme:)

    Moda ve Sosyete bak birgün samimi senle oturup giydiklerimin alt kültürlerini anlatmak çok isterim. İşte o zaman anlayıp hatta bak şuraya yazıyorum ( parmağımı ıslattım ve duvara çizdim:)) sen de birgün modifiyeli çoraplar giyersin:) hahaha
    Gerçi böyle tanımlamaları ve gruplamaları hiç sevmiyorum ama anlatabilme adına benim çizgim daha çok pin-up'ın psychobilly'ye yakın versiyonu diyelim:) Birde gerçekten bu kadar açık sarıyı kendime yakıştırmıyorum. Üstelik günlük hayatta makyaj yapmayı hiç sevmeyen biri olarak kullanmamda çok zor.

    Trendydolap beğendiğine sevindim:)

    YanıtlaSil
  9. Ben sizi en çok 3.5 sene once Roberto Cavalli takintiniz oldugu zamanda begeniyordum. Sikir sikir alli pullu çok tatliydiniz.
    Xx
    Eda

    YanıtlaSil
  10. Eda'cım çok tatlısın:) 4 sene önce fena bir gipsy modası vardı, biz de kapılmıştık:) Hepimiz adeta birer ispanyol çingenesi gibiydik:) Malum adamın kendiside çingene zaten ( kötü anlamda söylemiyorum gerçekten öyle:)) 2 yıl kadar sürdü ama neyse hep birlikte atlattık:)
    Yine de beğendiğine çok sevindim:)

    YanıtlaSil
  11. Sokaklarda birbirinin aynısı insanlar görmekten ise kendi tarzını yaratmış farklı tatlarda insanlar görmek çok güzel...son bir kaç yıldır artık insanlar bu konuda daha yaratıcı ve sınırları zorluyorlar...veee iste bu çook hoşuma gidiyor...Etek süperrr tek kelimeyle bayıldım, çizgili olması da artı bir ayrıcalık katıyor. Siyah ve sarı rengin uyumu beni her daim etkilemiştir, ayakkabılar harika...
    Hep düşünmüşümdür Tim Burton bir koleksiyon hazırlasa nasıl olurdu diye...(şimdi ne alaka bilmiyorum ama aklıma geldi) belki de renkler ve formlar çağrışım yaptı...
    Sevgiler...

    YanıtlaSil
  12. Tamam tekrar deniyim ama bu postun altına deniyim bu sefer. Demiştim ki şu bol ve kısa bluzlere bayılıyorum ama altına dapdaracık pantolon ya da dapdaracık etekle giymek gerekiyor; ben de domuzumsu basenlere sahip olduğum için maalesef giyemiyorum. Bir önceki posttaki çizgili bluza, bu posttaki de çizgili eteğe bayıldım. Yalnız sizin "çizgili geniş gösteriyor" bahaneniz bizi yalancı çıkardı. Biz de avunuyoduk çizgili geniş gösteriyor diyerek ama sizi gördük fıs olduk haha :)

    Şey soracaktım ben, benim bir tane kol bolerom var. Rengi yeşil. Ama ben siyah yapmak istiyorum. Nasıl bir yöntem izleyebilirim? Bir de kumaşı naylon.

    Banu.

    YanıtlaSil
  13. ben de eteğe bayıldım açık mavi beyaz çizgilisi de ben de var ve tam diz üstünde bitiyo:)ve buna benzer bi kombin yapmayı düşünmüştüm :) gerçekten çok beğendim fakat benim de basenim biraz geniş ama deniycem j.lo bile o basenle giyiyo :P
    bu arada bu ilk postum siteyi de yeni buldum ve çok beğendim herşeyi içinizden geldiği gibi ve çok samimi yazmışsınız.bi de begin elbisesi çok güzel westwoodun(çok beğenirim) tasarımı gibi olmuş:) meltem

    YanıtlaSil
  14. etek çok güzelmiş, Tim Burton ve siyah-beyaz çizgilerinin hastası olan ben, o tarzda ne görsem beğeniyorum sanırım :)

    YanıtlaSil
  15. merhaba deniz hanım ben sizi beğenerek takip ediyorum.beyaz renk bileğe kadar nubuk bilekten dize kadar triko çizmem var nasıl modifiye edebilirim?fikirlerinizi almak istiyorum ..sevgiler.şebnem işler..

    YanıtlaSil
  16. Gözlük falan Lady Gaga. nefret ediyorum diip kopyalamak nasıl bi duygu?

    YanıtlaSil
  17. B. Hepimiz Tim Burton hastasıyız:)

    Banu naylon olması güzel aslında ama akrilik boya tutar mı acaba diye düşündüm ama tamamını boyamak istersen fırça izleri kalabilir, tersten bir dene istersen:)

    Meltem ben de bayılıyorum onlara ayrıca geniş gösterirse göstersin, bel inceyse gayette hoş duruyor genişlik:) Beğendiğine de çok sevindim:)

    YanıtlaSil
  18. Beril hepimizin ortak beğenisi:)

    Şebnem onu bana denizberdan@gmail e fotoğraflı mail atabilirsen fikir verebilirim belki:)

    Adsız sen hafiften yanlış sulardasın Lady Gaga'nın pin-up ile uzaktan yakından alakası yok ki!!!

    YanıtlaSil