DB JUNK'ta kullanılan fotoğraflar ve içerik izinsiz yayınlanamaz...

13.07.2010

Ceketvari, hırkamsı, rockabilly...

Topshop'tan ceket gibi görünen bu hırkamsı rockabilly modele bayıldık:) 
Bu desen kombinasyonunu da sevdim:)

Yüksek bel eteklerin üzerine tam bir rockabilly detayı t-shirt ve gömlekleri bağlayarak giymeyi seviyoruz:) Deneyin hem çok rahat, hem eteğin içinde potluk yapmıyor, hem de daha güzel görünüyor:)
Ceketimsi hırka dolabımızın jokerlerinden olabilir, üstelik buruşmaması ve yumuşak olmasıyla seyahat içinde çok kullanışlı. Ceketvari hırkayı kaçırmayın derim:)
Beg iki gün sonra Londra'ya yaz okuluna gidiyor, 6 Eylül'de okul başladığı için dönmeden devam edecek. DB Junk Londra elçisi olarak bol fotoğraf gelir artık:) 
Etek Zara
T-shirt Stradivarius
Sandalet Bershka
Kolye Yazbükey
Bu fotoğrafları Can çekti.10 Eylül'de 8 yaşına girecek.
Bundan sonra fotoğrafçımız Can:)

12 yorum:

  1. Can da ablası Beg in yolunda devam edeceğe benziyor:) Hırkamsı cekete bayıldım harika!Bu arada Beg e şimdiden başarılar diliyorum:)

    http://cmosundnyasi.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  2. Canı özlemiştik denizcim.. Fotografları süper çekmiş.. Mutlaka ikiniz harika performanslar gerceklestirisiniz.. Gerçi fotograflarda Beg'i de çok özleyeceğiz.. Ama Her seyin merkezine Londra'ya gidiyor..

    YanıtlaSil
  3. Ay benim minik başağım, burç kardeşliğimiz varmış ondan çok seviyomuşum ben evin küçük ponponunu :))
    Resimler buradan gayet iyi duruyor, Beg'in yokluğunu aratmayacak gibi :)))

    YanıtlaSil
  4. Sana ne kadar zor olcak Beg'in londra da olması.( sık sık gidersin gibime geliyor...

    YanıtlaSil
  5. Cmos çok bir bayıldı fotoğraf makinasına zaten ona göre kocaman filan havaya girdi ponpon:) Oda görsel sanatlara çok meraklı, onunki minik amatör bir makinaydı tabii şimdiden benimkine dadandı zaten:) Biz de ceket hırkayı o kadar çok beğendik ki ben alınca Beg'de bende Londra'da giyerim deyince aldık birer tane:)

    Didem'cim çok teşekkürler, Can bayılıyor zaten onada hobi gibi oldu:) Beg'i çok özleriz, sık ziyaret ederiz artık:)

    Pelin ponpon tam başak burcu titiz, detaycı, dikkatli:) Dolap kapakları ve çekmeceleri tam kapanmalı hep:) Dün gece yatırırken odasındaki otomatik panjurun biri bozulmuş bana 'babam panjuru ne zaman yapacak' diye soruyordu, o derece yani:) Ben o yaşta bırak takılmayı farketmezdim bile:)

    Itır'cım sorma çok özleyeceğiz, hep bir aradayız her anımız birlikte geçiyor ama napalım ona adeta çorap gibi uyan bir yere gidiyor. Ben de çok seviyorum Londra'yı, daha sık gideriz artık:)

    YanıtlaSil
  6. Benim de sizin Bershka sandaletinize çok benzeyen bir Bershka sandaletim var, hatta görünce o sandım bir an :)

    cceket güzelmiş ama desen kombinini;ceketsiz daha çok beğendim..

    Yaz bükey- sanırım Karl Lagerfeld değil mi?- kolyeyi de daha önce görüp beğenmiştim, zevkli bir seçim :)

    Can'a fotograflar için teşekkürler.. :)

    Son olarak ben de bugün Topshop'taydım ama kendim için değil bu sefer, erkek arkadaşım için erkek reyonunu tavaf ettim :)

    "ı love tophop" :)

    YanıtlaSil
  7. blogda mail adresi göremedim o yüzden burdan yazmak zorunda kaldım: ben 14 yaşındayım ve beg de moda eğitimi aldığı için size sormak istedim..bu yıl liseye başlayacağım ve özel okula gitmek istemiyorum..moda eğitimi almak konusunda bana yardım edebilir misiniz? pinksugarr.ak@gmail.com

    YanıtlaSil
  8. burda sadece bir karma dukkanda 'topshop' urunlerini mevcut ve limitli.online siparis verdigimde daha ucuza geliyor ve cesit secenegini tahmin edersiniz sanirim.sinir bozucu!
    kisisel sorunlarimin yani sira:),ben ceketi sevemedim uzerinizde.Bu print o kadr cok heryerde ki,kendisini sevimsizlestirmeye basladi benim icin.Ayrica sizin canli,parlak renkler ve siyah ile inanilmaz uyum sagladiginiz kanisindayim.Her ne kadar siz uyumsuzlugun uyumunu basarili sergiliyor olsaniz da beni yine kirmizi,beyaz,siyah,sarilar ile gonlumden fethediyorsunuz:))
    bu camel rengi chloe saolsun delirdi 2 sezondur ama ben yeter demek istiyorum izlinizle,zira gozlerim yoruldu,biraz renge ihtiyaci var:)

    YanıtlaSil
  9. neredeki topshop bu acaba?

    YanıtlaSil
  10. Beril beğendiğine sevindim:) alışılmışın dışında kombinasyonları seviyorum açıkçası:) Kolye Karl değil, Karl'lı bir iğnem var ama:) Ben johnny Bravo'ya benzetiyorum. Evde küçük çocuğun olunca tüm çizgi film karakterlerini biliyorsun:) Ben de hem kendime hemde Haluk'a Topshop erkekten çok güzel parçalar buluyorum:) Hatta bu yıl Topshop'un kadın aksesuar bölümü gerçekten çok kötü olmasına rağmen erkek aksesuarları yıkılıyor:)

    YanıtlaSil
  11. Pinksugar pek minikmişsin:) açıkçası bu konuda liseler olduğunu duydum ancak pek detay bilmiyorum. Googlelasan bulursun kesin. Sonrada araştırıp ailenle birlikte gidip görüşmen gerekir sanırım

    İlkin ben bu desenden vazgeçemem:) Biliyorum geçen yıl moda oldu ancak biz çok öncesinden beri giyiyoruz ve bu bizim klasiğimiz:) Camel rengi çok benim rengim olmasada gelecek kışı bekle David Koma'nın camel ve siyahlı elbiseleri fikrini hemencecik değiştirir:)
    CChloe benim hiç tipim değil, renge değil nasıl kullanıldığına bakacaksın derim:)

    YanıtlaSil