DB JUNK'ta kullanılan fotoğraflar ve içerik izinsiz yayınlanamaz...

9.11.2012

LFW sonrası after partideki elbisem:)

Karşınızda İstanbul'dan yola çıkarak hazırladığımız koleksiyondan bir parça. Bu yılın Ocak ayında tamamlanmış olan bu koleksiyon sayesinde aslında LFW'e katılabilme imkanı bulduk. Sevgili Nesley buradan koleksiyonun tamamını görebileceğiniz tık tık   koleksiyonu görüp bize inandı ve böylece global pazara girebilme imkanı doğabildi:) 
Ve sonuçta Londra Moda Haftasında yaptığımız defilenin tamamı  Vogue UK ve Glamour UK de yayınlandı:)) Merak edenler isimlerin üzerine tıklayabilir. 
Koleksiyonun sevdiğim parçalarından. Yılbaşı için koleksiyondaki pekçok ürünün yoğun işlemeli versiyonunu görebilmeniz mümkün olabilecek:)
Veeeee bir de Nişantaşı'nda yeni satış noktası haberinin müjdesini de vereceğim:)))
Elbisenin mavi detaylarının, plise ve embroderi kısmının kapitone versiyonu da var. After partimiz için İşlemecime kapitone kısmını işlemesini rica etmiştim. İşlemeli versiyonunu da aşağıda ekledim. Çok keyif alarak giydim:)
Bu arada haftasonu sizi post bombardımanı bekliyor:)))
Fotoğraflar Deniz Berdan

5 yorum:

  1. Hayırlı olsun Deniz hanım,
    dün Beyaz TV'deki programınızı ilk defa izledim. Aslında yeni değilmiş program fakat benim TV izleme alışkanlığım yok. Programınızı çok beğendim. Özellikle birbirinize ve yarışmacılara karşı tavrınız. Bazı programlarda hırs görüyorum. Sizde hiç yok. Bu halinizle çok daha iyi yerlere gelirsiniz eminim.
    Tebrikler!
    timA
    http://bytima.blogspot.com

    YanıtlaSil
  2. merhaba Deniz hanım, tebrikler bu güzel başarınız için. tasarımcılarla alakalı bir soru sormak istiyorum. acaba tasarım aşamasından dikim aşamasına geçerken en azından sampleları modellerin moda haftalarında giydikleri elbiseleri o tasarımcı mı yapar yoksa tasarımcı sadece -gene olarak- çizimden mi sorumludur? teşekkürler.

    YanıtlaSil
  3. defile resimleri cok hos olmus koleksiyonda cok güzel parcalar var:) keske biz erekler icinde birseyler yapsaniz... :)

    YanıtlaSil
  4. Deniz'cim bu elbise hakikaten şık olmuş...Ellerine sağlık:))
    İşlemeli versiyonu için de aynı şeyi düşünüyorum tabii!
    Bol parçalı elbiseleri böyle asil duruyorlarsa hep sevmişimdir zaten:)
    Sevgiler
    Burcu
    www.roomsgardens.blogspot.com

    YanıtlaSil
  5. bu incili elbise harika olmus... ellerinize sağlık

    YanıtlaSil