DB JUNK'ta kullanılan fotoğraflar ve içerik izinsiz yayınlanamaz...

30.10.2010

Pantolon kesiği gibi duran modifiyeli çorap...

Kış aylarını en çok çorap giyebildiğimiz için seviyoruz:)
Bu çorabı yapmak isterseniz gerçekten çok kolay. Sadece opak çorabınıza makasla yatay kesikler atmanız yeterli oluyor. Tabii iki çorabı üst üste giymek şart:) Ben en çok içine leopar ve çizgili çorap giymeyi seviyorum:) 
Üzerinize giydiğiniz kıyafetin desenine göre istediğiniz çorapla kombine edebilirsiniz ama bu modelde desen olmalı derim...

                                                     Fotoğraflar : Haluk Berdan

18 yorum:

  1. Deniz hanım sizi ve blogunuzu çok seviyorum ama niye hep aynı pozları veriyorsunuz? Fiziğiniz her kıyafeti taşımaya fazlasıyla müsait, niye böyle garip şekillere giriyorsunuz? Maşallah manken gibi kadınsınız. Kıyafeti ön plana çıkaran çok hoş pozlarınız var ama eğilip bükülmenize gerçekten gerek yok. Tabi bu benim naçizhane fikrim.

    YanıtlaSil
  2. Burçin Yüce30 Ekim 2010 18:49

    yaa harika olmuş HA-Rİ-KAAAA :))) deniz ablacım desenli çoraplarını nereden ve hangi markadan alıyorsun? özellikle leopar ve Elle.F.W.de giydiğin siyah çorabını.. desenlerin en güzellerini bulamıyorum..

    YanıtlaSil
  3. Adsız Hemen hergün bir post giriyoruz. Büyük çoğunlunu da biz çekiyoruz. Hepsinde de farklı poz verebilmek pek kolay değil doğrusu, arada beğenmediklerinizin çıkması çok normal:)

    Burçin beğendiğine çok sevindim:) desenli çorapları çeşitli zamanlarda birbirinden farklı mağazalardan alıyoruz:) Bir butiğe girdiğimde mutlaka çorap reyonuna uğrarım:) Çorap hastası olunca koleksiyoner gibi topluyorsun:) Zaman içinde de çekmeceler dolusu oluveriyor:) Çoğuda modifiye ettiklerimizden:)

    YanıtlaSil
  4. butun postlar cok cok harika:) iyiki varsiniz.cok sevdim bu fikri ama sizde daha bi guzel duruyor :) 20 yasimdayim bende boyle durmayacaktir eminim:)

    YanıtlaSil
  5. Missy deli misin, hem de sana ne yakışır:)

    YanıtlaSil
  6. bu 2d ler kesik coraplar ben de dikis ogrenme istegi uyandirdi bugun dikis kursuna yazildim ne kadar basarili olur bilemem ama denemek istedim cunku o kesikleri atmak gorundugu kadar kolay degil gibi el aliskanligi gerek sanki

    YanıtlaSil
  7. Azize dikiş dersi süper fikir, hep lazım olabilecek birşey. Çoraplar konusunda korkma çok kolay, yaparsın:) Sadece cesaret o kadar:)

    YanıtlaSil
  8. urunlerinize bayiliyorum...nerde diktiriyorsunuz acaba?giysilerinizdeki couture teknigi cok ozel gorunuyor gercekten...umarim yakindan gorup alma sansimiz olur..

    YanıtlaSil
  9. Anne-kız neden lookbook'ta değilsiniz siz lookbookta görmek isteriz sizi :)

    YanıtlaSil
  10. dier yorumumda işTe bende tam bundan bahSetmişTim bi post hazrLamamı istemiştiniZ ama vaktm oLmadıı icn yapamamıştım yapSamda tam böLeydi süpersiniz vaLLa :D çokda yakışmış doRusu .)

    YanıtlaSil
  11. ALEV..süper bir fikir hemen aldım makası ve yaptım harika oldular aklınıza sağlık..

    YanıtlaSil
  12. siteyi görünce aklıma siz geldinizz.. Paylaşmak istedim.....

    www.toxel.com/inspiration/2010/12/02/stylish-and-creative-leggings/

    YanıtlaSil
  13. Yani okadar muhteşemsinki kalbimde ve aklımdaki yerin bambaşka ,sizi yeni keşfettim bütün resimleri ,yorumları teker teker okuyorum sizi anlıyabilmek ve asıl olanı görebilmek için :))) bu dünyaya üretmeyi deneyimlemeye gelmişsinz mutişsinzz , yemın ederim şu güzel kıyafetlerden giyebilmek için zayıflıcam :))))geç buldum kaybetmem ,takipteyim :P sevgilerrr

    YanıtlaSil
  14. Ya ben bu postu nasıl kaçırmışım, sinir oldum kendime.Tabii bu dönemlerde blogumd ayoktu ve blogları da çok takip etmiyordum ondna sanırım.Aslında ben sizin biçok older posts okudum ama neyse kaçırmışım işte:-)) Artık bahar gelsede serin geçecek bu bir kaçgünde ben aynen çorabımı sizin gibi modifiye edip içine de leoparla giymezsem çatlarım.Harikasınız Deniz hanımcım vallaa:-))Thank you thank youuuuuuu....

    YanıtlaSil
  15. Ben de sizin bu posttan sonra çorabı aynı şekilde modifiye ettim.Ben altına evde leopar desen taytım olduğu için onu giydim.Çok da güzel durdu.Çok tşk.ederim Deniz hanım.Benim modifiyeyi de görmek isteyen olursa link burda:
    http://papis-style.blogspot.com/2011/04/corap-modifiyesi.html

    YanıtlaSil
  16. ayakkabınızı nerden aldınız!!!

    YanıtlaSil
  17. Çiğdem çok teşekkür ederim iltifatların için:P
    Papis eline sağlık:
    Ayakkabı Topshop

    YanıtlaSil