DB JUNK'ta kullanılan fotoğraflar ve içerik izinsiz yayınlanamaz...

14.09.2010

supermariopacmantetris........................

Geçen hafta tweeter'da ' tasarımlarımlarımın fotoğraflarını bakmak ister misiniz? ' diyen çok tatlı, nazik, yetenekli ve gencecik Kübra ile tanıştım. Fotoğraflara şöyle bir bakmak içindeki parıltıyı görmeme yetti. Prodüksiyon yapalım dediğimizdeki heyecanı ve mutluluğu blogu yapmaktaki amacımı yeniden hatırlattı. Evet Türkiye'de aslında ne yetenekli gençler ve pırıl pırıl fikirler var çoğunlukla ortaya çıkamayan. Kübra 2 gün içinde Düzce'den yağmur şakır pazar günü geldi ve o günün sabahında yağmura karşı düşündüğümüz Mohini'de çekmeye karar verdik...
Begüm Berdan
Kübra Konca 23 yaşında,Kocaeli Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Tasarım Bölümü Mezunu.
Moda Tasarımı üzerine eğitim almak ve teyzesiyle birikte kurdukları 'K&N Fashion Studio markasını geniş kitlelere duyurmak şu an için en büyük hedefi...

Kübra kendini anlatıyor...''Çocukluğumun en mutlu anları saatlerce Atari başında level atlamak için verdiğim çaba... Super Mario, Pacman, Tetris ve diğerleri... Şimdi ile kıyaslıyorum, o zaman Atari başındaydım bugün ise bilgisayar. Değişen şey teknoloji ve teknolojiyle beraber kaybolmaya yüz tutmuş anılar. Şu an grafik tasarımcıyım. Hiç aklıma gelir miydi çocukluğuma geri döneceğim, o vakit sadece eğlenmek için oynadığım bu oyunlar ilham kaynağım olacak! Dikkatimi çekmeyen piksel görüntülerine daha bir grafik gözüyle bakacağım. Çocukluğumla yeniden elele verip farklı oyunlar oynayacağım...''

Begüm Berdan


Begüm Berdan


Begüm Berdan


Deniz Berdan

Deniz Berdan

deniz berdan



Kübra ile ilgili daha çok bilgiye buradan ve buradan ulaşabilirsiniz...
İletişim için : kubra_huak@hotmail.com
http://twitter.com/KNfashionstudio

17 yorum:

  1. Heyecan verici tasarımlar...Atölyeleri Adapazarı'nda ise yerinde görmek isterim:)

    YanıtlaSil
  2. Sizin harika stilinize çok güzel uymuş Kübra'nın tasarımları,Beg'te ise ayrı hoş olmuş tasarımlar,hepinizi seviyorum :)

    Melek

    YanıtlaSil
  3. hanginizi tebrik edeyim, övgü yağdırayım bilemedim ki ben:) tasarımların bazılarını ben bile giyerim valla bayıldım desem yeridir ama en güzeli zincirleme devam eden bloglardan taşan destekler ve birbirie çarpa çarpa büyüyen övgüler daha ne yetenekler var eminim sana ulaşmaya çalışan ama sen hepsini bulacaksın eminim öpüyorum :))

    YanıtlaSil
  4. çok başarılı tebrik ediyorum, nice büyük başarıların altına imzasını atmasını dilerimm..

    YanıtlaSil
  5. kübranın ilerde başarılı bir tasarımcı olacağına inanıyorum, tasarımları süpeeeeer :)
    bu arada çizgili çoraplara da bayıldım nereden edinebilirim? ayşe

    YanıtlaSil
  6. pacman,ve tetris fikirlerini sevdim..zaten oyunları da severdim.Pacman ı hala oynarım hehhehe:)

    YanıtlaSil
  7. wow, gerçekten muhteşem. rahatlıkla ne zamandır gördüğüm en özgün şey olduklarını söyleyebilirim. floppy etek ve space invader elbiseye özellikle bayıldım! ♥

    YanıtlaSil
  8. mükemmelmiş tasarımlarda çekimde. Tam BEG'in tarzı olmuş. hepsine bayıldım ama boom yazılı mont mu desem ne desem bilemedim o fermuarlı güzel şey süpermiş!

    YanıtlaSil
  9. çok hoş olmuşş ya hem renkli hemde eğlenceli.böyle yeteneklerin var olduğunu bilmek bile heyecan verici.Kübra'yı burdan çok tebrikj ediyorum :)

    YanıtlaSil
  10. benim için fazla çılgın olsa da, gerçekten yaratıcı tasarımlar. ayrıca, gençlere destek olup, böyle bir emek harcamanız süper birşey bence. hepinizi tebrik ederim.

    YanıtlaSil
  11. huuupp!
    Tasarımların hepsi de hem giyilebilirler hem de çok hoşlar (:
    Rengarenkliği ve çağrıştırdıkları çok güzell..
    Sizi de desteğinizden dolayı tebrik ederim..

    p.s.: post okuduğumdan beri pacman oynuyorum ;)

    YanıtlaSil
  12. Begüm her zamanki gibi harikulade taşımış giydiklerini. Tasarımlara ise bayıldım. Disket etek ayrı bir gitti hoşuma.

    YanıtlaSil
  13. IFW'deki pek çok tasarımcıdan daha ilgi çekici :)

    YanıtlaSil
  14. KN'in twitter ve blogunu ben de geçen hafta yeni keşfettim, ve ben de bayıldım:) iyi ki sayende daha yakından tanıdık kübra'yı, harika iş çıkarmışsınız hepiniz!

    YanıtlaSil
  15. estetiğiniz varmı deniz hanım...

    YanıtlaSil
  16. Bu blogun gercekten de hedefi var, tasarimlar ayri ama asil bu yaptiginiz harika! Ayse

    YanıtlaSil
  17. gercekten cok guzel ..

    YanıtlaSil