DB JUNK'ta kullanılan fotoğraflar ve içerik izinsiz yayınlanamaz...

18.09.2010

jeremyscottdenizladygagaçöpetbeg.............

Jeremy Scott'un farklılığını fikirlerini severim ancak 2011 Yaz Koleksiyonu beni hiç şaşırtmadı! Moda şovlarının heyecanı bir bakıma tahmin edilemeyip şaşırtmasıdır. Jeremy Scott'un son koleksiyonu size de çok tanıdık gelmedi mi?
Teneke meşrubat kutularından elbise daha önce de yapılmıştı. Biz de geçen yıl geri dönüşüm konusu için neredeyse aynı hissi veren market atıklarından ve kutulardan yapmıştık...
deniz Berdan
Lady Gaga'nın olay yaratan etten kıyafetine benzer elbisesi esinlenme olarak kabul edilebilir ve ben et desenini plastik hissi veren kumaşta uygulamasını sevdim:) Üstelik bacon galiba, gerçi ben bizim pastırmayı tercih ederim:)

Lady Gaga henüz müzik ödüllerinde giydi derseniz yanılırsınız, bakınız aşağıdaki Japon Vouge'un kapağına...

Evet güzel duruyor ama yine de çok yapılmadı mı? Sansüre sansür başlığıyla buna benzer birşey yapmıştık...

Acaba meslek(tabii ki hobi) deformasyonu mu?:) Ukalalık saymayın ama gelecek sezonları tahmin edip uyguluyor olmak işin heyecanını da kaçırıyor:) Birkaç sezon önceden yaptığınız şeylerin ilk şok darbeleri üzerinizden olup onca lafı yedikten sonra herkesin artık alıştığı fikirleri bırakıp hala farklı fikirlerin ve hayallerin peşinde koşmak yine de heyecan veriyor :)
  2011 Yaz Koleksiyonundan... 

Çöp torbası fikri ile Martin Margiela çizgisinde ve sadece örtünmeye yönelik bir düşünceyle hazırlanmış gibi. Çöp torbalarından, bandajlardan elbise yapmak beni çok sıktı. 'Henüz çok yeni, neden sıktı?' derseniz geçen yıl  plastik torbalardan ve koli bantlarından yaptığımız giysilerin sergisini bile yapmıştık. Yine konu geri dönüşümdü...

Bizim gibi alternatif malzeme kullanmayı sevenler için yeni şeyler değil bu sezon yaptıkları...
Herşeye rağmen kimseden çakma olduğunu düşünmüyorum ve hala seviyorum Jeremy Scott'u:) 
 Scott'un Yaz 2011 Koleksiyonunda  beğendiğim yeni fikri ise Bacon deseni oldu.
Bu elbiseleri kendi kombinasyonlarımla tabii ki seve seve giyerim ancak işin heyecanı kalmadı:)
Bu postu çok da ciddiye almayın sakın:))))
Anlatımlarda hep biz bile yapmıştık demek isteniyor ona göre:))

2 yorum:

  1. komık ve ukalasın

    YanıtlaSil
  2. Deniz hanim bence haklisiniz, benim onerim Jeremy'nin LA den tasinip farkli bir yerde yasamasi. Los Angeles keyifli ama fazla rahat ve keyifli yasami yaraticiligi oldurdugunu dusunuorum, He needs little more chaos, bu koleksiyon fazlasi ile predictable.

    YanıtlaSil