DB JUNK'ta kullanılan fotoğraflar ve içerik izinsiz yayınlanamaz...

13.06.2010

Tasarımcıların Resort koleksiyonları insanı sıkıntıdan patlatır...

Tabii biliyorum işin ticari yanı burada ama her defasında sıradan ve tüketilmiş görüntüleriyle resortları aynı tasarımcılar mı yapıyor diye şaşıyorum doğrusu... 
Sevdiğim tasarımcı Alexander Wang'den bile tek kare!
 Tüm tasarımcılarda resortlar geçmiş sezonun tekrarı niteliğinde ve yeni birşey olmadığı için DB Junk'a koyamıyorum... Merakla S/S 2011'i bekliyoruz:)

4 yorum:

  1. Hallo Deniz,

    sana 100% katiliyorum, alexander wang'in bu koleksiyonu gercekten cok kötü. ilk gördügümde inanamadim.

    ben maalesef Fashiononair'e gelemedim. biletlerimi son an'da iptal etmek zorunda kaldim. ama Beg' ile yaptiginiz cekim harika olmus...location'lar harika!

    take care!

    YanıtlaSil
  2. ama canim zaten belirtmissin ki adi da uzerinde "resort" koleksiyonu bunlar ve yenilik olsun diye degil kokos kokos yatlarimizla acilirken ya da iste tam mevsim donumunde dergi sayfalari ve internetin hizi sayesinde coktan eskimis, eskitilmis moda haftalari parcalarindan baymisken giyiliversin diye, saint tropez'de filan etkinlik olsun diye yapilan parcalar ve hatta cogu tasarimcinin bizzat kendisi degil iste sag kolum dedigi, en iyi yardimcim dedigi kisilerin altinda hazirlanan parcalar. isin asli resorttu prefalldu gibi sonradan turetilmis yapay ve tuketim amaciyla zorunlulasmis bu koleksiyonlarda tasarimcilarin kendilerini ve fikirlerini tuketmemelerini de destekliyorum ben:) dusun eskiden max 15 parcayla sakin sessiz ve belli bir kitleye sunulan bu koleksiyonlar beyaz saraydaki yeni titri sebebiyle de olacak anna wintour'un amerika'da tuketimi ivmelendirme kiskirtmalariyla bir moda haftasi boyutuna ulastirilmaya calisiliyor, eskiden podyumu bile yapilmayan resortlar icin simdi defileler sunuluyor. ben de tipki senin gibi SSleri bekliyorum heyecanla!

    YanıtlaSil
  3. Burcu'cum beğendiğine sevindim:) Londra'da görüşürüz artık:)

    Mustafa neyse az kaldı birkaç haftaya yenileri görmeye başlarız nasılsa:)

    Burçin'cim çok hoş bir film gibi anlatmışsın:) Sayende Saint Tropez'nin popüler olduğu 60'lar sonundan kalma eski bir film seyretmiş kadar olduk:) Resort ve pre fall koleksiyonları aslında ara sezonlarda satışı pompalamak için yapılan numaralar tamam ama biz yine de o fiyat etiketlerine karşılık yenilik görmek istiyoruz. Avrupalı artık bunlara kanmıyor ve yeni tasarımcıların peşinde sıra yazıyor. Daha çok Arap, Rus veya yeni zengin müşteri marka olsun da taştan olsunun peşinde...

    YanıtlaSil