DB JUNK'ta kullanılan fotoğraflar ve içerik izinsiz yayınlanamaz...

21.06.2010

Demedi demeyin işte şuraya yazıyorum:)

Geçtiğimiz kış alt kültürleri tanıtmak amacıyla yayınladığım Rockabilly, psychobilly, punkabilly,  akımlarını bu postumdan hatırlarsınız. Donatella Versace'de Menswear yaz 2011 koleksiyonunu hazırlarken Rockabilly'den ilham almış...
 Bütün kış pin-up giysiler araştırdık istediğimiz gibi bulamayınca kendimize çizmeye başladık:) Ama bakın moda oraya doğru gidiyor.
 Biz daha çok Pin-up seviyoruz ancak burada alt kültürler çok geniş...
 Sonra kimse yıpratmasın boşuna bizi bu da nereden çıktı diye, futuristik gibi bu akımda patlayacak. Demedi demeyin, işte şuraya yazıyorum:)






4 yorum:

  1. kesinlikle katılıyorum:)..bana da öyle geliyor ve umarım yanılmazsınız yanılmayız:)..

    YanıtlaSil
  2. nefis resimler buldum,biraz önce.1959 yılı ası genclık moda cekımlerı...onlara bakıyor hatta post yapmaya hazırlanıyordum kı senin bu postu okudum:)
    bence de..bak , bu pin up u ben de kendime göre uygulayabılırım :)

    YanıtlaSil
  3. Gülden'cim aslında gerçekten de önemli olan giydiklerimizin içinde kendimizi iyi hissetmemiz ve beğenmemiz gerisi boş:)

    Itır heyy süper hadi yayınla daha çok kaynak olsun, daha çok bilgi aktaralım:) Sopa gibi değil, kıvrımlı vücutlarda pin uplar süper duruyor, eminim sanada çok yakışacaktır.
    Sevgili arkadaşımız ve izleyenimiz İlke'nin kulakları çınlasın bütün kış pin-up bulamamaktan şikayet ederken sürekli internetten sipariş adresleri yağdırdı:) Ama yine de tam istediğimiz gibi birşeyler bulamadık. Biz de çareyi bir koleksiyon hazırlamakta bulduk ama şimdi bakıyorum moda dünyası keşfetti gelecek yıla patlar.

    YanıtlaSil
  4. evet haklısın önemli olan iyi hissetmek ama benim için sadece benim giydiklerim değil çevrede gördüklerim de önemli:)...biraz daha 50ler görmek güzel olacaktır:)

    YanıtlaSil