DB JUNK'ta kullanılan fotoğraflar ve içerik izinsiz yayınlanamaz...

12.05.2010

Zeynep Tosun'dan Forever London Collection...

Beefeater sponsorluğunda Zeynep'ten Londra sokak modası kokan, hafiften de fetiş etkisi olan mini ara koleksiyon. Yorumunu sevdim:) Bana göre Londra sokak modasının şıklık versiyonu olmuş...
Genç tasarımcılara fırsat ve destek veren Midnightexpress ekibini, enerjisini, heyecanını çok seviyorum:)
Banu Bora, Zeynep Tosun ve Daniela ile...
İngiliz Bayrağı ve renkleri...
Kısa zamanda hazırlanmış bir koleksiyon olmasına rağmen fetiş etkisi veren detaylar ve işçilik başarılı...



O kalabalığa rağmen eteğimin üstüne fermuarlı deri eteği de denedim:)
DB Junk izleyicileri bilir elle boyanmış giysiler, deriler bize hiç yabancı değil:)  
El boyaması deri ceketler... Boyanın çok net olmaması doğru bir yaklaşım olmuş... Eskidikçe yıprandıkça daha da güzel oluyorlar. Bizim 2 yıllıklar, boyaları çıktıkça daha da güzel görünüyor...

Ceketimi modifiye etmeye başladım ancak henüz bitmedi tabii, sarı kısmı boyanacak ve düğmeleri değişecek:) Sabırsızım hemen giymek istedim:)

Emel Kurhan'ın tatlılığı:)

Sabah Gazetesi Moda yazarı Yaprak Aras Şahinbaş'ın Erdem etkisi veren elbisesine bayıldım:)

Zeynep o kadar sıcak ve sevimli ki, kızkardeşinizmiş hissi veriyor:) Üzerinde ki elbise koleksiyonun en beğendiğim parçası oldu:)

Yazbükey Freddy Mercury iğne edindim:)

17 yorum:

  1. ya üstteki yırtık çorap modifiye mi yoksa satın mı aldınız nerden nerden çok güzel ya

    YanıtlaSil
  2. Çorap veee ayakkabına bayıldım:)

    YanıtlaSil
  3. Bende az önce Vogue'un sitesindeki habere göz attım ordaki fotolar yeterli gelmedi, senin yazınla beraber tam oldu:) Zeynep'in üzerindeki elbise harika gözüküyor, koleksiyonun geri kalanını gidip yakından göresim var:)

    YanıtlaSil
  4. freddy mercury: "freddie mercury'nin lavukcha yanlis yazilmisi" eksisozluk

    ben yine de sevdim bu brosu.we r the champions:)

    YanıtlaSil
  5. allahım! orda olmak istedim:)) bir yanda zeynep tosun ve görebildiğim kadayıyla bayıldığım butik koleksiyonu, bir yanda emel kurhan, bir yanda sen, banu bora, sabah/trendometre yazarı yaprak! allahımmm! bak uzun zamandır en içim giden etkinliklerden biri bu oldu! kumpir de var mıydı? - emel'in şirin köpişi:)

    YanıtlaSil
  6. Çilek beğendiğine sevindim, ikiside modifiye:)

    Adsız çorap modifiye, büyük file çorap üstü yırtık çorap:) ama bizde bunun en az 100 versiyonu vardır herhalde:) Bir modifiye çorap alternatifleri postu yaparım:)

    Seda'cım beğenmene sevindim:) Emel kısa kaldı kumpir galiba yoktu, bak şimdi şaşırdım hakikaten hep yanındadır. Git bak mutlaka, ben Bebekliyim ama Midnihtexpress'in Nişantaşı mağazasının yerini de enerjisini de çok sevdim:) Makro'nun biraz altında kalıyor.

    Mustafa haklısın redaksiyon hatası:) Freddie'yi biz de çok seviyoruz:) Görünce dayanamadım:)

    YanıtlaSil
  7. Ya evet lütfen modifiye çorap postu istiyorum!

    YanıtlaSil
  8. Tamam ama bir şartım var :)
    İsimsiz olma lütfen, bir daha mesaj yazdığında senin olduğunu bilmek isterim:)

    YanıtlaSil
  9. çok hooşş kıyafetler çokk begendim =)

    YanıtlaSil
  10. Zeynep Tosun hakiketen bıcır bıcır bi kişilik.Sanki kırk yıldır tanıyormuşcasına sıcak kanlı.Bir o kadar da mütevazi.Yaratıcılığını ve işlerini çok seviyorum.

    YanıtlaSil
  11. İsimsiz benim! Banu. Hani Begüm'ün Creeper'larını soran. Edo Butik'te kötü bi creeper'ı 215tl'ye gören ve inatla almayan :) işte o benim. iyi ki de almamışım, mükemmel creeperlarım yolda :)

    Adsız=Banu

    YanıtlaSil
  12. bu kıyafetleri nasıl boyuyorsunuz? bende evde yapsam kendi kıyafetlerime diye düşünüyorum da açıklayabilir misiniz:)

    YanıtlaSil
  13. Selim çok güzel değil mi? :)

    Itır'cım gerçekten de Türkiye'nin birkaç yeteneğinden biri olmasına rağmen hem çok alçak gönüllü hem de çok sempatik:) Kimseyi ayırt etmeden herkese aynı sevimlilikte ve ilgide yaklaşımına hayran kaldım doğrusu:)

    Banu'cum tamam:) Senin neden ikonun ismin vs çıkmıyor? Her defasında kendini hatırlatmaktansa hazırlasana bir kimlik:)

    Adsız kumaş boyası kullanıyoruz, çok rahat yaparsın aslında. Boya fırça ve boyacıların kenar boyalarını çekerken taşmasın diye kullandıkları kağıt bandajlar yeterli olacaktır. Birde duruma göre düzeltmeler ve keskin kenarlar için textil marker. Boyayacağın alanın çevresini kağıt bandajla kapla içini de fırça izi kalmadan boyamaya çalışmalısın. Yaptıkça alışırsın. Önden denemeler yap sitersen, biraz elin alışsın.

    YanıtlaSil
  14. giydiin çoraplar uzuuun zamandır gözüme takılıo benimde..' nerdeen acaba? 'diip duruyodum kendi kendime..bugün öğreniyorumki modifiye ve postu dört gözle beklioruuuummm = )

    YanıtlaSil
  15. Çok güzel olmuş çok beğendim, Zeynep'inde neredeyse beğenmediğim koleksiyonu yok hani!:)

    YanıtlaSil
  16. okurken cok kolay yapilabilirmis gibi geliyo ama bence isin basina gecince o kadar kolay olmayabilir bu modifiye olayi zamanla el aliskanligi oluyordur mutlaka ama bence de yeni baslayanlar icin modifiye postu cok yararli olur...

    YanıtlaSil
  17. adsızım cok tesekkur ederım mutlaka deneyecegım:)

    YanıtlaSil