DB JUNK'ta kullanılan fotoğraflar ve içerik izinsiz yayınlanamaz...

9.05.2010

Modifiye öncesi ilk ve son gösterim...

Bütün kış, kuyruklu smokin ceketi yaptırmak için kumaşlar aldık durduk ancak bir türlü vakit bulup diktirememiştim. Dün sabah Zara'ya girdiğimde duvardaki kuyruklu smokin görselini görünce hazine bulmuş kadar sevindim:)
Ceket: Zara,
Ayakkabı: Topshop, 
Çizgili t-shirt: Zara,
Tayt: Modifiye
Bu hafta hemen modifiye çalışmaları yapılacak tabii:)
Ne mi yaparız, ilk iş yakayı kumaşla kaplayıp düğmeleri değiştirmek şart:) Malzemeleri evdeki kullanım dışı kalmış kumaş ( elbise, etek, t-shirt, fular gibi) ve düğmelerden sağlıyoruz:)
Bu ceket hem gündüz, hem de gece kullanabileceğim dolabımın yeni jokeri olmaya aday:)
Elbise: Ashish
Ceket, t-shirt: Zara
3 yıldır, 6 koca sezon üzerimden çıkarmadan gece gündüz, ister Beyoğlu'na, ister gece davetine çok severek kullandığım modifiye ettiğimiz deri ceketlerin yerini bu kuyruklu smokin ceket şimdiden aldı bile:) Astarı da renkli olabilseydi:) Yok bunun astarını değiştirmem ama yeni diktireceğimde uygularım:)
Bu tür giyim alışkanlıklarının nereden aklımıza geldiğini soracak olursanızda alt kültürler cevabını verebilirim. Konu eteğin boyu, ceketin yakası gibi sığ konular değil bana göre, işin güzelliği ve anlamı alt kültürlerde yatıyor:) Blogun bütününe baktığınızda ipuçlarına rastlamak mümkün ama daha yeni başladık, gelecek aydan itibaren çok daha fazla zaman ayırarak meraklılarına harika postlar hazırlayacağız:)
Aslında arkasındaki yırtmacın açık olmasını ve kuyruğun daha sivri inmesini tercih ederdim ama olsun modifiye ile yapacağımız farklılıklar bunda yeterli olacaktır. Şimdi bir heves aldığımız kumaşları yaptırırız artık:)
Fotoğraflar : Beg

12 yorum:

  1. Merakla bekliyorum.. Senden gördükten sonra benim smokin ceketimin başına da bi işler gelebilir :))

    YanıtlaSil
  2. merhaba..önceden sizi medyadan takip ediyordum...farklılığınız herkese tuhaf gelsede tek düze herkes gibi olmadığınıza hayranım..artık sizi blogunuzdan takip ediyorum..anne-kız ilişkiniz bana bir kaç ay önce kaybettiğimiz annemi anımsatıyor...yazılarınızdaki samimiyet ve sıcaklık için teşekkürler.. bu arada anneler gününüz kutlu olsun...PINAR

    YanıtlaSil
  3. ben böyle de alabilirim, bayıldım!ama modifiyeli halini merak ediyorum tabi

    YanıtlaSil
  4. Anneler gününüz kutlu olsun öncelikle,ceket çok şıkmış gerçekten,modifiye postlarınızı merakla bekliyorum.

    Melek

    YanıtlaSil
  5. Sıla'cım birlikte yaparız istersen:)

    Mustafa yarından tezi yok:)

    Pınar'cım yeniliklere önce çok tepkili yaklaşılıyor ama giydiklerime laf edilsede hooop bakıyorum ertesi yıl herkesin üstünde. Geçen yıllarda az mı çizgililer, rengarenk taytlar, çoraplar ve grafik çizgiler giydik, bak bu yıl herkesin üstünde:) Şimdi de desenleri karıştırmayı denemeye başladılar:) Neyse alıştık artık:) Annenize gerçekten çok üzüldüm:( Başınız sağolsun:( Bizde bugün anneme giderek hep beraber olduk, çok teşekkürler:)

    Zui'cim Beg'de bayıldı:) Onada küçük bedenini alıp değiştireceğiz:) Neticede modifiye sayesinde kişiselleştiriyoruz:) Ben pazartesi onun için bakacağım kalmayabiliyor.
    Melek çok teşekkürler:) Beğendiğine sevindim, yarın başlıyorum yapmaya:)

    YanıtlaSil
  6. ben ashish'in elbiselerine bayılırım fakat bunu daha önce görmemiştim.Süpermiş!!

    YanıtlaSil
  7. sıla biliyor onun smokin ceketini nası sevdiğimi, bulduğuna çok sevindim! çok tatlı ve karakteristik bişi gerçekten:)

    YanıtlaSil
  8. Kac seneden beri smoking ceket ariyorum, internette, vintage dukkanlarda ama yok! her hafta zaraya giden biri olarak bunu nasil kacirdim bilemiyorum. Aglicam galiba :(
    http://maffionista.blogspot.com/

    YanıtlaSil