DB JUNK'ta kullanılan fotoğraflar ve içerik izinsiz yayınlanamaz...

2.05.2010

Fikirlerini, tasarımlarını, hikayesini, heyecanını ve enerjisini çok seviyoruz:)

Tabii ki Aslı Filinta'dan bahsediyorum :)
Şort Aslı Filinta 
 Yazbükey'in çantalarına bayılıyorum:)
Elbise Aslı Filinta
Dudak kolye Yazbükey 
Şort Aslı Filinta
Beg'in fotoğrafları hafiften Pin-up gibi oldu:)
Catsuit Aslı Filinta
Çizgi romanlardaki superhero'lar gibi görünmüyor mu? :) Bu bakışımda poz filan değil otoparkın çıkışındayız biri geliyor mu diye kontrol ediyorum:)
Fotoğraflar sonlara doğru iyice karardı, güneş gitmişti ne yazık ki:( Bu fotoğrafları yine zamansızlıktan hadi çabuk güneş kayboldu hava kararıyor diye diye çektik:) 

12 yorum:

  1. aslı filinta gurur verici vizyonu ve tasarımlarıyla kesinlikle bu güzel çekimi hak ediyor:)

    bu arada, beg'in siyah etekli pozuna ve senin elbisene bayıldım!

    YanıtlaSil
  2. fotoğraflar ışık yetersizliğine rağmen yine çok hoş.
    styling yaptım, ettim diyenler gelsin baksın:)

    otopark'a o anda biri gelse ne diyeceksiniz onu çok merak ediyorum.
    cevap hazır aslında. "Beg'in ödeviiii":))))

    YanıtlaSil
  3. denizcim - aslı filintanın bu tulumunu süper dergisinde gördüm göreli hayranıyım. gel görki bu yaz böyle bir şeyin içine girmek hayallerim suya düştü. çünkü bir bebiş yer kaplamayı planlıyor ;)

    YanıtlaSil
  4. Seda'cım Aslı yeni fikirleriyle bir iki Türk moda tasarımcısından biri. Ama ne yazık ki bu ülkede değerini bilen kişi sayısı hakettiğinin çok çok altında. Bizimkiler henüz konuyu kavrayamamış olsada yabancılar ona bayılıyor:)
    Beğendiğine sevindim:)

    Kapkara Camdan Kelebek ne tatlısın:) Sorma bu ara hem Beg'in dersleri hem de Can'a ders çalıştırmam ve hemen hergün anneme karşıya geçmem nedeniyle pek zaman ayıramıyoruz ama 2 haftaya biraz daha hafifleyecek) Beğenmene gerçekten çok sevindim:) Bir gün yine fotoğraf çekerken dışarıda bir yerde tanıdıklara yakalanmıştık aynen ağzımızda geveledik, onlar ödev mi diye sorunca üstüne atladık tabii:)

    Çok çok sevindim Jülide'cim:) Çok tebrik ederim:) Çok tatlı bir dönem keyfini çıkar:) Doğum Kasım gibi mi?

    YanıtlaSil
  5. Beg'in siyah şortuna çok benziyor şu linkteki şort : http://www.thecherryblossomgirl.com/miu-miu-shoes/10631/

    Yine çok güzelsiniz :) (ailecek)

    Melek

    YanıtlaSil
  6. araligin basinda denizcim! zaman cok yavas geciyor!

    YanıtlaSil
  7. mordolap hayırlı olsun...Beg'in ilk karedeki şortuna Deniz'in puantiyeli elbisesine bayıldım. Fotoğraflar yine harika...uzun saça inat sürekli kısa saç kullanan biri olarak saçını da modifiye etmelisin :)son olarak gözden kaçmış tek bir ayrıntı var , 2.ci fotodaki elbisenin kol altında ufak bir sökük var sanırım...

    YanıtlaSil
  8. Melek'cim çok teşekkürler:) Şort'un ucundaki hareketler hafiften benziyor ama ben şahsen Aslı versiyonunu daha çok sevdim:) Diğeri fisto gibi kalmış:)

    Julide'cim keyfini çıkarmaya bak :) Ayrıca kendine ayırabileceğin Aralığa kadar süran var, sonrası fedakarlık, uykusuzluk, yorgunluk ama herşeye rağmen mutluluk:)

    Özlem ben de mutsuzum saçlarımdan:( Haluk uzun saç seviyor ben de onu kırmak istemiyorum ama çoğu zaman saçlarımla başım belada gün içinde hep bağlayarak kullanıyorum. Bakalım belki bu yıl onunda sevebileceği bir çözüm buluruz:) Puanlı elbisenin yan fermuarını tam kapamamışız:) Bana bir beden büyük olduğu için fermuarsız kafadan geçirmiştim dikkat etmemişim:) Ne kadar dikkatlisin:)

    YanıtlaSil
  9. tüm fotoğraflarını nasıl bi dikkatle incelediğimi bilsen...birde bacak boyuna takmış durumdayım :) catsuittede iyice bi çıkmış ortaya zaten ya kıskançlık böyle yerde iki parça durumlarındayım :)...Saç konusuna gelince üzülerek söylüyorumki uzun saç modasından artık gına geldi..yakışan yakışmayan ama herkes uzun saç ve herkesde aynı fön,aynı bukleler...birde bu postijler çıtçıtlar aman allahım benim sinirler tavan... Yolda görüyorum bazen kısa saçlarına takıyolar sanki fönlenince belli olmuyomuş gibi arkadan çekip çıkarasım geliyo:) (çokmu zalimce oldu acaba) Uzun saçı nedense sevmiyorum. Kısa saçın kadını daha modern gösterdiğini düşünüyorum...Sanada çok yakışacağını düşünüyorum

    YanıtlaSil
  10. Süpersiniz siz ailecek, dilimde tüy bitti söyleye söyleye :)) Beg'in leoparlı ayakkabılarına hastayım. Ayrıca Aslı Filinta'ya da tabi :) Sevgiler Denizcim..

    YanıtlaSil
  11. her şey mükemmel.... bütün sitenizi takip ediyorum ve begum umarım çok başarılı olur ve bır turk olarak central saint martinste bızı gururlandırır...

    YanıtlaSil