DB JUNK'ta kullanılan fotoğraflar ve içerik izinsiz yayınlanamaz...

9.04.2010

Hiç bu kadar siyah olmamıştım...


Üst : Martin Margiela, Etek : Topshop, Ayakkabı : Alexander Mcqueen

Aslında deve gibiyimdir ama bu fotoğrafta kafamın vücudumdan büyük görünmesini sevdim:) Çok garip durmuyor mu? :)

Elbise : Martin Margiela, Ayakkabı : Modifiyeli Topshop
Dün annemden dönerken nihayet kuaföre uğrayıp saçımın rengini eski haline getirebildim :)
Elbise Alexander Wang, Ayakkabı : Alexander Mcqueen
Elbise Ashish, Ayakkabı Givency

Bu kadar siyah üstüne renk lütfen:)
Elbise Preen, Ayakkabı Alexander Mcqueen
Fotoğraflar : Beg 

29 yorum:

  1. E bu da güzel olmuş, bir acaip olması güzel( quirky denir ya, o anlamda işte :) )

    YanıtlaSil
  2. Wang elbiseye mcqueen ayakkabılara ve mavi preen elbise çok hoş.. saçınız böle çok güzel olmuş..siyah da dahil her renk size çok yakışıyor zaten..özellikle uzun saç..

    YanıtlaSil
  3. ayakkabılarım hepsine bayıldım :) aslında tam bir siyah aşığı olmama rağmen benim bile gözüme fazla siyah geldi ama elbiseler çok hoşuma gitti. modifiyeli ve renkli kıyafetlerden sonra sanırım biraz yadırgamam doğal olsa gerek :)

    YanıtlaSil
  4. ben ikinci resmi göremiyoruuum:o

    denizcim hakikaten seni bu kadar siyah gormemistim ama guzel olmus, daha da guzeli en az o enfes bluz kadar asimetrik verebildigin poz:))

    eldiven+ayakkabilar rocks!

    YanıtlaSil
  5. saçların, senelerdir en beğendiğim saçlardan biri.

    doğal ve gerçekten sörf yaparken güneşten açılmış havası olan gölgelerine, dalgalı ama yapılı durmayan havasına, aynı anda hem uçuş uçuş hem de bakımlı durabilmesine hayranım!

    ve, daha dün saçlarını keşke boyatmasaydın yazacaktım ki - burada ya da mailde - unuttum.. iyi ki eski haline döndürmüşsün. o kadar yakışıyor ki anlatamam:))

    bir de, ashish elbiseye ve kendine deve gibi dediğin:)):P mmm elbiseye, bir de modifiyeli topshop ayakkabılara ba-yıl-dımm!

    YanıtlaSil
  6. göz makyajını çok beğendim.
    daha sık görmek isterim ; ))

    YanıtlaSil
  7. preen ve alexander wang elbiseye taptımm..ayakkabılara zaten diyecek sözüm yoq!

    YanıtlaSil
  8. denizcim seni hep renkli görmeye alışınca ilk balışta farklı geldi.. ama alışınca sen kendi efektlerini de attığında siyah süper olmuş.. fonun beyazlığıda gerçekten çekimlerde çok sonsuz bir his vermiş.. 2. fotoğrafta hiç garip durmuyor.. tersine bence en hoş o.. izlemek güzeldi..
    sevgiler..

    YanıtlaSil
  9. süper süper süper bu saç rengi ve siz artık bi bütünsünüz ben kesinlikle öyle düşünüyorum bir tutam sarı da harika ! :)

    YanıtlaSil
  10. siyah sana çok yakışmış ama son fotodaki elbisenin rengi de ayrı bi güzel yaa:)

    YanıtlaSil
  11. mavi elbisenin hem mavi tonu hem modeli süper

    YanıtlaSil
  12. Tüm fotoğraflar süper! Maşallah size :)

    YanıtlaSil
  13. kesinlikle çok estetiksiniz :)

    YanıtlaSil
  14. elbiseler süper özellikle Ashish olana bayıldım saçlarda süper olmuş, dikkatimi çeken göz makyajınız süper=)ayrıca begümüde tebrik ediorum böle güzel fotoğraflar çektiği için anne kız süpersiniz walla =)

    YanıtlaSil
  15. Moda Cadısı çok teşekkürler:) Ben de farklı görüntüleri çok seviyorum doğrusu:)

    Okan : Çok teşekkürler:)

    Banu beğendiğine sevindim:) Ben de kendimi böyle yadırgıyorum:)

    Styleboom neden görünmüyor acaba, herşeyi el yordamı yaptığım için şimdilik sorunu çözmem zor ama yavaş yavaş öğreniyorum:) Çok teşekkürler ben de Martin Margiela bluzümü çok seviyorum:) Düz durmaya kalksam fazla kıvrımlı olmadığım için sopa gibi olacaktı:) Eldiveni ben yapmıştım:)

    Seda'cım beğendiğine ne kadar sevindim anlatamam:) Geri dönüşü olamayacakmış gibi gelmişti ama 1 saatte hallettiler:) Ashish elbisem 2 yıl öncenin Yaz sezonundan. O yıl Ashish patlamıştı ve bence en iyi koleksiyonuydu:)

    (iconjane) Ferhan'cım haftaya buluştuğumuzda güneş gözlüklri arkasında senin için yaparım:) Hatta sana da yaparım istersen:)

    bumchica : Çok teşekkürler:) Bunlar son 2 yıldır en favori tasarımcılarımdı:)

    Didem'cim çok teşekkür ederim:) Sen de benim gibi farklı görüntüleri seviyorsun:)

    Fluffy : Çok teşekkürler:) Aslında kış başında o bir tutamı bütün bir çizgi halinde yapmıştım ama sonra çok laf edilebilir diye bir tutama indirdim.

    Gizzy : Çok teşekkürler, ben de bu rengi çok seviyorum aslında kış olsa kırmızı siyah çizgili çoraplarımla giyerdim. Daha karakteristik olurdu. Üstelik renk olunca giysi detayları daha belirgin oluyor:)

    fashionist : Ben de mavinin tonunu çok sevmiştim:)

    Adsız ve kaos çok teşekkürler:) utandım:)

    yagmr : Teşekkürler:) Biz iyi bir ekibiz gerçekten:) Geçen hafta Beyoğlu Mac'den güçlü renklerde mavi ve sarı gibi farlar, rujlar aldık. Bakalım haftaya denemeler yapıp çekeriz:)

    YanıtlaSil
  16. bayılıyorum o saçlara:) çok doğal çok!

    bir de, bu ashish'i çengelli iğnelerle modifiyelemiş ve hiç beklenmedik bir clutch'la farklı bi kombin yapmıştın; onion jack skull clutch ile. aklımdan gitmedi, cidden çok beğendiğim bi kombindi.

    YanıtlaSil
  17. preen elbiseye bayıldım fotoğraflar harika başarılar diliyorum uzun zamandır sizi takip ediyorum muhteşem!!:)

    YanıtlaSil
  18. saclarinin bu tonu da guzel,dogal duruyo ama bence koyu hali de guzeldi.
    bastan asagiya siyah hos oluyo ama renge alisinca tek bi sey de olsa o anda sikilip hemen renkli bi sey aliyorum ustume ya da cantami renkli seciyorum:)onun icin resimler arasindan secim yap dersen,2,3 ve 4 derim.:)bi de sen renkli ol,alismisiz, bu kadar siyah bi tuhaf oldu:)

    YanıtlaSil
  19. Mavi elbiseye ve ayakkabıların tamamına bayıldımm..:) Saclarınız için de cok mutlu oldumm gercekten bu renk size cok yakısıyor cunku..

    YanıtlaSil
  20. Seda'cım ne kadar tatlısın:) Bravo gerçekten detayları nasıl hatılıyorsun:) Ben de o şekilde kullanmaktan çok büyük keyif almıştım:) Şimdi de içine floresan renkler giyerek kullanıyorum:)

    Cmos ne güzel böyle pozitif enerji almak ve beğeniler:) İnanın normalde iltifattan nasıl utanırım anlatamam ama blogumda sanki beni çok iyi tanıyan ve anlayan 40 yıllık arkadaşlarımla konuşuyor gibi oluyorum:) Gerçekten çok teşekkür ederim:)

    Itır'cım Haluk bayılmasa da Sonbaharda duramam yine bir iki ton koyusunu yaparım sanırım:) Net görüntüleri ben de daha çok seviyorum:) Siyah genellikle biraz da korkudan giyilen kullanımı kolay bir renk. Keskin çizgide tasarımlar dışında detayların kaybolmasına neden oluyor. Ben de giydiklerimi sanki bir tabloymuş gibi; şimdi şuraya biraz kırmızı, bu kısımda yeşil olmalı gibi yorumlarla giyinmeyi seviyorum:) Bana göre giyinirken, ne kadar güzel görünebilirim değil, kimlik, nitelik ve tanımlama önemli:)

    Bish

    YanıtlaSil
  21. Bish Dünyası çok teşekkürler:) Genelde yorumlardan pekçok kişinin de benim gibi renk sevdiğini anlıyorum:) Ne güzel yıkalım klişeleri ve tek renk alaturkalıklarını:) Saçlarımı beğendiğine sevindin:) Bilirsin biz kadınların ruh haline göre en çok oynadıkları saçlarıdır:) Ben de annemin hastalığından hafif bunalım anımda aslında hiç vaktim olmamasına rağmen bir değişiklik yapayım dedim ama baltayı taşa vurdum:) Ama yine de bunun bir ton koyusunu arada yaparım diye düşünüyorum ne dersin?

    YanıtlaSil
  22. Givency ayakkabılar gerçekten çok mükemmel ve asilmiş.daha sonra daha belirgin bir resimde kullanırsınız demi?:))))

    YanıtlaSil
  23. görsel zekama ve hafızama güvenirim ayıptır söylemesi:) aa evet, içinde floresan sarı ile patlar o elbise,! diğer renklerle değil ama sarıyla denerdim ben olsam!

    YanıtlaSil
  24. O bacakları nasıl öyle tutuyorsun? :))

    YanıtlaSil
  25. Adsız tabii ki kullanırım:) Beğendiğine sevindim:)

    Seda'cım zevklerimizi paylaşabilmek ne güzel değil mi? :) Ben de floresan sarı kullanırım diye düşünmüştüm:)

    Sel utandım gerçekten:)) Çok teşekkürler moraller yükseldi:) Kayda değer birşey yapmıyorum açıkçası:)

    YanıtlaSil
  26. Bu hallerinizi daha bir seviyorum,elbiseler ve özellikle ayakkabı seçimleriniz harika... Bu arada geçenlerde starbucks coffee de; batik desen bir jean giymiştiniz markasını öğrenebilir miyim?

    YanıtlaSil
  27. Kesinlikle arada bir değişim iyidir.. Ben de rengi bozmadan tonlarla oynuyorum sık sık.. senın de dedigin gibi kısın koyu yazınsa acık tonlar cok daha iyi oluyor.. hatta önümüzdeki ay balyaj yaptırayım diyorum malum yaz gelıyor:)

    mavi benim önceden hic giymedigim, bana asla yakısmaz dedigim bir renkti.. ancak bu sezon bir anda bir mavi tutkusu basladı bende.. hatta gecenlerde alısverıse cıktım ve eve geldıgımde aldıgım parcaların cogunlugunun mavi oldugunu farkettim:)) ve anladım kı renklere onyargılı davranmamak lazımmıs.. 29 yasından sonra ogrendim bunu :) neyse cokta gec kalmıs sayılmam galiba:)

    YanıtlaSil
  28. Slm Deniz,
    Ben de saçlarının bu halini çok hoş buldum,tam olarak ne renk bu?kim yaptı?(sakıncası yoksa tabi!:)

    YanıtlaSil
  29. ilk baştaki etek çok gitmemiş sana ama orantısız delikli elbiseyi çok beğendim gerçekten birde o kobalt mavisi çizgili elbise çok güzel bu arada denizcim saçların çok güzel olmuş

    YanıtlaSil