DB JUNK'ta kullanılan fotoğraflar ve içerik izinsiz yayınlanamaz...

24.04.2010

Defileden dolabıma, dolabımdan defileye...






































Yeni jenerasyon asla değil ama 70 ve 80'ler Punk'ını sevdiğimizi bilmeyen kalmadı sanırım:) 80'lerin ortalarına güçlü ve tarihsel alt kültürlere dayanan özgün tasarımlarıyla damgasını vuran, koleksiyonları sanat galerilerinde sergilenmiş, moda dünyasının cultlerinden Pam Hogg son yıllarda yine çıkışta...





































David Bowie gibi geçmişin en büyüklerini de giydiren Pam Hogg'un single'ı da var ve sahnede çok iyi duruyor:) Efsane punk kraliçesi Siouxsie Sioux'un da yakın arkadaşı.  Müzik ve moda birlikteliğinden doğan sonuçlar ne kadar farklı değil mi? :)





































Pam Hogg'un tipik parlak korse elbiseleri, omuzlar geniş ve yüksek, kentsel zırh görünümlü  eklemli modelleri abartılı mizah tadında...
Bu Kış 2 kg aldım ama neyseki kumaşlar esnek kurtarıyor:) Bütün kış tayt giyince farkında bile olamadım rahatlık iyi geldi:) Tabii ki skinnycook reçetelerimin yardımıyla bu ay o 2 kg verilecek:)





































Pam Hogg'un Hell's Angels ile Joan of Arc'ı futuristik çizgide referans aldığı koleksiyonlarında Savaşçı Kraliçe'yi görebilmek mümkün...



Anatomik yapıdaki çizgiler arkada da devam ediyor...














Fotoğraflar : Beg


















Pam Hogg, Rihanna ve Lady Gaga'nın da sıkı takibinde...






















Rihanna'nın üzerinde ki Pam Hogg Yaz 2010 koleksiyonundan...



Sahne kıyafeti olarak çok güzel ama tabii bizler için elbise ve catsuitleri:)
























Pam Hogg
Bayılıyorum o döneme, keşke daha önce doğmuş olup o dönemleri yaşasaymışım:) 80'lerin ortalarında arkadaşı Vivienne Westwood ile paralel fikirler gelişse de ayırt edici bir şekilde her ikiside kendilerine özgüymüş...
Lady Gaga biraz daha geç keşfetmiş üzerindeki Kış 2010 ama bu rengi ve mat olmasını çok sevdim. Geçmişteki koleksiyonlarında da böyle mat modelleri varmış daha çok beğeniyordum ama seyahatlerimde vintage butikleri ikinci el satanları dahil ortalığı altını üstüne getirsem de bulamamıştım:( Yine yapmış:) Soldout olacağı kesin elbise versiyonu varsa Londra Browns'a şimdiden sipariş geçilmeli:) Yalnız bunun içinde korse var ve diğer elbiseleri gibi rahat görünmüyor ama herşeye rağmen diz boyu daracık versiyonunun benim olmasını isterdim:)

7 yorum:

  1. harika görünüyorsun...böyle kumaslari herkes tasiyamaz! bende'de hep öyle oluyor...rahat kiyafetler tercih ettigim dönemlerde hep fark etmeden kilo aliyorum :)

    YanıtlaSil
  2. Wow çok etkileyici iki elbise de, ikinciyi daha da çok yakıştırdım sana!

    YanıtlaSil
  3. Eger bir zaman makinam olsaydi bende ilk Vivienne Westwood'un 80'lerin basinda ortaya bomba misali attigi "Pirates" Collection zamanina giderdim! Deniz&Beg calismalarina bayiliyorum:)

    ~~~

    "As Westwood states: "Creativity comes from technique." Her knowledge of the history of clothing and her fascination for different cultures -their sense of elegance, liveliness, potency, eroticism, or sauciness- fuels her ingenious designs for men and women. Anyone aspiring to wear the Fashion Queen's label must be prepared to stand out."

    Icons of Fashion, The 20th Century/ Vivienne Westwood (pg.119)

    YanıtlaSil
  4. Pam Hogg tasarımlarını Rihanna'dan daha iyi taşıyorsunuz 2.fotoğraftaki elbisenin altına kalın topuklu ayakkabı mükemmel durur.aksesuarlar(takı) konusunda hala ısrarcıyım :)

    YanıtlaSil
  5. hıc kılo almıs gıbı bır halın yok:)
    bı de su lady gaga berbat bır muzık yapıyor.dıkkatlerı baska yone cekmeseydı bu kadar populer olur muydu acaba?

    YanıtlaSil
  6. Burcu çok teşekkürler moral oldu:)Kış aylarında birkaç kilo fazlayada ihtiyaç oluyor aslında hastalıklara karşı:)Pam Hoggları yazın en formda zamanda giymek gerekiyor galiba, bütün fazlalıklar ortada:)

    Alışveriş cini bende miniyi daha iyi taşıdığımı düşünüyorum. Uzun darlarda yanda basen olmayınca hafiften tren gibi uzun ince dar bir görüntü oluyor, ip gibi:) ama son zamanlarda pin-up çizgisinde dapdaracık diz boyu elbiselere de bayılıyorum:)

    Neslie hep beraber gider ve mutlu mutlu yaşardık:)Çok teşekkürler, sevgiler:)

    İstanbul fashion addict çok teşekkür ederim gerçekten, bu moralle sırtım yere gelmez artık:) Çok teşekkürler:) Ben de takı çok seviyorum ama buralarda kendime göre bulmakta zorlandığım tekşey diyebilirim:)

    Itır'cım hamileliğimden beri hiç bu kiloda olmamıştım ama hiç dert etmiyorum, sağlık olsun 2 kgın ne önemi var:) Lady Gaga'nın yaptığı müzikle görüntüsünün tutmaması beni rahatsız ediyor. Kadın Britney gibi sıradan müzik yaparken bambaşka bir düşünce yapısıyla giyiniyor. Bu da fazla suni bir görüntü oluşturuyor. Rihanna öyle değil müziği ve görüntüsü örtüşüyor. Ben çok beğeniyorum:) Lady Gaga hiç şarkı söylemeseydi giydikleriyle fashion guru derdik ama alt kültürünü bilince...

    YanıtlaSil
  7. Υouг style is veгy uniquе соmpaгed to other folκs I have rеad stuff frοm.

    Mаny thankѕ foг pοѕting
    when yοu havе the oppoгtunity, Guess I will juѕt bоok mark this web sіte.


    Feеl frеe to vіsіt mу web ѕite .
    .. Chemietoilette

    YanıtlaSil