DB JUNK'ta kullanılan fotoğraflar ve içerik izinsiz yayınlanamaz...

29.03.2010

Sağlıklı ve hafif yemek tariflerim ile 2. blogum Skinnycook'a 1 Nisan'da başlıyorum:) Önerilerinizi bekliyorum:)


Can hafif kurabiyelerime bayılır:)
Beg muffin sever:)

Seçim yapamadım:) Ben de tüm hafif reçetelerimi seviyorum galiba:) 
Fotoğraflar: Beg, Deniz Berdan
  • Sağlıklı ve hafif yemek tariflerim...
  • Benim gibi büyük porsiyonlarda yemeyi seviyorsanız miktarda fazla içerikte hafif öneriler...
  • Restoranlara gittiğimizde menüden ufak değişikliklerle hafifletebileceğimiz alternatifler...
  • Başka neler görmek istersiniz? Önerilerinizi bekliyorum:)
  • http://dbskinnycook.blogspot.com/ 

23 yorum:

  1. tatlı krizi alternatifleri fena olmaz :)

    YanıtlaSil
  2. woohoo!!
    yakın takibe alıp tariflerini merakla bekliyoruz DB :)

    1- mesela Starbucks için yaptığın sevimli kurabiyelerin tarifini çok merak etmiştim
    2-bi de içecek tarifleri de koy pliz
    limonata, frozen gibi..
    Sunumlarının baştan çıkaracağına eminim!!! :P

    YanıtlaSil
  3. 70kilo vermiş birisi olarak benim için moda kadar diyet bloıgları da önemli ve bence bu blogta lezzzetli ama lıght olan kalorileri düşük malzemelerle yapılaiblecek pratik yemekler ve kilo koruma programına yardım edecek öneriler fena olmaz:):)

    YanıtlaSil
  4. bu arada ben şahsen sizinde nasıl beslendiğinizi nasıl bu kadar fit kaldığınızı ve hangi sporları yaptığınızı merak ediyorum.. sizde kendinizle ilgili sırlar ve ipuçları verirsiniz eminim daha da ilgi çekici olacaktır:)

    YanıtlaSil
  5. sağlıklı ve hafif olucak tatlı tarifleri isterim cookie ler kekler meselaaa :)

    YanıtlaSil
  6. bu blogunuzu ihmal etmeyin ama. ben çok fazla tatlı seviyorum.böyle tatlı krizimiz geldiğnde ne yapabiliriz bunun için önerilerinizi bekliyorum.
    bir de db junk için şöyle siyah beyaz, gece kıyafetleri içinde bir çekim yapın ne olur. rita hayworth gibi kadınsınız maşallah...

    YanıtlaSil
  7. keşfettiğim zamandan beri heyecanla bekliyorum, deniz ne zaman yemek-tarif-görsel post'u girecek acaba diye:))

    bi kere, yemek ve ruh sağlığı arasındaki ilişkinin yadsınamayacak derecede olduğuna ve ''ne yersek oyuz''a dikkat çekecek bir çalışma olacağını tahmin ediyorum. tanımadan tanımış gibiyim seni:)

    bu yüzden severek okuyacağımdan eminim. zaten nick bile yeterince ironik ve eğlenceli: skinnycook!

    kremasız, gdo'suz, katkı maddesiz ve düşük kalorili ama besin değeri yüksek, ayrıca göze oldukça hitap eden bişiler göreceğim sanki.. sağlıklı ve hafif yemek gibisi yok; resmen ayrı bir yaşam tarzı. starbucks projende senin de bu bakış açısına sahip olduğunu görmek beni mutlu etmişti. çünkü formunla da dikkat çeken birisin ve insanların her fit kadını anoreksik, az yiyen, yemek yapmayan.. vs. sanmasından da hiç hoşlanmıyorum! o yüzden heyecanla bekliyorum:)

    YanıtlaSil
  8. fotoğrafa bayıldıım demek dün 3 saat sevimli kurabiyeleri yaptınız:)
    yeni blogunda eminim burası gibi harika bir blog olacak. umarım senin tariflerini deneyerek biraz zayıflayabilirim:)

    YanıtlaSil
  9. Yemek tariflerinin yanı sıra gittiğiniz restoranlarda beğendiğiniz,önerebileceğiniz lezzetler..İllaki şunuda denemelisiniz diyeceğiniz seyler görmek isterim ;)

    YanıtlaSil
  10. bu yemek blogun modayı geçerse şaşırma sakın:)(ilgi,alaka babında)

    ya ben bu ara acaip bira,patates takılıyorum.(dark olcak bi de bira 1 hahahhahaha)1 ay izmir'de kalırsam olacağı budur,kordon alemlerinde:)))

    neyse bi an önce hazırla blogunu ,keyifle okuyacağımdan eminim,Denizcim :)

    YanıtlaSil
  11. Sim : Tatlımızı kan şekerimizi düşürmeden ara öğün olarak tüketiriz:)

    Vintage peony : Starbucks tarifini koyarım tabii:) Yaz içecekleri favorim. Evde sürekli yağsız yoğurt ve sütle yaparım. Diyet formulada da üyelerimiz için smootie gibi frozen meyveli ayranlar yapıyordum:)

    Okan sağlığın için süper birşey yapmışsın, bravo gerçekten:) Tabii korumak çok önemli. Ailemin ve kendimin beslenme sistemini severek paylaşırım:)

    melikeg : Pasta ve ekmek şefi olduğum için pastry benim profesyonel işim aslında:) Ama ben işin hep hafif ve sağlıklı tarafıyla ilgilendim şimdiye kadar:) Muffin ve cookiesiz olmaz:)

    Ahmet : Yok merak etme, bu benimhem işim hem yaşam şeklim ama aynı zamanda hobim:)

    Seda'cım çok tatlısın:) db junk'ın ilk gününden beri yemek blogumun araştırması içindeydim. Yemek fotoğrafı çekmek çok farklı, profesyonel ışık gerekiyor, yoksa yemekler kırmızı görüntüde pekde çekici olmuyorlar. Işık işini çözdüm sonunda. Bu hafta başlıyorum:) Çok keyifli olacak sizlerle paylaşmak:)

    Kapkara Camdan Kelebek : Resmi beğendiğine sevindim:) Tabiiki 3 saat bunu yapmadık:) Can, Beg ve benim olduğum yine renkli kartonlarla 2 boyutlu oluşturduğumuz amatör olarak kendimiz çektiğimiz başka fotoğraflarda var bu akşam yayınlayacağım:) Eski dergici olunca nedense kafam hala öyle çalışıyor, yeni bloga yeni görsellerle imaj fotoğrafı vs, bakalım beğenecek misin :) İdeal kiloda olma veya kilo kontrolü aslında hiç de zor değil, Gayet hissetmeden keyifle verebilirsin:)

    Droplet : Tamam, çok eğlenceli olacak:)

    YanıtlaSil
  12. Itır'cım süper keyif:) Tabii ki yemek yemek hayatta ki en büyük zevklerden ancak netice de seçimlerimizle varız:) Tamam bira patates yaparken en azından haftada bir kızartma değil fırınlanmış patatesle light bira olmaz mı? :)

    YanıtlaSil
  13. Zaman zaman basında okumuştum diyete uygun menülerinizi ve beslenme alışkanlıklarınızı şimdi düzenli bir blogla yakın takipciniz olacağım..Şahane..

    YanıtlaSil
  14. Bol bol tatlı olsun!
    Evet sağlıklı ve hafif olması gerek... Hm... Çikolataa. :( Başka bişey düşünemiyorum şu ara.

    YanıtlaSil
  15. Zamandan sızan : O zaman sık konuşacağız :) Yazıların anlamı değişmeden karşılıklı bilgi akışı daha keyifli olacak:)

    Eda : olacak:) Reçetelerim yapılabilecek en hafif versiyonlar olmakla birlikte hiç kalorisiz değil elbette:) Onları daha rahatlıkla ama tabii miktar ve sıklık kontrolü yaparak tüketeceğiz:)

    YanıtlaSil
  16. görsellik konusunda senden şüphelenmeyeceğimizden emin olabilirsin:))

    ama tekrar ediyorum; bi kere, yemek ve ruh sağlığı arasındaki ilişkinin yadsınamayacak derecede olduğuna ve ''ne yersek oyuz''a dikkat çekecek bir çalışma olacağını tahmin ediyorum. tanımadan tanımış gibiyim seni:)

    bu yüzden severek okuyacağımdan eminim. zaten nick bile yeterince ironik ve eğlenceli: skinnycook!

    kremasız, gdo'suz, katkı maddesiz ve düşük kalorili ama besin değeri yüksek, ayrıca göze oldukça hitap eden bişiler göreceğim sanki.. sağlıklı ve hafif yemek gibisi yok; resmen ayrı bir yaşam tarzı. starbucks projende senin de bu bakış açısına sahip olduğunu görmek beni mutlu etmişti. çünkü formunla da dikkat çeken birisin ve insanların her fit kadını anoreksik, az yiyen, yemek yapmayan.. vs. sanmasından da hiç hoşlanmıyorum! o yüzden heyecanla bekliyorum:)

    YanıtlaSil
  17. denizcim zamanlaman da harika yani:) tam yaz geliyor panigindeyken hanimlar cok sabetli olmus, ustelik saglikli da olacaklar oh oh! annem giritli, onun bir defteri var, ankaraya gittigimde oradan sana bir iki tarif asiricam soz:)

    YanıtlaSil
  18. :)))light bira bira mı diyo bi arkadaşım bana ,hahhaha:))
    ne fenalar değil mi, baştan çıkarıcı arkadaşlar:))

    YanıtlaSil
  19. Seda'cım beni gerçekten de çözmüşsün:) Hafif yemekler konusunda şimdiye kadar danışmanlık verdiğim yerler oldu:) Ne yazık ki Türkiye'de hatta çok şaşırırsın dünyada hafif yemekler özellikle pastry ürünler konusunda bilgi sahibi şefler yok denecek kadar az. Türkiye'de yerli, yabancı gerçekten çok iyi şeflere hafif yemekler konusunda danışmanlık verirken de gerçekten çok şaşırmıştım. Tabii onlar için işin lezzet kısmı ön planda olduğu için yağlardan ve şekerden esirgemiyorlar:)

    Styleboom : Hımm annende neler vardır kimbilir:) paylaşırsan seviniriz tabii:)

    Itır : Yaaa ne biliyim hiç alkollü içki sevmeyen biri olarak farkı anlamıyorum:) Çok mu kötü? :)

    YanıtlaSil
  20. :)) ne kadar güzel! evet yaa, gelsin mascarpone gitsin avokado yağı.. abarttıkça abartıyorlar! ama dediğin kadar olduğunu bilmiyordum.. bu arada çok iyi şef demişken, mimolett'e gitmediysen gitmelisin!

    YanıtlaSil
  21. Tarifleri bekliyorum, ben yapmaya hazırım :))

    YanıtlaSil
  22. tariflerin yanı sıra formda kalmanızı saglayan diger ögeleride paylaşsanız fena olmaz:) ama tamamen bir yemek blogu olacaksa 3.blogu bekliyoruz :)

    YanıtlaSil
  23. Seda : Mimolett'i çok duydum:9 Haftaya gidelim diyoruz:)

    Moda Cadısı : yapıp bize de post yaparsan ne güzel olur:)

    evrim-idil : Sık sık tarifler ve gittiğimiz restoranlarla birlikte ipuçları olacak:)Davranış değişiklikleri ilk zaman çok, uğraşamam gibi gelsede bir süre sonra tamamen refleks halini alıyor:) Aslında küçük farklar hayatımızın kalitesini arttırıyor:)

    YanıtlaSil