DB JUNK'ta kullanılan fotoğraflar ve içerik izinsiz yayınlanamaz...

8.07.2012

Güney Sahillerinin Sempatik Butiği...

Güney sahillerinin en sempatik ve kendine has butiği İpekçe'de DBB'de yer alıyor.
Çeşme ve Bodrum Türkbükü'de yer alan ve farklı etnik kültürlerin izlerini taşıyan objelerin, giysi ve aksesuvarların yer aldığı butikteki tek mayo markası DBB...
Butiğin sahibi İpek Hanımın dünyanın dört bir yanından taşıdığı zevkli seçimlerine biz de yıllardır hayrandık ve mayo markamızı çıkarır çıkarmaz ilk işimiz kendisini aramak oldu. Bizim için ürünlerin satılması bir yana işin ruhu ve içimize sinmesi ve fikirlerimizin uyuştuğu bize ve hedef kitlemize keyif verebilen yerlerde bulunması önceliğimizdi:)
Umarım siz de bizim kadar keyif alabilirsiniz İpekçe'nin ruhundan:)
DBB'lerin ilk renk alternatifleri daha çok taş ve doğal renklerden oluşuyordu.
Hemen her modelde farklı renk alternatifleri de yer alıyor.
Bu model askılarının çıkabilir olmasıyla rahatlıkla güneşlenmeye olanak sağlıyor. Üzerindeki likralı fiyonk detayında tül kullandık ki kolay kuruyabilsin ve daha hafif profil olabilsin:)
Üçgen bikini, mayo kumaşı üzeri likralı dantel kaplı. Metal halkaları ve canlı rengin koton dantelle  patlak renginin etkisinin azaltılması ile daha kolay kullanılabilirlerden...
Gelecek sezonda da çokça görebileceğimiz pastel renk birlikteliği koton fisto dantelin girmesiyle eski dönemleri çağrıştırıyor.
Kapsız alternatiflerden...
Yukarıdaki modelin pastel renk kombinasyonlu alternatifi. Biz gri pembenin birlikte kullanımını seviyoruz. Üstelik pembeyi kendi başına kullanmak istemediğimiz için gri fisto ile pembenin etkisini azaltmak istedik, tabi seçim sizin:)
Üçgen modellerden halatlı altlı alternatifi...
Pastel renk severlere...
Canlı renklerin likralı dantellerle etkisi azaltılarak kullanımı koleksiyonda en çok uyguladıklarımızdan...
Salt mayo kumaşı tercih edenlere...
Üçgen bikiniler ençok tercih edilenlerden olsada şahsen sağdaki model benim en çok kullandığım model diyebilirim:) Tabi bizim üçgenlerde de koleksiyonun izlerini görebilmek mümkün:)
Broşürlerimiz:)
Tabi marka yeni ve ilk defa kendi ülkemizde çıkış yaptık ve sizlerle her bir detayı paylaşmak istiyoruz:)  
İpekçe'nin şahane yorganları. Her yıl niyetliydim ama bu yıl üşenmeyip İstanbul'a da taşıyacağım. Çiçekliler ne kadar güzel değil mi?
Bu tepsilerle şahane kekler, kurabiyeler, çaylar  servis edilebilir...
Ben en üstte ortada kenarları puantiyeli gibi olanı gözüme kestirdim.
İpekçe'ye girdiğinde insan birbirinden güzel objeleri gördükçe nereye bakacağını şaşırıyor. 
Tam bir gündüz insanı olan ben bile Bodrum'un akşam saatlerinin hastasıyım. Cennet bu olsa gerek...
Fotoğraflar Deniz Berdan

4 yorum:

  1. DBB ler sahane Denizcigim, cok guzeller tebrik ederim:):) Burada da kapis kapis giderler keske burada da olsaniz.
    Agustos'ta ben de insallah Turkbuku'ndeyim, gri-siyah bandeu var ortadan korsaj bagcikli gibi, gozume kestirdim, yeni anne vucuduma olursa hemen alacagim:):)
    Umarim orada olursun gorusuruz:)

    YanıtlaSil
  2. Stilize'cimmm çok teşekkür ederim:) Gelecek yıl için global pazara girme girimşimlerimiz olacak:) Özledik seni çok. Sen ne zaman Bodrum'a geliyorsun? Biz 20 Temmuz'da dönüyoruz işler birikti:P Gelince ara lütfen:)

    YanıtlaSil
  3. Siz hep tatile cikin yahu ne guzel nerdeyse hergun bir post okuyoruz seviniyoruz,spor ve beslenme listenizi hala bekliyoruuzzz :) iyi tatiller

    Melek

    YanıtlaSil
  4. Melek'cim bende o kadar mutluyum ki tekrar daha aktif post yayınlayabildiğim ve sizlerle paylaşabildiğim için:) Yok artık işler de bir yere kadar, rutin postlara devam edeceğim söz:)

    YanıtlaSil