DB JUNK'ta kullanılan fotoğraflar ve içerik izinsiz yayınlanamaz...

10.07.2012

Beg's way

Bundan sonra ara sıra gittiğim dolaştığım yerleri vs. DB Junk'a yazacağım. Bugün kendi stilimi size anlatmakla başlamak istedim. Doğrusu gerçekten sahip olmak istediğim parçalardan bazıları aşağıda. =)
Flatforms! Spice Girls'ün doksanlara kazandırdığı bu ayakkabılar almak istediklerim arasında bir numarada. Her gün interneti açıp bunlara bakmaktan kendimi alamıyorum. Bu ayakkabılara buradan  ulaşabilirsiniz. Jeffrey Campbell'ın en sevdiğim ve sadece kahverengisi kalan MUNSTER shoes ilk tercihlerimden. Sonbaharda okulum başladığında İngiltere'de ilk işim bu ayakkabılardan edinmek olacak. Elime geçirdiğim anda ayağımdan çıkarmam! Tek yapmam gereken siyaha boyamak:)
Moonsoon saloon X Buffalo 90'ların flatform'unun devamı niteliğinde. Çok sempatik ve kocaman olan bu ayakkabılar yumuşacık ayıcıklara benziyor. Giyme de yanında yat!
Yine Jeffrey Campbell'dan bir ayakkabı. Ayakkabının transparan olması, benim gibi çorap bağımlılarını baştan çıkarmaya yeter. 
 Taytlar! Hiç vaz geçemeyeceğim, çok ama çok rahat, desenli taytlar! 
Son derece realist kas yapısı ultra süper-sonik duruyor gerçekten.
Hiç jartiyer tayt görmüş müydünüz? Gerçekten çok yaratıcı. Almak istediğim ürünlerden biri daha. Burada olmaz ama Londra'da giyilir. Dönüp kimse de bakmaz.


 Ve işte kadife taytlar! Kadifenin her zaman dokusunu sevmişimdir.


Şortlar! En çok kullandığım kıyafetlerden biri olan şortlar bu sezon özellikle dip-dye olarak kullanılıyor. Ben yüksel bel kullanmayı seviyorum. Aslında sadece şortlarda değil, etek, pantolon, tayt, elbisede de yüksek bel tercih ediyorum. Şortun ustaları runway dreamz bana göre gerçekten şortlarda iyi iş çıkarıyorlar...

9 yorum:

  1. Sortlar gercekten super ..ve seffaf ayakkabi :) bayildim .

    YanıtlaSil
  2. Şortlara bayıldım, harikalar...
    Jartiyer tayt ise malesef buralarda imkansız =(

    gizemizmirli.blogspot.com

    YanıtlaSil
  3. Çok sevindim Beg! Senin tarzına bayılıyorum. Şortlar ve taytlar gerçek ten inanılmaz :)

    YanıtlaSil
  4. Yorumlarınız için herkese çok teşekkür ederim =) Sizlerin sayesinde post yapmaya ısınıyorum.

    YanıtlaSil
  5. Tarzımız hemen hemen aynı olduğundan senin postların çok keyifli olacak gibi görünüyor. Ben de buffalo'yu deli severim. Jeffrey campbelları da severek izliyorum ,sadece izliyorum, o kadar ama. Fiyatlardan yaklaşılmıyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. haha süper! Fiyatlar hakkında da haklısın malesef talep çoğaldıkça fiyatlar da artıyor mu nedir? Buffalo'lar da aynı şekilde yüksek fiyatlarda. Bir şekilde para biriktirmeye bakıyor olay =)

      Sil
  6. ben de ne zamandır şu önden bağcıklı gibi ipli deri taytlardan arıyorum.nerden bulabilirim bi fikriniz var mı?(taytlarda alttan 2nci sıradaki soldaki tayt gibi)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu ve bunun gibi bir çok harika taytları http://www.blackmilkclothing.com/ sitesinden bulabilirsin =)

      Sil
  7. Black Milk'in İngiltere'de satıldığı mağazalar varmı?

    Melek

    YanıtlaSil