DB JUNK'ta kullanılan fotoğraflar ve içerik izinsiz yayınlanamaz...

25.08.2011

Orjinalinden iyi:)

Kişiselleştirdiğimiz Penti by Deniz Berdan Koleksiyonundan bir görüntünün harika bir suluboya illüstrasyonunu yaparak süpriz yapmış sevgili Mustafa Soydan.
Orjinalinden iyi olmuş, öyle değil mi?:)
Daha fazla Mustafa Soydan için tık tık...

 Fotoğraf Cengiz Dikbaş

4 yorum:

  1. muhteşem muhteşem. mustafa gerçek yetenek! bak benim header'ıma:)) senin de makyajın ve bronzluğun bi ayrı muhteşem!

    YanıtlaSil
  2. Bloggunuzun cook yakin takipcisiyim sizin de :)) penti icin yaptiginiz koleksiyonun kokteylinde tanismistim sizinle ve hayran kaldim hem size hem koleksiyonunuza. Fakat anlayamiyorum onceki koleksiyonu neden bunlar gibi yapmadiniz eger bunlari daha cok begendiyseniz :D

    YanıtlaSil
  3. Seda şimdi gördüm header'ını nefis olmuş, güle güle kullan:)

    Adsız İsim bırakabilseydin daha çok sevinirdim. Takipçilerimi çok seviyorum. Samimiyetleri ile ailemin birer parçası gibiler. İçten güzel yorumlara bayılıyorum:)
    Şimdi koleksiyon olayı şöyle; Geçen yıl 2D pin-up konusu bir proje kapsamındaydı ve hiç koleksiyon olarak adlandırmadım. Herşeye rağmen yeni fikirli oluşu ile comics havasında güzel bir çalışma oldu ve memnun kalındı.
    Yaz koleksiyonumuz bizim için geçiş dönemi olması nedeniyle bizi yansıtsada aslında çıkmak üzere üretimde olan çalışmalarımızı koleksiyon olarak tanımlayabiliriz.
    Yalnız burada önemli bir konu; Tasarımcı her sezon yeni fikir verebilmeli kendini tekrarlamamalı! Tabi kendi çizgisi ve olayları yorumlayışı, üslubu benzerlikler gösterebilir ancak yeni fikir vermedikçe kısa dönemli ticari olmabilmekten öteye gidemez.

    YanıtlaSil
  4. Kesinlikle katiliyorum :) ah zaten sizin katilmadigim bi yorumunuz,dusunceniz varmi ki :D az once bir google hesabi actim adim yanlizca burda emaille soyadda birakabilirim :) sizinle tekrar gorusmeyi o kadar cok isterdimki ayrica siz bu kadar uzun ve ozenli bir cevap yazinca acayip sasirdim ve sevindim cunku genellikle sizin cevrenize yazinca cevap alamiyorum iste sizi bu yuzden seviyoruum :D

    YanıtlaSil