DB JUNK'ta kullanılan fotoğraflar ve içerik izinsiz yayınlanamaz...

7.10.2010

Modifiye severlere...

Bazıları TV karşısında çekirdek yer, kimisi örgü örer biz de modifiye etmeyi seviyoruz:) Derili taytımı geçen hafta modifiye etmek amaçlı Topshop'tan almıştım. 
Deniz Berdan
Nasıl modifiye edeceğinize karar verdikten sonra gerisi tamamen tecrübe ve el alışkanlığı ile geliyor. Canınız istediğinde vaktinizde varsa kolaylıkla eşyalarınızı, giysi ve ayakkabılarınızı modifiye ederek kişiselleştirebilirsiniz. İşin kritik kontrol noktası ise ne yapacağınıza karar verdikten sonra doğru malzemeleri kullanmak ve tabii ki biraz sabır:)  
Bir taraf kuruduktan sonra diğer tarafa geçmelisiniz. Özellikle yeni başlayanlar için boyayı kusursuz kullanabilmek ve taşmaları önlemek amacıyla kağıt bant kullanmalısınız vs.
                                                        Deniz Berdan
 Silüet şeklinde dikilmiş deri kısmı Pabeo marka opak kumaş boyası ile fırça kullanarak boyadım. Genellikle bu tür boyamalar en iyi deri veya suni deri üzerinde iyi sonuç veriyor. Bazı kumaşlar çok daha fazla boya yeselerde birkaç kat sürerek boyayı ve rengi tutturabilmek mümkün olabiliyor.
Deniz Berdan
 Elinizi korkak alıştırmayın:) Belki ilkinde, en kötü birkaç defadan sonra iyi sonuç alabilirsiniz. Ben de şu pantalon ve tayt paçalarının kısa gelmesine sinir oluyorum. Aslında biraz uzun üretip paça boyunu alan kişiye göre ayarlamak en iyisi ama biz develeri düşünmüyorlar anlaşılan:) Her an ihtiyaçtan tayt üretimine girebilirim:)
 Deniz Berdan

23 yorum:

  1. harika olmuş ellerinize sağlık düz çizgileri severim bu sizi hem çok daha uzun hemde inanılmaz zayıf göstermiş sevgiler banada beklerim özellikle moda dünya blogum ilginizi çekeceğine eminim...

    YanıtlaSil
  2. harikaa olmuşş yaa bayıldmm

    YanıtlaSil
  3. sAHANE olmus!!benm olsa siyah bir tank ve tek renk canli bir stiletto ile tamamlardm,tatli bi ray-ban ile salina salina.. :)x

    YanıtlaSil
  4. Tüm fotoğraflar çok güzel olmuş ama ilk iki kareyi ayrı bir sevdim:)
    Modifiyeye artık söyleyecek bir kelime bulamıyorum:) Yine çok güzel..

    YanıtlaSil
  5. İkimiz İkimiz Beğendiğine sevindim:) Dikey çizginin ince ve uzun gösterme etkisi var ama silüetle birlikte olunca etkisi iki kat artıyor sanki:) Tamam hemen bakıyorum:)

    Retromodda Teşekkürler:)

    İlkin'cim eminim sende süper duper dururdu:)

    YanıtlaSil
  6. Kübra beğendiğine sevindim:) Ben de senin yeni koleksiyonunu merakla bekliyorum. Onun için güzel bir prodüksiyon yaparız:)

    YanıtlaSil
  7. ayyyy harika olmuş.İtiraf ediyim bende en kısa zamanda kumaş boyama işine başlıcam.Çok hoşuma gidiyor.İlk zamanım olduğunda boya almaya çıkınca denemelere başlamak istiyorum :)

    YanıtlaSil
  8. çok beğendim.biz tek renk çorapları ve üst üste giyilmiş renkli çorapları farklı şekillerde keserek başladık ama bu kumaş boya tekniği de çok güzel. hem rahatlama hemde değişiklik.ellerinize sağlık :)

    YanıtlaSil
  9. kıyafetlere eğlence katmanıza bayılıyorum. karikatür gibi :) kot montumu, taytlarımı ve dolapta giyilmeyi bekleyen tek renk çoraplarımı rengarenk yapmak istiyorum :)

    YanıtlaSil
  10. Duygu yap tabii, blogunda da paylaşırsın:)

    Banu gerçekten terapi gibi geliyor. Alışınca pek zamanını da almıyor. Önemli olan karar aşaması. Fikri bulduktan sonra uygulaması çok keyifli. Ben önünü TV karşısında ilk filmde, arkasını ise önü kurukduktan sonra diğer filmi izlerken yapmıştım:)

    Zoipla Beğendiğine sevindim:) En çok kullandığın ve sevdiğin renklerden olsun. Sonunda neye benzeyeceğini hayal ederek başla ki bitince hayal kırıklığı yaşama:) Harika yaptıktan sonra da paylaş bizimle:)

    YanıtlaSil
  11. http://bilgeceler.blogspot.com/

    fotolar harika :) sevgiler!

    YanıtlaSil
  12. Deniz'cim valla eminim bunu isteyen cok kişi vardır ama bende dayanamayacagım artık:)su modifiyelerin öncesi sonrası olsa hatta bide yapım aşamasından bir iki kare olsa tadından yenmeyecek sende dusunuyorsundur ama ben soledım rahatladım :)) gorusmek uzere

    YanıtlaSil
  13. haha ayşegül hemen adım adım diy projesi istemiş ama evet süper olabilir bence de çünkü ben tayta bayıldım harika olmuş :D

    hatta gaza geldim böyle artık pek de sevediğim pantolonlarımı boyama işine girişsem mi diye :D

    şu alexander mcqueen in "boyacı ustası" tipi pantolonu gibi :)

    YanıtlaSil
  14. Jolie teşekkürler:)

    Ayşegül'cüm ben bunları TV karşısında film seyrederken yaptığım için fotoğraf çekmek aklıma bile gelmiyor fotoğrafını çekmek ama haklısın yapsam daha açıklayıcı olacak galiba:)

    Can'cım beğendiğine sevindim:) Bence kesin yapmalısın. Beğenmediğin eşya ve giysilerin artık kullanım dışı kalmış demektir. Güzel fikirlerle geri dönüşüm yapabilirsin aslında:) Yaparsan post yapmayı unutma lütfen:)

    YanıtlaSil
  15. Bir giysiyi baştan yaratmak çok özel bir şey... Bu yeni ürünü giyip, başkasında olmadığını bilmek daha da özel bir şey... Muhteşem olmuş...

    YanıtlaSil
  16. evt gerçekten etkisi iki kat artıyor hele renkler capcanlı olunca mükemmel olmuş

    YanıtlaSil
  17. deniz hanim bugun bursadaki keyifli soylesi harikaydi

    YanıtlaSil
  18. twitter'dan takip ediyorum sizi. Blogun tümüne baka baka hayran kaldım. içimi açtı herşey...

    YanıtlaSil
  19. ALEV...aynı dertten bende sıkıntılı olduğum için anlarım tayt boyu proplemini derin markası bu konuda başarılı kesmek zorunda bile kalabilirsiniz bazı modellerini bende izmi,rde kumaş boyası arıyorum ama çok zor bulmak güzel izmirimiz hiç bir şehre değişilmez ama bu konularda biraz zor bir şehir

    YanıtlaSil
  20. deniz hanım kumaş boyası olarak hangi markayı kullanıyorsunuz

    YanıtlaSil
  21. Deniz hanımcım,
    Size bişey sormak istedim.Benim bir eteğim var pencil skirt onu modifiye etmek istiyorum.Ama daha önce hiç böyle bişey yapmadım.Bu postunuzdaki gibi uygulasam olurmu acaba? Eteğe bandaj tarzı modifiye yapmak istiyorum.Burdan resim paylaşabilsem keşke:-(Ya da eğer üşenmezseniz etek benim blogta şu postta bakarsanız eğer ve fikir veriseniz çok sevinirim.: http://papis-style.blogspot.com/2011/04/etek-skirts-by-papis-style-featuring.html
    HERVE LAGER BANDAGE SKIRT.Nasıl boya almalıyım ve nasıl başlamalaıyım:-(
    Çok tşk.ederim şimdiden.

    YanıtlaSil
  22. boyayı nerden aldınız acaba?

    YanıtlaSil
  23. anne- kiz bu isi yaparken cok egleniyorsunuz.
    have fun...

    YanıtlaSil