DB JUNK'ta kullanılan fotoğraflar ve içerik izinsiz yayınlanamaz...

23.10.2010

Beg yeşil saçlı versiyonu ile:)

Kendi okulu CSM dışında arkadaşları da var. Bu da London College of Fashion'dan arkadaşı Bulgar asıllı Stefan:)


11 yorum:

  1. Awww yeşilin tam istediğim tonuu :) Bende yapmıştım yeşil ama daha çok çimen yeşiliydi,açılıncada hoş olmuştu ama bu turkuaz süpermiş.Bu arada Beg'i sanki yakın bir arkadaşım gibi özlemişim ne acaip :) Umarım okulu iyi gidiyordur ve mutludur,çok selamlar...<3<3<3

    Melek

    YanıtlaSil
  2. Güzel renk değil mi:) Sorma ben de çok özledim tatlımı. Bakma çıkabildiği nadir günlerden bu fotoğraf yarın devamını geniş post yaparım:) Deli gibi gece yarılarına kadar çalışıyor. Çoğunda skypedan karşıklıklı o tırnak yerken zamana karşı yarışılıyor:) Burada işlerimi biraz toparlayıp birkaç günlüğüne görmeye gideceğim :)

    YanıtlaSil
  3. haha süpermiş yeşil saç beg de yeşil yapsın, gerçi beg ne renk yapsa olur ona.
    bu arada deniz, modifiye olayına post girdiğin gün giriştim ve sonuç acayip başarılı oldu. ben pembe üzerine siyah yaptım. çok seksi ve çok tarz oldu. ama gizlilik nedeniyle paylaşmadım blogumda. senin blogda da mail adresi bulamadığımdan gönderemedim.

    bana mail atarsan sana profesyonel olarak çektirip gönderirim modifiye çoraplı ve pembe oxford ayakkabılı kombinimi.
    benim mailim frenchoje@gmail.com

    sevgiler=)

    YanıtlaSil
  4. Off çok güzel görünüyor zamanında bende yapmıştım lise döneminde sanırım şimdi o kadar cesur değilim ama tek kelimeyle harika görünüyorr:)
    Ayrıca Beg'in ojeleri de gözümden kaçmadı seviyoruz bu kızı :)

    YanıtlaSil
  5. londra'da 15 yildir yasayan ve bu sehre asik bir turk olarak beg'i tebrik ediyorum, bu shot'larla tam bir 'londoner' olmus :)

    anna wintour'un da dedigi gibi "her zaman yeni ve hep bir sonrakinin baskenti" olan londra'da cok mutlu olduguna ve buradan cok beslenecegine eminim..

    YanıtlaSil
  6. Hehe birgün Begle takılmak istiyorum valla, hayatı böle dork noktasında yaşıyor gibi, baya eğlenceli olurdu! :)

    YanıtlaSil
  7. saçları, tarzları herbişeyleri mükemmel mükemmel! Beg bu sefer düz değil hafif dalgalı kullanmış böyle daha güzel olmuş yaa bayıldım! ya ben de bu hafta saçımı bi tutamını mora boyattım deneme turlarındayım ama 2 gün sonra aktı gitti:( Beg bu regi nasıl koruyor acaba?

    YanıtlaSil
  8. görsel olarak pek beğendim diyemicem,genelde zaten bu tür saçlar hızlı değişime uğrayıp çabuk yıpranıyor maalesef

    YanıtlaSil
  9. niye begumun reklamını yapıyosunz bu kadar ne var yani. çok değişik bi kızım var arkadaşları bile o kdr değişik. aman aman aman

    YanıtlaSil
  10. Stefanın saçlarına gerçekten hayran kaldım renk müthiş..ben de düşünüyordum bi dönem o rengi ama olmadı işte..Umarım londrada hayat beg için iyi gidiyodur yeni tasarımlarını heyecanla bekliyoruzz

    YanıtlaSil
  11. Çok tatlı gözüküyoor :)

    -Zeynep

    YanıtlaSil