DB JUNK'ta kullanılan fotoğraflar ve içerik izinsiz yayınlanamaz...

19.10.2010

Gerçeküstü görüntüler kralı...

 Gerçeküstü görüntüler kralı Manish Arora'nın her koleksiyonu adeta fantastik bir öyküyü oluşturan kahramanlara sahiptir. Geçmiş sezonlarının izlerini taşıyan 2011 yaz koleksiyonundaki en yeni fikir ise benim de hastası olduğum gelecek dönemlerde bıkana kadar dilimden düşürmeyeceğim:)))) Lateks kauçuk kraliçesi Atsuko Kudo tasarımı çoraplardı...


Christophe Coppens tarafından yapılan oyuncak görünümlü şapkaların, hafiften de kask gibi olduğu söylenebilir...
Atsuko Kudo'nun nefis ten rengi lateks çorapları oyuncak bebek etkisi vermiş. Ben bayıldım:) Hastası olduğum fotoğrafçı Austin Young'ın -hatırlayanlar olabilir daha önce postunu yapmıştım burada - plastik cildi ile oyuncak bebek görünümlü prodüksiyonlarını anımsatan etkide...
Parlak neon renkler, eklektik ve sıradışı gerçeküstü silüetler, rokoko efekti veren altın ve metal işlemeler...


Sanatçı Hiroshi Nagai'nin desenlerinden esinlenerek oluşturduğu baskılar...
 Bir süredir ojelerimde kullanmayı çok sevdiğim plastik görünümlü mavi ve yeşilin renk birlikteliğini seviyorum:)

 İskelet görünümlü işlemelere Hint kökenli Manish'in yorumu ağır oluyor :) Bu arada Atsuko Kudo kauçuk çoraplara da dokunmuş tabii:)
Koleksiyonda sevmediğim parçalar ise geçen yıl Ashish'in kullandığı Miami desenlerinin çok benzerini kullanması oldu. Açıkçası fazla anlamlandıramadım Manish gibi bir dahinin böyle bir detayı atlamasını!.. Olsun kaza olmuştur herhalde:) Yine de çok seviyoruz Manish'i:)




7 yorum:

  1. araba desenli ayakkabıya ve ten rengi lateks çoraplara bayıldım :)

    YanıtlaSil
  2. daha dün gece giysi deneyip çorap uyduramayınca yakındım kendi tenim gibi ama ince olmayan çorap olsa ne olur yani diye varmış meğerse böyle çorapların buralara düşmesi daha hiç değilse 2 sene ama umutla bekleyeceğim

    YanıtlaSil
  3. mavi ve yesil rengi ben de cok seviyorum :)

    YanıtlaSil
  4. cicici kalsik otomobil görünümlü ayakkabıya ben de bayıldım:) Latekslerin sen birde renklilerini görsen bayılırsın:)

    Adsız aynen dediğin gibi Türkiye'de alışılması ve kullanılmaya başlanması zaman istiyor hep. Ben renklilerinden edindim ama şöyle keyfini çıkararak giyebilecek miyim bakalım? Farklı görüntüleri, ilk defa gördüklerini veya bilmediklerini b*klama huyumuz vardır ya, yeniliklere veya yeni fikirlere açık olamamak nasıl da bir kısır döngü yaratıyor.

    YanıtlaSil
  5. sağlıksız değilmi by lateks çoraplar cilt hiç hava almadan...

    YanıtlaSil
  6. Her zaman Neon renkler ilgimi çekmiştir bu çoraplarda bir harika görünüyor keşke Türkiye'de bunlara sahip olabileceğim yerler olsaydı.
    Ayrıca 4. resimdeki şortta çok güzel görünüyor,ama bunları giyip ülkemin hangi güzel şehrinde salına salına gezebilirim onu biraz düşünmek gerek:)

    YanıtlaSil
  7. Aman Tanrımmm, bu posttaki fotoğraflarını kullanmak istiyorum Deniz Ablaa, süpermiş bunlaaar! :O

    YanıtlaSil