DB JUNK'ta kullanılan fotoğraflar ve içerik izinsiz yayınlanamaz...

30.09.2010

Mirian ve ben...........

Sevgili Yiğit Turhan'ın yarattığı karakter olan Mirian Morello bu yaz yaklaşık 2 hafta bizimle kaldı:) Ondan şahsiyet olarak bahsetmem tamamen Yiğit'in yarattığı etkidendir:) Bizim 2D elbiseler gibi o da Frankie Morello sanat kampanyasının bir parçası...
deniz berdan
Mirian bembeyaz tenli ama sopa bacakları ve kollarıyla hafiften bana benzemiyor mu? :))
deniz berdan

10 yorum:

  1. Fazlaca bronz olmasına rağmen, sütun gibi bacaklara "sopa gibi" demek büyük haksızlık oluyor bence.

    YanıtlaSil
  2. kıyafetler gerçekten çok şeker ve çok ilginc ayrıca vücudunuz gerçekten çok güzel masallah diyelim=) ayrıca sizden mail adreisnizi rica edebilirmiyim bir fikir sormam lazımda=)

    YanıtlaSil
  3. siz gayet hossunuz:))
    yalniz bu bebekle tanitim olayi daha onceleri 'blythe'bebekleri ile kullanilmisti.hatta bircok unlu marka John Galliano, Prada, Gucci, Vivienne Westwood, Issey Miyake, Versace, Sonia Rykiel gibi,blythe bebekleri giydirip cekimler yaptilar.o markalarda blytheleri giydirdi.biraz ordan esinlenilmis gibi geldi bana imbilir belkide oyle degildir :))

    YanıtlaSil
  4. Bir Kadın ne kadar naziksiniz çok teşekkür ederim:)

    Adsız:)))

    Yağmur gerçekten çok teşekkür ederim ama biz kadınlar tabii genelimiz hepimiz değil:) aynaya bakıp güzel tarafları değil daha çok kusurları görürüz ya ben o takımdanım. Galiba o yüzden iltifat aldığımda seviniyorum:)

    Adsız teşekkürler:) Ama bu bebekler sanatçı Andrew Yang'ın daha önce Gareth Pugh gibi pekçok tasarımcı için yaptıklarından biri. Mirian Morello ise Yiğit Turhan'ın bir filmden esinlenerek ona kişilik kazandırdığı karakter. Andrew Yang'ın bebeklerini blythe bebekleri ile düşünmek biraz hafife almak olabilir aslında. Ama yine de çocukken ben o bebeklere bayılırdım:))

    YanıtlaSil
  5. ya gerçekten size inanamıyorum.
    bence gördüğüm en güzel bacaklar ve en güzel kalça sizde. gerçekten. off ben de aynısından istiyorum diyorum ne zaman baksam. kendinize haksızlık etmeyin...

    sevgiler,

    esra

    YanıtlaSil
  6. Sopa gibi mi ? Bence bu kendinize haksızlık olur.Sütun daha uygun bir tabir bence =))CEMRE..

    YanıtlaSil
  7. Bu 2d elbiseLere bayıLdım mikemmel biSe ahaha xD xD bu arada o bebekten binLerCe kat daha qüseLsiniz....)

    YanıtlaSil
  8. Esra, Cemre ve Muffin çok tatlısınız kızlar:) Bu gaz beni uzun süre idare eder:) Şaka bir yana iyi niyetiniz ve iltifatlarınız için gerçekten çok teşekkür ederim:) sevgiler, öpücükler:)

    YanıtlaSil
  9. bu tarz fotoğraflarınıza bayılıyorum:) siz güzel fotolar güzel fikir güzel..walla süper..

    YanıtlaSil