DB JUNK'ta kullanılan fotoğraflar ve içerik izinsiz yayınlanamaz...

17.04.2010

Cumartesi sabahı Beg'i atölye öncesi yakaladım:)






































Hafta arası okul çıkışı atölyeye gittiği yetmiyormuş gibi Cumartesi günleri de saat 3'e kadar atölyesi var. Henüz uyanamadı:) Bu fotoğrafları da bir naz çektim:)





































Suratından düşen yüz parça... Haftaya da sınavları var, hem lise hem atölye 3 hafta durumu zor...





































Fotoğraflar : Deniz Berdan

14 yorum:

  1. BEG'in çantasına bayıldım :)
    bende böyle zorlu bir dönemden geçmiştim bir de üstüne istanbul trafiğinde koşuşturmaca eklenince gerçekten insanı yorgun bırakıyor ama amacıma ulaştığımda değdiğini farkettim. eminim BEG'in erken kalkmasına ve yorulmasına değecektir :)

    YanıtlaSil
  2. gercekten cok yogun bır donem gecırecekmıs ama bence beg üstesınden gelır bu sınavların :)

    YanıtlaSil
  3. Banu haklısın hepimiz geçtik bu dönemlerden. Atölye onun için zevk ama lise sınavları can sıkıyor. Sınavlar 15 mayısta bitiyor. Sonra rahat:)

    y&amp gelir heralde, umarım bir aksilik olmaz C Saint Martin'e kabul olup liseyi bitirememek trajedi olurdu. Fransız okulları biraz kabız oluyor ama okulda seviyorlar Beg'i, bakalım:)

    YanıtlaSil
  4. bu blogu yeni keşfettim ve nasıl bu kadar zamandır farkedemedim die kızdım kendime, bütün gün ofisde işi gücü bırakıp tüm postları okudum tüm fotoğraflara hayranlıkla baktım desem yeridir :)(patron duymasın)...Begin çantasına ve ayakkabılarına bayıldım...Begin tarzınada bayıldım, tüm postlardaki fotoğraflarında Leon filmindeki Mathilda karakterini çağrıştırdı bana...

    YanıtlaSil
  5. Beg'in arkasında sizin gibi bir destekçisi olduğu sürece başaramayacağı birşey olmaz diye düşünüyorum.

    Her ne kadar sabah sabah çekilmiş fotoğraflar olsada Beg yine tüm enerjisi ile karşımızda.

    YanıtlaSil
  6. merhaba. blogunu bir kac haftadir yaklasik her gün okuyorum. süpersiniz. tebrik etmek istiyorum ayrica en alli pullusundan. nedenmi? cocuklarinizi tole etmekle degil, bu denli desteklemekte oldugunuz icin ve buradan görebildigim kadar bunu gayette iyi basarmaktasiniz. ha bu arada, ögretmenim ben. ondandir bu duygu yüklü tespit. keske daha cok insan cocuklarina bu kadar yakin olabilse.

    greetings from germany.
    hatchipu

    YanıtlaSil
  7. begg çantanı çok beğendim.Sınavlarında başarılar

    YanıtlaSil
  8. çantayı beğeniyim dedim, baktım beğenen beğenmiş zaten :)

    YanıtlaSil
  9. Hatchipu bunu senden duyduğuma çok sevindim:) Ancak böyle bir aile birlikteliği mutluluk verebilir. Aksini düşünemiyorum bile:) Her ebeveyn çocuklarının mutlu olmasını ister:) Sevgiler:)

    modamakyaj Köstebek'ten almıştık, çok teşekkürler iletirim:)

    nilü bu çanta gerçekten çok beğeniliyor, üstelik çok da kullanışlı, içine bir ben girmiyorum:)

    YanıtlaSil
  10. beg'de benim gibi hafta içi kurs hafta sonu ders,kurs vs. bugün pazar ve ben sabah 9 dan aksam 9 a kadar dersteydım.Blogger buluşmasına bile gidemedim:( Umut ediyorum ki bu çabalarımızın karşılığını gönlümüze göre alabilelim:)

    YanıtlaSil
  11. beg ile kaset çantalarımız aynı :D çok şey alıyor ve çok kullanışlı...

    atölyede de kolaylıklar dilerim. yoğun tempo yorucu olabiliyor ama severek yapılan her iş gibi yorgunluğu bile tatlı oluyor. :)

    YanıtlaSil
  12. moda duygusu umarım bu çalışmalar boşa çıkmayacaktır. Sana da bol şanslar:)

    Hesionka gerçekten de ne kadar kullanışlı bir küçük boy kırmızısını da almıştık onu da akşamları kullanıyor çok rahatlar gerçekten:) Beg atölyedeki çalışmalardan çok mutlu hayatı o ve çok severek yapıyor, ah bir de şu okul dersleri olmasa:) Neyse az kaldı:) Destekler ve iyi dilekler için gerçekten çok teşekkür:) Sevgiler

    YanıtlaSil
  13. çok tşk ederim.temennim bu yönde:)

    YanıtlaSil
  14. blogu keşfedeli 1 hafta olmadı ama müdawimi oldum çıktım bayıldım buraya:d ama şu oxford ayakkabıları derden? topshop'a baktm yoktu köstebek'e bakıcam ama çok ümitsizm. nerden bulabilirim ? fiyatları nekadar? bulamazsam ölürümm çokk üzülürüm =(bnde gsf'ye hazırlanıyorum bu ayda sergim war orda giymek istiyorum eğer cewap atarsanız çookkk sewinirimm =)

    YanıtlaSil