DB JUNK'ta kullanılan fotoğraflar ve içerik izinsiz yayınlanamaz...

5.03.2010

Goth Tanrısı...

2007'den beri yeni fikirleri ile en sevdiğim tasarımcılardan Gareth Pugh'ın kış 2010 koleksiyonu çoğu kişi tarafından Matriks olarak tanımlansa da bana Star Wars'u anımsattı...
 Üçgen yüzeyler, huni gibi açısal kıvrımlar dendiğinde akla gelen ilk isim Rick Owens olur aslında... 
Koleksiyonu yine beğendim ancak yeni fikir olmaması, fazlasıyla Rick Owens etkisi, yazdan kalan modeller bir araya geldiğinde önceki performanslarının çok altında kalan bir koleksiyon... Yine de Gareth Pugh'dan vazgeçmiş değilim:)
Daha fazla Gareth Pugh Kış 2010 için buradan 

5 yorum:

  1. Bunları gördüğümde gözümün önüne geldin bir an :)
    Yakışır sana.. hemde çok :)

    YanıtlaSil
  2. transparan çizgili elbiseyi çoksevdim ayrıca kreasyonda sık sık kullandığı pelerin modelindeki elbise ve paltolarda hoştu.birbirine benzeyen çok model olmasına rağmen favorim incecik zincirli(minik sallantılı şeylerin zincir olduğunu varsayarak) tayt.
    modellerin siyah ağırlıklı olması hoşuma gitti çok asil durmuş.

    YanıtlaSil
  3. siyah deri çok havalı duruyor. benim de favorim transparan elbise ;)

    YanıtlaSil
  4. PUGH benim için gerçekten de tanrılardan biri bana da darth vader ve amidala hatirlatti koleksiyon!! bomba haberimi okudun mu denizcim?? PUGH, McQUEEN için baş tasarımcı olarak düşünülüyormuş, doğrulanmadı ama ateş olmayan yerden duman çıkmaz derler, sen ne düşünüyorsun merak ediyorum. couture yatknlgiyla Iris van Herpen de olur gibi geliyordu bana ama hem tiyatro kostumleri gecmisi hem sahane sanatiyla Pugh da aklimdaydi.

    YanıtlaSil
  5. Siu: Çok teşekkürler Sıla'cım.

    banu bilgi : Her sezon müthiş fikirlerle ve heyecanlarla gelen Gareth Pugh bu sezon beni şaşırttı. 2 sezondur zincir kullanmayan tasarımcı kalmamasına rağmen ben de zincirli pantalonu sevdim. Siyah kullanımı en kolay renk olsa gerek:)

    Kristal küre : Astarlayıp giyeriz :)

    styleboom : Şimdi okudum, güzel post olmuş eline sağlık. Pugh süper bir aday, şimdiye kadar müthiş fahiş fiyatlarından dolayı Pugh'ım olamamıştı. Belki bu sayede onun tasarımlarını giyebiliriz:)
    Benim diğer bir adayım ise Manish Arora:)

    YanıtlaSil