DB JUNK'ta kullanılan fotoğraflar ve içerik izinsiz yayınlanamaz...

17.01.2010

Günün modifiyeleri:))




20 yorum:

  1. deniz! seni azcık tanıdıysam, hakkında -özellikle bu blogtan sonra- az-çok fikir edindiysem; herhangi bir gazete değil ama bulmaca ekini zemin olarak kullanmanın bir nedeni olduğunu düşünüyorum:))

    YanıtlaSil
  2. Çorapta hipnoz olmamanın tek çaresi uyumadan ayakkabıya odaklanmak.....:&=)
    Siyahın cazibesiyle etkileyip ,sarı ile buhrana sürüklenirken mor topukla son noktayı koyuyor dinginlik....
    Giyecek zat-ı örtür bayanda format dışı olursa işte o zaman soru işaretine gerek kalmaz:&=)

    YanıtlaSil
  3. çoraplara bayıldım desem.. :))
    bulmaca+çorap+renkler=süper çekimler

    YanıtlaSil
  4. Bende çorapları o kadar çok seviyorum ki evde 3 çekmece hertürlü desen ve renkte olmasına rağmen hala da yeterliymiş gibi gelmiyor:)) Fotoğrafları ürün hazır hadi çekelim dediğimizde çevrede ne varsa anlık kararlarla yapıyoruz aslında:)) Fotoğrafları beğenmenize çok sevindim gerçekten:)) Bende amatör olmasını çok seviyorum:)

    YanıtlaSil
  5. Modifiyelerinize ve çoraplarınıza bayıldım :)
    Sizin için nasıl bilmiyorum ama benim için bişeyleri modifiye etmek bir çeşit ihtiyaç, sonucunu görünce aldığım haz mıdır acaba buna sebep :))

    YanıtlaSil
  6. Did Dans La Mode modifiye hayatımızın bir parçası:)) Evde sürekli bir atölye havası:) askıda boyanmış elbiseler kurumayı bekliyor, fön makinesiyle formu değiştirilmiş plaklar, sprey boya ile adeta plastik farklı bir formda giysilere aksesuar olarak dikilmeyi bekliyor:)

    YanıtlaSil
  7. Ayakkabıları ne boyasıyla boyuyorsunuz? Bir de fermuarları ayakkabıya yapıştırdınız mı?

    *Ben daha çok modifiye koymanızı istiyorum blog'a. Daha çok daha çoookk!!!

    YanıtlaSil
  8. Ayakkabıları deri boyası ile boyuyoruz ama bulamazsanız kumaş boyası da olabiliyor. Örneğin deri ceketlere kumaş boyası çok başarılı uygulanıyor. Akrilik kullanmamaya çalışın yoksa boya çatlayıp kırılıyor. Fermuarları yazın bir elbise için Tahtakale'den almıştım bolca. Ayakkabıcıya üzerine iğneleyip yerlerini göstererek diktirdim.
    Tamamladığım bir elbise ve bugün bitirdiğim bir ceket var ama tamamlanmayı bekleyen 4 de elbise sürünüyor:) Ben de çok seviyorum modifiyeyi :) Bu hafta çekip koyarım...

    YanıtlaSil
  9. Yaşasın yaşasın!
    Çok eğlenceli bir blog burası.

    YanıtlaSil
  10. modifiyeler süper bayıldım fermuar detayına:)

    YanıtlaSil
  11. Merhaba blogunuzu ilk kez görüyorum . Çok hoşuma gitti. Ayakkabılarda en iyi sonucu almak için n eile boyamalıyım ?
    Böyle çorap nerde bulabilirim ?

    YanıtlaSil
  12. Ays : Beğendiğine sevindim:) Deri veya kumaş boyası ile boyuyoruz ancak rugan boya tutmuyor. Modeline göre de bazen ayakkabıcıda tarif ederek boyatıyorum:)
    İşin önemli detayı ise modifiye etmek istediğin ayakkabının modeline uyan rengi ve detayı bulabilmek. Bazen bizde de kullanım dışı kalmış bir giysi, ayakkabı veya çanta ne şekilde geri dönüşüm yapacağımızı bulana kadar bekliyor:)
    Çoraplar yılların birikimi, rastladığımız her yerden alıyoruz aslında ama damalı çorabı Beyoğlu Aznavur Pasajı'ndaki Köstebek'ten almıştık.

    YanıtlaSil
  13. Boyaları nerelerden alıyorsunuz bi markası var mı ?
    :) Köstebeği bende çok seviyorum plak çantalarda sizinle pişti olmuşuuz :)

    Bir şey daha soracağım: Hani çocuklarınızla birlikte yaptığınız masalar varya onlardaki desenleri(zebra ve panter)onları neyle yaptınız inanlımaz düzgün olmuşta ??

    YanıtlaSil
  14. oh be nihayet ulaştım sizin blogunuza:))))modifiler harika!lütfen onlarla ilgili daha fazla bilgi verin:)))

    YanıtlaSil
  15. bende rugan ayakkabılarımı boyamak istiyorum ama neyle boyayacağım hakkında hiçbir fikrim yok. bunları neyle boyadınız acabaa :D

    YanıtlaSil
  16. November tamam veririm tabii:)

    Wonder women deri boyası ile sünger ve fırça yardımıyla ama rugan boyayı deri gibi iyi tutmuyor ne yazık ki. Topuk kısmı daha farklı bir deriden olduğu için hala birşey olmadı ama ruganın kesin çıkacağını bilerek boyama işine girmelisin. Kabuk gibi soyularak kalkıyor temizleyip tekrar boyayabiliyorsun ama özellikle kışın boyası çabuk çatlıyor haberin ola:)

    YanıtlaSil
  17. çok beğenerek izliyorum gerçekten..

    acaba before \ after farkını görebilmemiz için ileriki modifiye postlarınızda, malzemenin mağazadan satın alındığı ilk halini de bizimle paylaşır mıydınız acaba... ?

    YanıtlaSil