DB JUNK'ta kullanılan fotoğraflar ve içerik izinsiz yayınlanamaz...

21.01.2010

Bu sabah hava açık olunca kendimizi Beyoğlu'na attık...



Elimdeki dupont'un geridönüşümlü kağıttan 12 kg'a kadar yük taşıyabilen, yıkanabilen bir çantası.
En çok psychedelic versiyonunu beğendim.

Lazy Butik'ten Ciccicoco fiyonklu ayakkabı alındı:)
- CİCCİ COCO'NUN TASARIMCISI BİLGE KÖPRÜLÜ'NÜN MESAJI İLE ÖĞRENDİĞİM BU AYAKKABIDAN MEĞER BİLGENİN HABERİ YOKMUŞ!!! MAĞAZALAR CİCCİ COCO ETİKETİNİ VE KALIBINI KULLANARAK  HAKSIZ KAZANÇ ELDE EDİYORLARMIŞ!!! DÜPEDÜZ HIRSIZLIK BU!!!
Bu iki ayakkabıyı da birkaç ay önce gözüme kestirmiştim ama fiyonkluyu görünce bunlar bir sonraki alışveriş gününe kaldılar :)

Aznavur Pasajı'ndaki Köstebek Mağazasını çok seviyorum. 45 TL'ye aldığım plak çantamı hem gündüz hem gece kullanırım:) Geçen sene Köstebek'ten biri küçük ve yarım, diğeri büyük üç boyutlu silindir versiyonlarını almıştım çokta kullanmıştım ama bu daha ince kullanışlı ve pratik. Yenisini almak için bahane aramıyorum gerçekten de:)
Yarım eldivenleri çok seviyorum.
Birde siyah beyaz versiyonunu aldık Köstebek'te çok çeşidi var.

Kaset çanta çok güzeldi, birde mini kırmızı versiyonunu bulduk:)
Doğan Apartmanı'nın karşısında Building diye hafiften Doverstreet Market havasında genç tasarımcıların koleksiyonundan parçalar bulabileceğiniz çok tatlı bir butik açılmış.
Son dönemlerde çok beğendiğim Zeynep Atınç'ın markası Sayamonta bir ayakkabısını almak için uğradım. Bu arada Ceylan Zigoşlu'nun da üç boyutlu cacoon harika bir eteğini de edindim:)













Ayakkabılar : Sayamonta

Begüm bugün okulu kırdı:)


O kadar güzel binalar var ki...
Fotoğraflar: Beg, Deniz Berdan

39 yorum:

  1. çok özledim istanbul'umu! iyi bakın:)
    building de açıldığından beri aklımda ama gidemedim, istanbul'a son gelişimde ne mimolett'te yemek yemek ne de tünel-galata sefası yapamadık..
    bende de var o plak şeklinde çanta, arada kullanırım!
    en çok lazy'den aldığın ayakkabılara bayıldım! güzel günlerde kullan!

    YanıtlaSil
  2. Çok güzel beyoğlunun ruhu bambaşka modanın kalbi bence.....Beyoğlunun tozunu yutmuş olan biri asla vazgeçemez....tasarımlara bayıldım....özellikle ayakkabılar:)köstebeğin daim olan tarzından taviz vermeyişide bambaşka bir durum aldıklarınız çok şeker:&:=)

    YanıtlaSil
  3. Ben nedense Galata butiklerinde tam bir kesif gezisine çıkamadım, duyan da Ankara'da falan oturduğumu sanır :))Fiyonklu ayakkabılarda biraz Chanel havası var sanki ama şekerler :)

    YanıtlaSil
  4. Seda'cım : özlemekte haklısın bende çok seviyorum İstanbul'umuzu:) Gelecek hafta havanın el verdiği kadarıyla Beyoğlu ve çevresindeki favori butiklerimden parçalara blogumda yer verirken sokaklardan hoş kareler koyarım senin için:) Ciccicoco ayakkabılar geçen yıldan beri gece gündüz çok takıldığım hemen hertürlü giysi ile uyumlu dolabımın jokerleri oldular. Fiyonkluyuda herşeyle kullanabilirim diye düşündüm:)

    Adsız : Beyoğlu ve çevresini havanın durumuna karşın bu hafta en sevdiğim yerleriyle bloguma taşımayı planlıyorum. Aldıklarımı bende çok sevdim, o kadar güzel şeyler varki geride bıraktıklarıma üzüldüm:)

    Moda Cadısı : Mutlaka gitmelisin ben haftanın birkaç günü uğruyorum ve kendime geliyorum enerji depoluyorum:) Şehrin aşırı kokoş semtlerinden tıkanmış ciğerlerimizi açmakta birebir:) Tabii ki Nişantaşı, İstinyepark gibi alışveriş merkezlerinin de yeri başka:) Çok haklısın hafiften bir Chanel havası var ama daha punk versiyonu:)

    YanıtlaSil
  5. heyy! şımarazaaamm:) istanbul, beyoğlu sokakları, hem de deniz berdan yorumuyla:))

    YanıtlaSil
  6. bukadar samimi beklemiyordum açıkcası, takip etmemek hata olur bu blogu.

    YanıtlaSil
  7. Fiyonklu ayakkabılarınıza bayıldım süper:) Biz Ankaralılar böyle yerlerden mahrumuz malesef.

    YanıtlaSil
  8. Seda'cım çok tatlısın, yorumların beni motive ediyor:)

    Moda(e)rator : biliyorum ne yazık ki saçma magazin olayları ve insanları sınıflandırmaları neticesinde kişiliğime ters olmadık bir imaj çizildi:( İyiki blogger olmuşum bu sayede sizlerle tanıştım:)

    Zeto : Türk tasarımcılarının bile neredeyse sadece İstanbul ile sınırlı kalmaları ne fena değil mi? Sanat ve tasarımcıya yönelik farkındalık arttıkça umarım onlarda klişe markalardan daha fazla talep görür. Hepimizin desteğiyle:)

    YanıtlaSil
  9. Diğer yazılarınız da çok güzel ama bu post ayrı bir sevdim devamını bekliyoruz:) Aldıklarınızın hepsi süper en çok da fiyonklu ayakkabı. İyi günlerde kullanın sevgiler...

    YanıtlaSil
  10. Bu kadar güzel giyinmek zorunda mısınız?: )
    Daha çok fotoğraf istiyorum,örnek alabileceğim daha daha çok kıyafetler.: )

    YanıtlaSil
  11. gerçekten çok keyifli bir post olmuş.

    blogun linkini tıklarken hiç ummuyordum ama buradan başlayıp tüm arşivi okudum, her şey çok sahici. elinize sağlık ♥

    zeynep.

    YanıtlaSil
  12. Sevgili Dimple, adsız ve Zeynep, postu beğenmenize çok sevindim gerçekten:) hatta yuppii:) Ben de daha çok butiklerde, sokaklarda beğendiklerimi ve geridönüşüm yaparak modifiye ettiklerimizi paylaşmayı planlıyordum:)

    YanıtlaSil
  13. Çok eğlendim okurken :) Bagibag'inizden bende de var, çok sevenerek kullanıyorum o çantalarımı. Bir de (sanırım) mini plaktan yapılmış o taca bayıldımmmm! :))
    Rengarenk bir yazı-fotoğraf birlikteliği; süper, süper, süper :)

    YanıtlaSil
  14. kendinizi ifade etmeniz açısından bu blog işi gerçrkten işe yarayacaktır diye düşünüyorum.. zevkle güzel önerilerinizi, ucuz kaçış noktalrınızı, püf noktaları bekliyoruzzz:)takipteyim!! (:

    YanıtlaSil
  15. blog'unuza bayıldım harika olmuş tebrikler!!
    istanbul ve modayla besleyin bizi :)

    YanıtlaSil
  16. Ben de çok seviyorum Cicci Cocco.'yu.Renklerini,sevimli kalıplarını,rahatlığını..Zaten ,bir ayakkabı için sihirli sözcük de bu galiba ,rahatlık.:)
    Çok beğendim fiyonklu ciccilerini..Güle güle giyin.
    Bu arada hoş geldin blog dünyasına.

    YanıtlaSil
  17. Bilun : çok teşekkürler Bagibag'in en çokta hafif olmasına bayıldım:)
    Reader : Şimdiye kadar basında çıkan haberleri umursamanın hiçte cool olmadığı düşüncesinde olsamda son dönemlerde düzmece haberlerden ve sınıflandırmalardan artık rahatsız olmaya başlamıştım. Blogu aslında annemin bizi şok eden hastalığını öğrendikten sonra bir sıkıntı ve üzüntümü dağıtmak için yapmaya başladım. Eski yayıncılıktan kalan alışkanlıkla terapi gibi geldi, çok sevdim:)
    Vintage Peony : Beğenileriniz beni motive ediyor, çok teşkler:)
    Itır : Blogu samimi, sıcak, hızlı, hata kaldırır, üstelikte ucuz olması nedeniyle çok sevdim. Üstelikte baskısı, reklamı, sayfa düzeni, dağıtımı olmadan bir yayıncılık rüya gibi :) Sizlerden biri olduğum için mutluyum:) Ciccicoco'yu seviyorsanız Zeynep Atınç'ın Sayamonta ve NR.39'a da mutlaka bakın derim:)

    YanıtlaSil
  18. sayamont. denemeli! bak bilmiyordum, haa bir de, Nr.39 candır:))

    YanıtlaSil
  19. Ben Begüm'ün Creeper'larına takıldım yalnız.
    Herhalde yurtdışından?

    YanıtlaSil
  20. Creeper derken.. Bu sayfadan kalktı herhalde. Sarı - kırmızı olanlardan bahsetmiştim.

    YanıtlaSil
  21. http://4.bp.blogspot.com/_hKLaPFi1stM/Sze156Ev06I/AAAAAAAAAGQ/stNAKYwi6zg/s1600-h/begü.JPG

    Tam olarak bu Creeper'lardan bahsediyorum.

    YanıtlaSil
  22. Seda'cım bende NR.39'u Süleyman Nazif sokakta bir kumaşçıya bakarken tesadüfen keşfetmiştim, çok makul rakamlara güzel şeyler var gerçekten :)
    Adsız: Creepersları beg beg beggers sayfalarında görmüş olabilirsin:) Begüm geçen yıl Londra Camden'dan 56 pounda darkside diye bir mağazadan almıştı.

    YanıtlaSil
  23. Uyuz oluyorum Türkiye'de olmamasına >.>
    Bu arada ben Banu.
    Çok sevdim evinizin sürekli atölye modunda olmasını ya :)

    YanıtlaSil
  24. Merhaba Banu, Creeperslar çokta rahat aslında neden birileri akıl edipte getirmez ben de anlamıyorum + Ben de çok seviyorum atölyemizi :)

    YanıtlaSil
  25. Geçtiğimiz aylarda Beyoğlu'ndaki Edo Butik'te gördüm bir çift creeper. Şu alışılageldik Demonia creeper'lardan. İnsan gider getirtir bu kadar mı zevksiz bir şey bulur... Yine de bi creeper'ımın olması isteği bunun önüne geçmişti ama 215 TL fiyatını görünce abarttıklarını ve de "öğrenci" bütçemi aştığını düşündüm. 35 numara olduğu için deneyen kimseye olmuyormuş. Beğenen de çok oluyormuş. Ama kimseciklere olmadığı için aylardır orda duruyormuş. Ben de buna, yani satılmayacağına, güvenerek almadım. Nasılsa satılmıyor diye fiyatı düşer dedim kendi kendime. Geçenlerde yine gittim. Bana mısın dememiş, düşmemiş fiyatı maalesef.

    *Sizinle konuşmak ne hoşmuş :)
    Banu.

    YanıtlaSil
  26. plak çanta harika:)
    ben de istiyorum,bayıldım!!
    ayakkabılarda çok şık güle güle kullanın..

    YanıtlaSil
  27. Banu'cum bence çok kasmışlar, sen inat etmeye devam et çünkü iki katı fiyat istemişler. Creepers olmasa bile alternatiflerini bulabilirsin. İstediğin rengede boyarsın. Sizinle de konuşmak çok güzel :)
    Adreferda : Ne güzel düşünülmüş değil mi?
    Farklı + güzel + sempatik + eğlenceli + üstelik çok makul fiyata:)

    YanıtlaSil
  28. mavi ayakkabılara bayıldım! aldıklarınızı güzel günlerde kullanın. fiyonklu ayakkabılar da modifiye edilecek mi?:)) her şeyde bir değişim olmadan olmaz sizin için:))

    YanıtlaSil
  29. Çok teşkler:) Aldığım laptop dahi olsa kişiselleştirmeyi seviyorum ancak tasarımın ruhunu bozmadan tabii:) Fiyonklu ayakkabıyı henüz çok yeni aldım, onu yıllarca giyerim:) Bir gün eskidiğinde geri dönüşüm yaparım. Daha çok giymekten sıkıldıklarımda veya fazla fabrikasyon olan ürünlerde ( Topshop, Bershka, Pull&Bear, Zara vs.) alırken nasıl kişiselleştiririmi düşünüyorum aslında:) Yoksa ortada Topshop kataloğu gibi gezmeyi pek istemem doğrusu:) Sevgiler

    YanıtlaSil
  30. Bugün şunu öğrendim: magazin basını insanları çok yanlış tanıtabiliyormuş.(Bunu 38 yaşına gelmeden öğrensem daha iyi olurdu sanırım :)) Dergilerde görüp de aptal saptal bir kadın sandığım Deniz Berdan meğer son derece aklı başında, kalbi geniş ve de ince ruhlu biriymiş. İyi ki bulmuşum bu blog'u, zevklerimiz benzeşmese de samimiyetinizi çok sevdim Deniz. Kendinize ve blog'unuza iyi bakın. Sevgiler, Ahucan

    YanıtlaSil
  31. Sevgili Ahucan Hanım,
    yorumunuz ve desteğiniz moral verdi, çok teşekkür ederim:)
    Sevgilerimle...

    YanıtlaSil
  32. Tişörtleri, kot ceketleri toparlayıp Lucca'ya gelesim geldi.:)))
    Daha önce hep isteyip de beceremem diye girişmediğim bir şeydi giysileri modifiye etmek ama özendim işte yaptıklarını görünce. Hemen bu hafta girişiyorum ilk çalışmalara :)

    YanıtlaSil
  33. deniz, bende de bi çift babet cicci cocco vardı ve ben hiç kıymetini bilmiyordum, sayende aklıma süper bi kombin geldi!

    bir de, baksana sadece bana değil, ahucan hanım'a da ne güzel bir ilham aşılamış oldun.

    aslında hepimizde ne cevherler var. sadece doğru zaman!

    YanıtlaSil
  34. Ahucan : Ne kadar sevindim anlatamam:) Yok hiç zor değil aslında. Fikir ve düşünce aşaması belki biraz zaman alabilir. Ne yapacağınıza karar verdikten sonra çok rahat yaparsınız:) Yaptıklarınızı fotoğraflarsanız görmek isterim


    Seda'cım kullanım dışı kalmışların modelini değiştirmekten ve boyamaktan hiç korkma, sonuçta sana özel oluyorlar. Hatta modelini çok beğenip aldığım renginden memnun olmadıklarımıda boyuyorum.
    ileride işimize yarar diye evde hiçbir şey atamaz olduk:)
    Karlı Beyoğlu gününde üzerimde olan modifiye ettiğim deri ceketin sarkan ceplerini sökmüştüm. Tabii atmamıştım:) Bir elbiseme harika omuz oldular:)
    Motive edebiliyorsam ne mutlu bana:)
    Yaptıklarınızı gerçekten de çok görmek isterdim:)
    Hatta becerebilirsem modifiyelerinizin fotoğraflarını koyabileceğim bir bölüm yaparım:)

    YanıtlaSil
  35. ay ben bu bloga bayıldımmm sabah sabah postları okudukça tüm huysuzluğum gitti:):):)çok şeker rengarenk olmuşşş...ayakkabılar hangi birine ne diim hepsi muhteşemmmm:)

    YanıtlaSil
  36. Merhabalar sayin deniz berdan .. Ben hayatimda ilk defa bir ikon edindim sayenizde buna tesekkur ederim :) ben icmimarlik okuyorum ama modayla da yakindan ilgileniyorum ..zaten sizi cok begeniyordum blog unuzu da kesfetmek beni cok mutlu etti . Basarinizin devamini dilerim.. "Daa"

    YanıtlaSil
  37. Sevgili Deniz Berdan :)
    Köstebekte taktığınız şu muhteşem "Emily The Strange" tacının fiyatı neydi hatırlıyor musunuz?
    Bir de Beşiktaş'takinde de bulabilir miyim ondan?

    Banu

    YanıtlaSil
  38. tarzım diil demiştim ama şu sayamontalar tam benlik...işte bu blogu bu yüzden seviyorum sanırım:)) herşey var..
    lütfen o ayakkabılara nasıl ulaşırım söyleyin bana:)
    (bir soru: kendi yazdığım maili ve verirseniz eğer cevabı nasıl ve nerden görüyorum yahu?kayboluyorum sayfada sanki..çoook deriinn:)))

    YanıtlaSil
  39. plak şeklindeki çantaya bayıldııım .) çok eğlenmiş gözüküyosunuz :D begi seviyoruz .D

    YanıtlaSil