DB JUNK'ta kullanılan fotoğraflar ve içerik izinsiz yayınlanamaz...

15.08.2012

Alexander Wang çanta severlere...

İlk çıktığı günden beri çoğumuzun gerçekten de kalbini kazanan Alexander Wang çantaların Kış 2012 modelleri Harvey Nichols'a gelmiş. Minimalist tasarımların en çok metal tabanlarını, sade ancak karakterli duruşunu sevdim. Üstelik kullanışlı olduğunu söylememe gerek var mı:))
Bu model hem kırmızı hem siyah renkte üretilmiş. Ben siyah rengi tercih ederim...
İlk ürettikleri çantalardan. O adeta bir Alexander Wang klasiği oldu...
Siyaha siyahtan çok gold veya silver alternatifleri modeli daha iyi ifade edip, daha çok anlatıyor.
Zamansız modellerden...

Güneş giren eve doktor girmez miydi?:)) 




29 yorum:

  1. ah altı silver detaylı olana bayılıyorum! hepsi çok güzel ama onun yeri ayrı.

    YanıtlaSil
  2. 2.foto da ki çanta harika benimde tercihim siyahtan olurdu :)
    Ziyarete beklerim :)
    http://kuguce.blogspot.com/2012/08/deniz-berdan-katy-perry-icin-tasarlad.html

    YanıtlaSil
  3. Deniz abla birini çekilişle biz takipçilerine hediye etseydin:-)Markalar sizinle neden işbirliği yapmıyor? Yoksa siz mi istemiyorsunuz?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Belki yılbaşında biz de yaparız:) Madem istiyorsunuz ayarlarım söz:))

      Sil
  4. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  5. anladık paran çok da,hep onu da edindim bunu da edindim,2300 takipçin var bigün de bi yardım ettim şuna de ,para toplayalım de giysi gönderelim de,ekmek bulamayan aç çocuklar var somalide bilio musun .sen ördek yerken rahatca yiyebilio musun?
    Her zamanki gibi yorumumu silecegini biliyorum.Hadi yayınla da aşaşırt beni :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nasıl bir ön yargı bu? Ben yıllardır çalışan ve kendi pasarını kazanan bir insanım ve doğal olarak kazandığımı nereye ve neye istersem ona harcayabilirim öyle değil mi? Ayrıca nereden çıkarıyorsunuz yardım yapmadığımı? Buradan reklamını mı yapmam gerekiyor? Üstelik saçma sapan olmayan, hakaret içermeyen her yorumu yayınlarım. Eğer vakit ayırıp bakarsanız da bunun böyle olduğunu görebilirsiniz!!!! Komplekse gerekyok!!!!!!!!! İstemiyorsanız girmez, takip etmezsiniz. Amaç üzüm yemek değil bağcıyı dövmek anlaşılan ama burada buna izin vermeyiz. Benim takipçilerim son derece kaliteli, farklılıklara açık ve sindirmiş insanlar. Hiç gerek yok böyle şeylere!!!

      Sil
  6. Hepsi muhteşem.Tüm koleksiyona bayılıyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bazı tasarımcıların ayakkabı ve çanta olayı giysinin de önüne geçebiliyor. Wang'de bunlardan biri bana göre:)

      Sil
  7. Yanıtlar
    1. Üstelik olgun bir kırmızı:) Yakışır:)

      Sil
    2. Deniz hn merhaba:) Blogunuzu ve tarzınızı severek takip eden bir bloggerım :)Tarzınız ve tasarımlarınızla alakalı blogumda bir röportaj yayınlamak istiyorum. Bol bol görsellerinizi içeren :) Mail adresinize ulaşamadıgım için yorum olarak yazmak zorunda kaldımm.. Konuyla alakalı geri dönüşlerinizi bekliyorum. Sevgiler
      Mine Besogul

      Sil
  8. çokgüzeller:))

    YanıtlaSil
  9. Kapalıçarşı da Wang çantalarının her çeşidi açıkça ya da tezgah altından satılıyor.
    Satanlar "çok seviliyor satmak
    zorunda kalıyoruz" diyorlar.
    Çok popülerler ve bu bence minimalist yaklaşımdan kaynaklanıyor.
    Her biri çok sevimli ve kullanışlı.
    Fırsat buldukça inceliyorum.
    Hayran kalmamak elde değil gerçekten.
    Labottine nin kendi ayakkabılarının taklitlerini Kapalıçarşı esnafının tezgahında incelediğini görmüş biri olarak Wang'ın da çok yakında Kapalıçarşı da esnaflık yapacağını düşünmeye başlamış bulunuyorum:::)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Offf bir de öyle bir durum var. Vah yazık ki daha çok yeni olan bu tasarımcılar sektörde tutunabilmek için deliler gibi çalışırken bazı fırsatçılar işin kaymağını yiyor. Tabi bu taklitçilik sadece bizde değil tüm dünyada var. Tüketicinin marka merakı bu sektörü körüklüyor. Halbuki paran ona yetmiyorsa gider beğendiğin çakma olmayan bir çanta alırsın. Doğrusu marka olmayan şahane derilerle üretilmiş çantalar dolu. Şahsen ben de birkaç sezonda bir çok beğendiğim bir çanta varsa bütçeme göre paraya kıyıp alıyorum. Onun dışında makul fiyatlara beğendiğim derilerden markası olmayan çantalar kullanmayı tercih ediyorum.
      Bir ara bazı markaların Kapalı Çarşıda mağaza açacağı haberleri vardı o ne oldu? :))
      Ben de Kapalı Çarşı hayranı bir insan olarak oranın çakmalardan kurtulup kendine has ürünleriyle hep gündemde olmasını diliyorum:)

      Sil
  10. Maalesef taklit olayı tüm dünyada var. Ama Kapalıçarşıda da taklitle adım atıp özgün ürünler üretmeye başlayan oldukça çok sayıda işletme görüyoruz. Buradan taklide güzelleme yaptığım anlaşılmasın. Ama tasarımcılarında taklitçileri takip edip,bir süre gözlemleyip kendilerine yeni yollar çizmeye çalıştıklarını da görebiliyoruz.En azından kendini geliştirme çabasında olan tasarımcılar için bu böyle.
    Karşılıklı etkileşimden her zaman kıvılcımlar çıkabiliyor anlayacağınız. Ben her zaman söylüyorum Joyce'un Ulysess'i, Cervantes'in Don Kişot'u elbette taklit edilerek yazılmış romanlar değiller. Fakat öyle bir etkileşimle ortaya konmuşlar ki İkisi içinde rahatlıkla "kopyalanmış" suçlaması yapılabilir.Sonuca baktığınızda yazın dünyasında bu iki roman kült olmuşlardır. Dünyaca tanınan bir iki marka Kalpakçılar caddesinde mağazalarını açtılar. Ve gayet memnunlar. "Çarşı da bu tür mağazalar açılamaz" önyargısı artık ortadan kalktı. İsimlerini çok iyi bildiğiniz dünyaca tanınmış birkaç büyük tasarımcının bu yönde çabaları var. Bir kaç yıla kalmadan bu mağazaların da açıldığını göreceğiz sanıyorum. Kişisel fikrimi sorarsanız örneğin sizde Çarşının otantik bir hanında konsept mağaza açsanız ilginin çok olabileceğini düşünüyorum. Bu gerçekten Kapalıçarşı için büyük bir kazanım olurdu. Yakın bir gelecekte böyle bir yatırımın ne kadar gerekli olduğunu yaşayarak göreceğiz diye düşünüyorum. Kapalıçarşı için samimi dileklerinizi güzel bir dua olarak düşündüm::)) İyi bayramlar. İyi çalışmalar.

    YanıtlaSil
  11. Merhaba, blog unuzu çok beğendim. Sizi tüm sosyal medya kanallarından takip ediyorum :)
    "Bu siteye katıl" butonundan takipçi olmak istiyorum. Sizi de kendi blog umda takipçi olmaya beklerim :)

    http://momsblognote.blogspot.com

    YanıtlaSil
  12. ben 16 yasındayım ve tam tarz herkese hitap edebilecek türden çantalar gercekten

    YanıtlaSil
  13. Hepsi birbirinden harika!
    Sevgiler.
    www.eminekaraoglu.blogspot.com

    YanıtlaSil
  14. Bu cantalari gordugumde bende cok begenmistim, yeni bir blog actim takibe alirsaniz mutlu olurum:) http://www.nutswardrobefashion.blogspot.com/?view=classic

    YanıtlaSil
  15. Merhaba! Ben yurt disinda yasiyorum ve bir cok blog görup okudum. Turkieye bu daha gec geldi. Kucuk bi tavsiyede bulunmak istiyorum, daha cok kendinizi cekseniz mesela gunluk giysilerinis vs yada gardrobunuzda ne var yada ne tur bakim malzemeleri gibi seyler bide hafta icinde olup bitenleri, inanin daha guzel olacaktir! :)

    YanıtlaSil
  16. Bu nasil bir kustahliktir ya ? Dogru duzgun yorum yaziyoruz sunulmuyor! Kaba konustugumuz zamanmi koyuyorsunuz o yorumlari buraya ? Anlamadigim tek sey, eger blokcuyssniz elestirilere acik oldugunuz anlamina gelir. Dikkat ettim de anonim olarak yazan arkadasima baya terslenmissiniz. Bu cok yanlis bir davranis. Herkesin bakis acisi görusleri dusunceli zevkleri farklidir. Siz bu
    Blog olayina belli ki simdilik baslamisiniz. Ben se bu isin icinde uzun seneler varim. Size önceki yayinlamadiginiz yorumdada ayni fikri söylemistim. Lutfen unlu oldugunuz icin cok yuksekten isemeyiniz :) Hollywood yildizi degilsiniz, onlar bile daha yakinlar! Simdi ister yayinla ister kendine tut. Kabaliklada cevap verme hos olmuyo. :)

    YanıtlaSil
  17. Evet beril arkadaşın söylediği gibi siteniz çok güzel, merakla takip ediyorum Moda konusunda iyisiniz.

    YanıtlaSil
  18. Adsız neden köpürdün anlamadım!!! Kaç yıllık blogcusun eskimisin yeni misin bilmem, çok da önemli değil bana göre. Madem önemsiyorsun yarışmak da derdim değil ama ben 11 yıllık 4 derginin yayın yönetmenliğini ve yazarlığını yapmış olduğumu söylerim. Gerisini takipçilerin yorumuna bırakırım!!!

    YanıtlaSil