DB JUNK'ta kullanılan fotoğraflar ve içerik izinsiz yayınlanamaz...

30.06.2012

Plajda...

Lüks segment mayo trendlerinde birkaç yıldır geçmişe dönüş var. Mayo kumaşları ile birlikte dantel, fisto kullanımı, püskül, keten gibi alternatif detaylar dikkat çekiyor. Tabi mayo kumaşı dışındaki malzemeleri modellere uygularken dantelin sentetik değil, pamuklu, teni rahatsız etmeyen, kullanılan alternatif malzemelerin tuzlu suya dayanıklı, ince profil, mayo kumaşı ile kullanılabilir özellikte olabilmesi vs gibi onlarca detay düşünülüyor. Mayo trendlerinde doğal taş renklerinin yanı sıra birkaç pastel rengin bir arada kullanıldığı kombinasyonlar, floresan renklerin kontrast renklerle birlikteliği, çiçek ve pano desenler genel renk eğilimlerinden.
Plaj için üretilmiş kıyafetler, çanta ve aksesuvarlar ilgi alanımıza hiç girmez. Farklı tasarımda mayo ve bikinileri kullanmayı severim. Bunları daha çok dolabımda kullanım dışı kalan ürünlerle kişiselleştirdiğim günlük kıyafetler çanta ve şapkalarla kullanırım.
 Mayoda hoş tasarımlar sevmeme rağmen plaj için daha sade t-shirt, şort, gömlekleri şapka ve güneş gözlüğü ile kombinlemeyi severim.
Şort ve T-shirt Bershka...
DBB bikinilerin bazı modellerinde yanları bu 3 bant bikinideki gibi kalın görünsede aslında arkası Brezilya kesimi nedeniyle oyuk bir kupa sahip...
Beg şort DIY, T-shirt H&M...
Bu model diğer kaplılara alternatif kapsız hazırlandı...
DBB Mayoları satış noktaları ; Harvey Nichols Kanyon, Bebek ve Çeşme Midnight express, Bodrum ve Çeşme İpekçe, Divan Palmira GA Butik, www.jadore.com.tr, Hillsidesu butik Antalya 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder