DB JUNK'ta kullanılan fotoğraflar ve içerik izinsiz yayınlanamaz...

12.06.2011

Penti by Deniz Berdan...

Sonunda blogumla kavuştuk:) Geçtiğimiz aylarla feci bir çalışma temposu ile istemeden çok ayrı kaldık ama yok bundan sonra bırakmam:) Blogum yolu ile sizlerle paylaşımda bulunmak benim için hayatın en büyük zevklerinden:) 
Bu arada defile, event, görsel, yorum vs. çok birikti. İlk olarak Cumartesi günü yapılan Penti by Deniz Berdan lansmanını paylaşmak istedim:)
 Suadiye Penti'de yapılan lansmanda küba müziği eşliğinde dostlarım, artık ailem gibi hissettiğim blogger arkadaşlarım, sempatik Penti ekibi ve basından arkadaşlarla keyifli bir Cumartesi geçirdik:) 
 Aylarca kalıp çıkarıp hazırlığını yaptığımız modellerden hepsinin hikayesi var aslında. Her birini fotoğrafları ile gelecek postlarda paylaşmak isterim:)
Deniz Yıldızı çok sempatik olmamış mı? :)
 Veeee günün sonunda Penti ekibi ile:) Ağzımız kulaklarımızda:)

25 yorum:

  1. Güzel bir lansman olmuş zaten uğrayamasak bile sizin ve katılımcıların twitter yorumlarından takip ettik, tebrikler:)

    YanıtlaSil
  2. Tarzını yansıttığın kesin ama biraz denizde yüzmek için fazla sıradışı görünüyorlar Berdancım.

    http://trendydolap.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  3. Ellerine sağlık.Tasarımlarından bir tanesi ile özelikle flörtteyiz :D

    YanıtlaSil
  4. Harika ötesi olmuş! :)

    http://queec.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  5. Tasarımlara baktığımda denizberdan çizgisini rahatlıkla görebiliyorum. Renkler benlik olmasa da modellerine bayıldım. Elbette hepsinin bir hikayesi vardır; gerçek tasarımcılar manasızca oluşturmaz tasarımlarını zaten bana göre.

    Bundan sonra bırakmam blogumu diyerek Sen Yeter Ki İste'nin sona erdiğinin mesajını vermediniz umarım; deli gibi izliyordum. Fakat haftanın finalini okuldaki finallerim dolayısıyla kaçırdım. Birazdan internette videosunu arayacağım.

    Size şöyle bir konudan söz etmek istiyorum. Bu program yalnızca program kapsamındaki amaca yönelik olması dışında; sizlerin medyada bize empoze edildiğinizden ne kadar da farklı olduğunuzu ekrana yansıttığı için çok hoş bir program bence. Kendi adıma dahi söylemeliyim ki; blogunuzu sürekli takip eden ve tasarımlarınıza hayranlık duyan bir insan olmama rağmen tvdekinden çok daha farklı hitap ediyordum sizi. Medya bize sizleri "yalnızca giyinip dışarı çıkan insanlar bütünü" olarak tanıtıyor bence ve biz her ne kadar öyle düşünmediğimizi sanıyor olsak da etkisinde kalıyoruz sanki.

    Bu programda sizin tasarımsal gücünüz haricinde ne kadar duyarlı ne kadar olgun ne kadar zeki bir kadın olduğunuzu da gördüm. Aslına bakarsanız böyle bir tasarım ve beyin işleyişini gördükten sonra sizin "pek de zeki olmadığınızı düşünme empozesi"ne kapılmak benim hatamdı.

    Aileniz, tasarımlarınız ve beyin işleyişinizle hep mutlu olmanız dileğiyle.

    Banu.

    YanıtlaSil
  6. ilk duyduğumdan beri, nostaljik, havalı, retro izler taşıyan ama modern kumaş ve kesimlerle hareketlendirilmiş, bu kadar güzel bir kapsül koleksiyon bekliyordum:)

    şu fırfırlı bikini favorim, penti online web sitesinde satışta olması da bir ayrı güzellik! tebrikler ve kocaman sevgiler, özletme evet!

    YanıtlaSil
  7. Tam da tarzınızı yansıtan, değişik parçalar olmuş Deniz hanım.Ben beğendim açıkçası.Herkesin emeğine sağlık.Bu arada özledik inanın postlarınızı.Bu kadar çok ara vermeyin lütfen.Sevgiler...
    PAPİŞ STYLE

    http://papis-style.blogspot.com

    YanıtlaSil
  8. ilk resimde ki sol alt kosedeki firfirli top ve plain birakilmd alt parcasi artik benim!!ve de top i kesinlikle yuksek belli uzun Lanvin etek ile tamamlicam karar verdim;)xx

    Harikasiniz..Cesaret,istek,inanmak ve basarmak..

    Opucukler.xxxx

    Bu arada Vogue da Beg i gordummm:)

    YanıtlaSil
  9. Çok guzel olmuslar, hepsine bayildim, ama 1-2 model denize girmelik degil, sadece guneslenmelik, ama olsun onlarida sadece guneslenmeye bile alinir :)

    YanıtlaSil
  10. Çook begendim mayoları :)) Gerçekten sizin eliniz değince bişeyler değişiyor :)

    www.lovesfromfashion.blogspot.com

    YanıtlaSil
  11. Gerçekten çok güzel koleksiyon olmuş, parçaları çok özel ve orijinal buldum bu kadar yoğun bir iş temposunda buna emek harcamak bile başlı başına bir mesele ve ileride koleksiyonla ilgili diğer yazıları heyecanla bekliyoruz:) lansmandaydım bunun hakkınd ayazım buradan okuyabilirsiniz:) http://guzelblogum.com/2011/06/deniz-berdanin-penti-koleksiyonunun-lansmaninda-neler-oldu.html

    YanıtlaSil
  12. Hayırlı olsun deniz çok sekerler :) birde sarı elbiseni merak ettim senin tasarımın mı?

    YanıtlaSil
  13. üzerindeki elbise yıkılıyor bayıldım:)mayolara gelince hepsi çok güzel gürünüyor ellerine sağlık pentiyi çizgisinden çıkarmışşsın yeni bir yola sokmuşsun diyebilirim:)özellikle sağ alt köşedeki mayokini favorim:)

    YanıtlaSil
  14. Güzel bir lansman olmuştur mutlaka. Modellerin hikayelerini anlatırsanız çok sevinirim.Birkaç model bayağı dikkatimi çekti Çarpıcı,iddialı ve sıradışı.Sanırım izleyenlerde öyle düşünüyorlardır.
    Postlarınızda yazıların biraz daha fazla olması en büyük umudum. İnşallah gerçekleşir.

    YanıtlaSil
  15. woouw ben cok begendim koleksiyonunu en kisa zamanda yakindan da gormeliyim :)
    www.ozlemce-lik.com

    YanıtlaSil
  16. mayolar ayrı üzerinizdeki elbise ayrı güzel :)

    Melek

    YanıtlaSil
  17. Blog cok hos <3 simdi kesfettim *__*


    sevgiler
    civciv

    www.yellowchick84.blogspot.com

    YanıtlaSil
  18. whoaa ! u have a gift Deniz :) those r very marvelous. but we also want to ,designed by u, overknee socks or tights too. xo :*

    YanıtlaSil
  19. bodrumda üzerinizde görüp kimin tasarımı acaba dediğim bikini sizin tasarımınız çıkınca çok heycanlandım herkezin 2 sinden birini tercih et demesine rağmen dayanamayıp aynı modelin hem bikinisini hemde mayokinisini sipariş verdim ve tabiki fırfırlı alt tek tereddütüm beden olucakmı çünkü sitenin beden çizelgesi çalışmıyor.Aklınıza ve ellerinize sağlık sevgiler..

    YanıtlaSil
  20. hayirli olsun.sizin elinizin degdigi ck belli zaten.

    YanıtlaSil
  21. merhaba deniz hanım. ben programınızı izlerken yarışmacınıza verdiğiniz "karl lagerfeld" yaka iğnesini görüp ona aşık oldum. eğer o yaka iğnesine ulaşabileceğim bir adres verebilirseniz çok memnun olacağım :)

    YanıtlaSil
  22. Ben hala elbiseyi merak ediyorum:)

    YanıtlaSil
  23. Ginger mayokinimi şimdi aldım çok güzel olmuş tebrik ederim :) yalnız bir şey sormak istiyorum keten parçalar olduğu için mayokinimi nasıl yıkamalıyım?

    YanıtlaSil
  24. Merhaba, koleksiyonunuz icin tebrik ederim. buyuk ihtimalle biliyorsunuzdur fakat siteyi kesfettigimde , mayolari ve leggingsleri gordugumde aklima siz geldiniz. www.blackmilkclothing.com

    YanıtlaSil